bor 2 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 A w fife moge grac online na konsoli z kims kto gra w to online na pc ? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Nie fify z pecetowcami nie pograsz , w PES 6 można zagrac mecz nierankingowy z pecetowcami , najbardziej PES i Battlefield polecam masa miodu online. Cytuj
montana 9 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 (edytowane) Mam jedno szybkie pytanko . Otóż kiedy włączam COD3 , a na karcie pamięci nie mam żadnego połączenia internetowego skonfigurowanego , to nie mogę grać po sieci . Co innego w PES6 , gdzie mogę sobie to połączenie stworzyć i odpowiednio skonfigurować a potem ładnie pocinać przez sieć. Czemu tak jest ? I które gry zachowują się tak jak PES6 a które wymagają połaczenia , ktorego utworzyć nie można ? xD Aha jeszcze dodam ,że gra spatchowana i działa wtedy kiedy jest już utworzone połączenie np.przez PESa . Edytowane 17 sierpnia 2008 przez montana Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Widocznie Call of Duty 3 nie ma konfiguratora by zrobić połączenie ale to nie problem stworz poprzez PES 6 połączenie save i bedziesz mógl do Call of duty 3 go wykorzystać. Cytuj
imit 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Wysyłają jeszcze NADy? Pół roku temu się rejestrowałem i nawet PINu nie mam ;/ Cytuj
Smuniak4444 0 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Witam! Niechce mi się przeszukiwać 110 stron tematu, dlatego proszę, wytłumaczcie mi to jak dziecku 1. Mam internet radiowy, czy mogę grać przez sieć??? 2. Co muszę zrobić aby grać??? Oczywiście skoro nie mogę grać przez net radiowy, nie zwracajcie uwagi na 2 pytanie Cytuj
kotek1920 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 a jak z możliwością grania w nba 2k9 przeciwko PC ? i jaki trzeba mieć kabel? i pytanie drugie jeśli mam net z sieci osiedlowej co trzeba wykonać zeby moć grać przez siec :> Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 a jak z możliwością grania w nba 2k9 przeciwko PC ? i jaki trzeba mieć kabel? i pytanie drugie jeśli mam net z sieci osiedlowej co trzeba wykonać zeby moć grać przez siec :> W Nba 2k9 z pecetowcami nie pograsz . tylko z ps2 użytkownikami , musisz kupić kabel rj 45 skrosowany i jeśli masz osiedlowy net to muszisz ps2 podpiąć do karty sieciowej w pc i udostepnić połączenie. Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 a jak z możliwością grania w nba 2k9 przeciwko PC ? i jaki trzeba mieć kabel? i pytanie drugie jeśli mam net z sieci osiedlowej co trzeba wykonać zeby moć grać przez siec :> W Nba 2k9 z pecetowcami nie pograsz . tylko z ps2 użytkownikami , musisz kupić kabel rj 45 skrosowany i jeśli masz osiedlowy net to muszisz ps2 podpiąć do karty sieciowej w pc i udostepnić połączenie. albo niech przepnie kabel sieciowy z kompa do konsoli. Wtedy pomija PC'ta. Wystarczy odpowiednio skonfigurować. Cytuj
txr 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Gra ktoś jeszcze w Time Splitters: Future Perfect ? Acha, czy do gry przez internet wystarczy router i ten kabelek crossowany ? Pozdrawiam. @Edit: To sobię odpuszczę, myślałem że sobię pofraguje w TS a tu klapa . Edytowane 9 lipca 2009 przez txr Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Tak wystarczy router i kabelek , a serwery do time splitters sa podobno już dawno wyłączone. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) Siema! Skąd ma wziąć Online ID do ps2?? bo tworze konto na stronie Playstation i pisze żebym wpisał ten ID..Mam jakiś numer na karcie którą dostałem z plejem. Pisze PS2registration.com, a na końcu tej karty jest jakiś numer xxxxxxx - xxxxxxx nie wiem czy to jest ten ID. Pomocy! Edytowane 9 sierpnia 2009 przez Spyker Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Olej to , bo te Online ID jest tylko potrzebne do gier od Sony czyli Socom , Killzone które świecą pustkami , we wszystkie inne gry zagrasz bez problemu zakładając konto przez gre i już grasz , np BF2 , Fifa , PES itd... Cytuj
Gość adriandj83 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Witam jeśli ktoś gra w FIFA 08 Online na PS2 proszę o kontakt GG: 13890207 Cytuj
Gość PETITEK Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 GDZIE KUPIE KARTE SIECIOWĄ ETHERNET .I JAK MAM TYLKO TOM KARTE I KARTE PAMIĘCI TO BĘDZIE DZIAŁAC????? Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 (edytowane) Jedynie na allegro mozna jeszcze dostac ja a reszta ok jest bedzie dzialac. Edytowane 5 października 2009 przez szarakps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi