Kisa v16 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Cóż jak dla mnie 2Pac to ścisła czołówka i gdyby go nie zabili, to byłby dziś prawdopodobnie raperem nr 1 na świecie i wcale nie przesadzam. Parę lat wystarczyło mu, żeby nagrać tyle hitów ile nie udało się eminemowi czy dre przez 20lat. Rap wyglądał by dzisiaj o wiele wiele lepiej, bo przez te 12 lat nagrał by tyle kawałków, że hoho. W swoim czasie wymiatał on wszystkich, nikt nie miał podejścia do jego rapowania.No ale niestety nic nie poradzimy u czarnych należenie do gangu, to jak u nas chodzenie na zakupy - czysta normalka.Rap byłby dziś 2x lepszy. Ale na szczęście Dre,Snoop,Eminem,Nate,Xzibit i inni dają też radę. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie wiem, czemu się tak jaracie 2Paciem Nie rozumiem tego. Ktoś mi wytłumaczy, co jest w nim takiego za(pipi)istego? Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 17 maja 2009 Autor Opublikowano 17 maja 2009 Nie wiem, czemu się tak jaracie 2Paciem Nie rozumiem tego. Ktoś mi wytłumaczy, co jest w nim takiego za(pipi)istego?Żeby się nim jarać trzeba spełnić 3 warunki - trzeba tolerować czarną muzę, trzeba choć trochę rozumieć angielski i być fanem rapu. A tak poza tym sprzedał on ponad 80milionów płyt co czyni go raperem, który sprzedał najwięcej płyt w historii rap co mówi samo za siebie. Nagrywał 5 lat i sprzedał więcej płyt niż eminem, który jest na 2 miejscu ale nagrywał ponad 10 lat Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 (pipi)a tak jakbym nie słuchał rapu usa xDDDDDDDDD Omg, typie... ;d Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 17 maja 2009 Autor Opublikowano 17 maja 2009 Najwyraźniej typie słuchasz tylko candy shop, still dre. in da club i P.I.M.P i to twoje całe pojęcie o rapie Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 no tak, słucham tylko tych 4 kawałków i się nimi jaram, bez kitu! każdy kto nie słucha 2Paca to od razu nie ma pojęcia o rapie tak? Cytuj
Blok 6 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Nie wiem, czemu się tak jaracie 2Paciem Nie rozumiem tego. Ktoś mi wytłumaczy, co jest w nim takiego za(pipi)istego? martwy czarny jest lepszy od żywego czarnego. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Białych chyba to też się tyczy, wystarczy zerknąć na Magika. Niedługo pewnie pomnik dostanie od fanów. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Żeby się nim jarać trzeba spełnić 3 warunki - trzeba tolerować czarną muzę, trzeba choć trochę rozumieć angielski i być fanem rapu.Szkur.wa, najwidoczniej ktoregos nie spelniam A tak poza tym sprzedał on ponad 80milionów płyt co czyni go raperem, który sprzedał najwięcej płyt w historii rap co mówi samo za siebie. Nagrywał 5 lat i sprzedał więcej płyt niż eminem, który jest na 2 miejscu ale nagrywał ponad 10 latA liczyles ile z tych plyt sprzedano po 1996? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Nie wiem, czemu się tak jaracie 2Paciem Nie rozumiem tego. Ktoś mi wytłumaczy, co jest w nim takiego za(pipi)istego? Jezus marja gust ziomek. To, że jest legenda nie da się podważyć bo chyba zreszta każdy słyszał o nim lub o jego śmierci. A jaranie się jego muzyką to już inna sprawa. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Nieprawda. Moj ojciec nie slyszal! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Cholera, moja teza legła w gruzach bo spytałem się babci czy slyszała o 2pacu -Babcia wiesz kto to był Tupac Shakur? -Szczupak co ? :franc: Cytuj
Dante 450 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 lol ale jest szansa że o Ice T słyszała Cytuj
szeni 114 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Ej kolesie, nie czajecie bazy jak widze w ogole. Kumajcie akcje. "Kazdy slyszal o nim". "Kazdy" to mogl slyszec o Ronaldo albo o papiezu. Na pewno nie o Dwupaku, Bartek. Ale wiem, ze miales na mysli osoby zainteresowane w pewien sposob rapem. Ale znajomosc u "fanow rapu" nie daje mu statusu legendy, bo przeciez tacy "fani rapu" przynajmniej slyszeli tez o innych wykonawcach. A dla osob nieobeznanych ze swiatkiem rapu, jak np. moj ojciec, 2pac jest po prostu jednym z czarnuchow. Na bank za to rozpoznaja Eminema czy 50, moge sie zalozyc, bo to sa postacie naprawde ZNANE. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Najwyraźniej typie słuchasz tylko candy shop, still dre. in da club i P.I.M.P i to twoje całe pojęcie o rapie chodzi o to, że 2pac to żaden underground, wręcz przeciwnie, jak na rap to mainstream. Nie trzeba być żadnym fanem rapu, żeby znać 2paca, a duża część jego odbiorców to niedzielni słuchacze. Nie wiem, czemu się tak jaracie 2Paciem Nie rozumiem tego. Ktoś mi wytłumaczy, co jest w nim takiego za(pipi)istego? Jezus marja gust ziomek. To, że jest legenda nie da się podważyć bo chyba zreszta każdy słyszał o nim lub o jego śmierci. A jaranie się jego muzyką to już inna sprawa. przecież każdy wie, że Tupac żyje. Jak coś to zapytaj drugiej babci. Cytuj
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Cholera, moja teza legła w gruzach bo spytałem się babci czy slyszała o 2pacu -Babcia wiesz kto to był Tupac Shakur? -Szczupak co ? :franc: U mnie w miescie jest/byl (bo juz malo sie angazuje) kolezka o ksywie DBK-Duzo Bakajacy Kolezka. Malowal i troche rapowal. Kiedys na jednej z imprez jechal na wolno i rzucil wers "jestem DBK, po stylu mnie poznacie, moja babcia zamiast papieza ma tupaca na plakacie" wiec niektore babcie jednak go znaja wiec jednak w (pipi) ludzi go zna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi