Opublikowano 20 lipca 200816 l Nikt juz nie gra?Bo jakos brak komentarzy na temat tego update'u.Czyzby juz nikt nie gral z powodu tego koszmarnego braku zbalansowania?
Opublikowano 20 lipca 200816 l Ja gram chociaż już zdecydowanie mniej niż kiedyś i nigdy mi nie przeszkadzał brak zbalansowania.
Opublikowano 20 lipca 200816 l mnie wkurza jeszcze w nowym patchu burdel z rangami, otoz w menusach pokazuje mi AIR Marshal jak wejde do gry wyskakuje mi CMD Marshal a jak powroce do menu to znowu AIR Marshal...
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Witam. Zastanawiam sie nad kupnem tej gierki. Warto? Dużo ludzi jeszcze w nią gra?
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l gra sporo osób kupuj smialo... Edytowane 12 sierpnia 200816 l przez killdante
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l nowy dodatek http://www.ps3fanboy.com/2008/08/20/warhaw...ficial-details/ ponoć darmowy?
Opublikowano 22 sierpnia 200816 l malo prawdopodobne ze za darmoche... W najnowszym trailerze dostępnym na psstore pisze, że dodatek będzie 28.08.2008 za darmo do pobrania. Edytowane 22 sierpnia 200816 l przez hacik
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l Jak to jest z Warhawk'iem z PSS? Dalej jest ten limit jednej osoby na 24h? Od FW 2.40 niby go nie ma, ale na pewno? Może bym się skusił znowu na WH, ale martwi mnie kilka rzeczy: - Jak wcześniej miałem WH i wchodziłem na liste serverów, to był może jeden oficjalny (na pewno nie było ich tyle co kiedyś, a kiedyś można było wybierać i wybierać i był wypas :] ) - Czy ten nowy dodatek przyciągnie znowu jakichkolwiek graczy - I czy jak go zakupię na koncie PSS, to czy wszystkie osoby na tym koncie będą mogły normalnie grać, czy będzie ten limit 1os./24h...
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Nie przesadzajcie - dalej ludzie grają w Warhawka i nie ma problemu z wbiciem się na meczyk. Gorzej natomiast z trofeami, bo najwięcej ciorałem w betę i teraz mam masę zaległości... to trofeum z klanami też trochę dzikie, bo co jak ktoś ma np. swój klan, to przecież nie dołączy się do innego. W ogóle to chętnie się gdzieś joinę coby to trofeum wyskubać . Acha no i przypominam, że za samo przejście treningów zarobimy 3 trofea, aczkolwiek to tylko bronzy i niewiele dają - no ale lepszy rydz niż nic.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l maja i graja w nowy dodatek... tyle, ze pewnie skonczy jak moje pozostale dwa wczesniejsze... ala'halo w ogole jest jakis badziewny... zimowy bardzo fajny ale malo populary. Ten nowy jest calkiem przyjemny. Mapa zrownowazona i nie ma mnostwa wolnej przestrzeni jak w zimowym. Jetpack ciekawy choc jego mozliwosci na mapie zmieniaja calkowicie koncepcje gry. Teraz mozesz byc wszedzie, w kazdym zakamarku krajobrazu. Latwy do ubicia Warhawkiem ale za to dajacy niezlego kopa w przemieszczaniu sie na krotkie odleglosci. No i wiszac w powietrzu jestes niedostepny dla wiekszosci broni...
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Musiolik zaloz klan i zapros mnie - kolo 20 podlacze ps3 pod neta i sie dolacze - apel do ludzi co tez te trophy chca zrobic - deklarujcie chec dolaczenia Musiolik was zaprosi - jak bedziemy mieli 9 osob to zmiana - ktos inny zalozy klan
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Czy jak kupie gre na PSS USA to bede mogl uzywac go na swoim normalnym EU koncie i grac na serverach EU?
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Na pierwsze - TAK Na drugie - Prawdopodobnie Tak, ale jeszcze nie sprawdziłem, bo dopiero trening kończę
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l jezeli o mnie chodzi to te trofea sa idiotyczne a najlepszy przyklad jest z tym klanem, to ma byc trofeum ? dla mnie to jakas pomylka...
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Mam do was pytanie co do warhawka: czy latwo jest znalezc serwer z 31 osobami (czy mozna uczestniczyc w takich duzych walkach, po 30,32 osoby) i czy podczas takich walk sa lagi, czy mozna komfortowo grac?