Ohayo 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Problemu nie ma żadnego. Dodatkowo, jak masz niską rangę (do sierżanta włącznie), to jest postawionych ok. 8 serwerów z różnymi trybami gry i właśnie na 32 osoby. Zaznaczone są na zielono, mają "rookie" w nazwie i zawsze ktoś na nich gra Lagów żadnych nie doświadczyłem, nawet przy przy totalnej zadymie. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) Sorry, ale wczoraj mnie nie było ,dziś powysyłam zaproszenia i ok 20 założę klan. Edytowane 31 sierpnia 2008 przez Musiolik Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 haha ;p czyli te Ukk co pisalem to nei Twoj klan ;p o qtfa Brytole mnei do klanu wzieli :o Cytuj
matt_s21 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Też możecie liczyć na moją pomoc. ID - drHackenbush Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Musiolik, jakby co to piszę się do klanu Na jakiś sparing też się pisze... Cytuj
matt_s21 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Jak ma nazywać się klan bo nie wiem który mam wybrać? Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Jak ma nazywać się klan bo nie wiem który mam wybrać? na kidy najlepiej sie umowic moze na sobote zaloze klan albo serwer i pogramy zeby zdobyc trofea Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Jak ma nazywać się klan bo nie wiem który mam wybrać? na kidy najlepiej sie umowic moze na sobote zaloze klan albo serwer i pogramy zeby zdobyc trofea Musiolik zalozyl klan . Najpierw niech on zdobedzie trophy. Klan sie nazywa Trophy Hunters czy cos takiego. Ale mozemy umowic sie wsumie w 9 osob czy ile tam chce na sobote np godzina 20. I zrobic dla wszystkich odrazu a pozniej porobic jakies trofea razem czy cos Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Jak ma nazywać się klan bo nie wiem który mam wybrać? na kidy najlepiej sie umowic moze na sobote zaloze klan albo serwer i pogramy zeby zdobyc trofea Musiolik zalozyl klan . Najpierw niech on zdobedzie trophy. Klan sie nazywa Trophy Hunters czy cos takiego. Ale mozemy umowic sie wsumie w 9 osob czy ile tam chce na sobote np godzina 20. I zrobic dla wszystkich odrazu a pozniej porobic jakies trofea razem czy cos super nawet wczesniej okolo 19 zaraz ciebie dopisze i musiolik-a i sie umowimy przez psa pozdro Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 No to ja bym mogł założyć, ale trzebabyło by zebrać 9 ludzi;) ale potem ktoś z was też musiałby załozyc, co po 2 trophies sie zaliczy Proszę o zaproszenie. Mój psn id mat_s21 Jak ma nazywać się klan bo nie wiem który mam wybrać? na kidy najlepiej sie umowic moze na sobote zaloze klan albo serwer i pogramy zeby zdobyc trofea Musiolik zalozyl klan . Najpierw niech on zdobedzie trophy. Klan sie nazywa Trophy Hunters czy cos takiego. Ale mozemy umowic sie wsumie w 9 osob czy ile tam chce na sobote np godzina 20. I zrobic dla wszystkich odrazu a pozniej porobic jakies trofea razem czy cos Na razie jest nas 3, musi być 10 razem ze mną, jeśli nas tylu będzie, możemy porobić trofea na jakiejś mapie. Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Na razie jest nas 3, musi być 10 razem ze mną, jeśli nas tylu będzie, możemy porobić trofea na jakiejś mapie. Ale tu duzo osob zadeklarowalo chec przylaczenia sie do klanu. Moze powysylaj im PW czy cos. JA teraz i tak do konsoli nie podchode do soboty Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Powysyłałem, na razie czekam na odpowiedzi od 3 osób. Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 nie zrezygnowalem , a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ale wczoraj mialem mase discow, okazalo sie ze przez headseta zreszta (i nie bardzo wiem jaki to ma zwiazek!) byc moze cos sie wtedy stalo i mnie wywalilo z klanu Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych ) Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych ) heheh no pewnie. Generalnie chodzi o zrobinie pucharu za zalozenie 10 osobowego klanu:) . Ale ja jastem za tym zeby ten klan stal sie czyms wiecej. Skoro wydalem juz te pieniadze na gre to fajnie by bylo spedzic z nia troche czasu , zwłaszcza ze bardzo mi sie podoba. Cytuj
Ohayo 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Ja zaproszenia nie dostałem, ale może przez to, że mam wersje US (z PS Store). Wie ktoś czy występuje w ogóle podział na regiony, względem zakupionej wersji, a nie np. po IP? Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Też chętnie z wami pyknę Moje ID : XM16E1__PL Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 (edytowane) przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu? Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was Edytowane 3 września 2008 przez Musiolik Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu? Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was do mnie tez tomus0306 potem moge ja zalozyc Cytuj
Gość JaMaJ Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 To wliczcie mnie tez - JaMaJ_PL. Ośmiu lider potrzebuje, tak?? Od jutra walcze z Warhawkiem (licze ze na pss pojawi sie bundlepack wszystkich dodatkow po atrakcyjniejszej cenie;). Pozdro. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Chetnie tez dolacze do klanu, maly problem brak dodatkow do warhawka. Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi