Musiol 188 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20? Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Bardzo chętnie pomogę wam pozdobywać trofea itd. Zostało mi do zdobycia Flying Fortress i Rivalry, a reszta to już kwestia ostrego grania hehe. Pomyśleć, że grę miałem od 7(!) miesięcy z nabitą 1(!)godziną gry lol, dopiero jak wyszedł patch z trofeami zacząłem grać porządnie i przeszedłem trening, który uświadomił mi jakie tam są bronie, jak się ich używa itp. Oczywiście jak poznałem podstawy to gra mnie wessała na dobre, a zdobycie rangi generała zajmie mi omg . Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 (edytowane) Jutro nie dam rady Tez jestem za sobota Edytowane 4 września 2008 przez Shadow864 Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 A Moze byc sobota o 20? Jutro tez nie dam rady zagrac ,a sobote mam ( chyba ) wolna. Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 ja bede jutro o 20 ;] tylko mnie (ponownie?) zaproscie do klanu ;] Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 (edytowane) Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20? ok jutro 20 czekam a jaki masz PSNetwork ID bo wpisalem musiolik i jakos ciebie niewidze dodales mnie do ulubionych??? na PSNetwork pojawily sie trzy dodatki w cenie 44zl do mnie juz leca Edytowane 4 września 2008 przez tomek0306 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek. Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 4 września 2008 Opublikowano 4 września 2008 Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek. a ja zle wpisalem zaraz cie poprawie i dodam i do jutra zerknij napss jest triple pack za 44zl Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane... Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19 HS nie mam ;( Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19 HS nie mam ;( Ja jestem chętny zawsze i wszędzie, a hs nie mam, bo sępię gotówki, miałem jedynie na usb hs od socoma hehe. Na PieCu kumpel mnie wyciszał często, bo nie mogłem się zamknąć : P. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Wolak - Mam jak ty :] Tez nawijam ile wlezie no i nie polecam grac ze mna po polnocy bo "lekkie" odpaly dostaje ...a HS mam of corse Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Bede ale mam problemy z HSem. Czasem mnie przez niegy wywala ale zobaczymy moze cos z tego wyjdzie. jakos kolo 20 sie pojawie Nie wiecie czemu nie moge załozyc gry rankingowej? Edytowane 6 września 2008 przez Shadow864 Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Może masz za słabe łącze? Chyba minimum 3mb trzeba miec... Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane... ja bede napewno HS mam wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ; ja bylem caly czas Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 No to czekam na was koło 20, zgadamy się jeszcze czy gramy tak sobie, czy robimy trofea. Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 w niedziele powtorka? trzeba jeszcze trophy z mapami z dodatkow zrobic no i te na jetpackach ;] Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Ja bym wpierw musiał kupić pozostałe dodatki, a z kasą u mnie krucho jest, ew. za tydzień można, a jutro normalnie pogramy jak chcecie. Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 ja moge jeszcze 5 trofeow zrobic jutro ;p a potem mozemy normalnei sie mordowac xD Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi? Mnóstwo Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 (edytowane) Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac. nie tylko, ja tez mialem dzisiaj powtorka piszcie kto chetny i na ktora sie ustawiamy Edytowane 7 września 2008 przez tomek0306 Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Ja jestem chętny. Mój PSN ID: Lukaszek Posiadam headseta. Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Czy to normalne, że aktualizacja do Warhawka która ponoć zajmuje 66mb ściaga się już 30 min a ściągnęło się dopiero 30%? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi