Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zależy od internetu i czy masz włączone jakieś ściąganie na kompie :P

• Odpowiedzi 489
  • Wyświetleń 83,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.

Opublikowano
  Snake_PL napisał(a):
Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.

Warhawk lubi szaleć, ostatnio jak miałem serwa to różne dziwne rzeczy się zdarzały, co nie chłopaki? ;)

Opublikowano

A mnie zaczyna wku***ac ten WH :/ Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!

Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano
  XM16E1 napisał(a):
A mnie zaczyna wku***ac ten WH :/ Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!

Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.

Zawsze można grać tylko w naszym kręgu, nazbieramy 8 czy 12 osób i można grać.

Opublikowano

Po Burnout'cie nauczylem sie ,ze tego typu ustawki wychodza 1 na 25 razy ...

Dla tego gram z randomami ,ale w porownaniu do BP taka gra nie ma sensu :/

Jak tak dalej pojdzie Generala dostane pod koniec nastepnego stulecia :/

Opublikowano

w sumie tez ostatnio gralem z randomami... koles mi wbiegl na linie ognia jak ostrzeliwalem jeepa, zginal i juz zaczeli wszyscy morde drzec, ze zabijam teammate'ow i mnie wykopali. no lol

Opublikowano

a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? :) bo chyba dziś zakupię Warhawka :)

Opublikowano

Jesli bedziesz mial WH to dodaj mnie do znajomych to pogramy razem :)

Opublikowano
  Ficuś napisał(a):
a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? :) bo chyba dziś zakupię Warhawka :)

Znajdzie się :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dodajcie mnie też, mam hs, dodatki będe miał niedługo. Dopiero zaczynam grę.

Opublikowano
  Shadow864 napisał(a):
Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest

Nie trzeba, wystarczy, że ja przekażę przewodnictwo nad klanem osobie i ona dostaje to trofeum.

Opublikowano

Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy

Edytowane przez tomek0306

Opublikowano
  tomek0306 napisał(a):
Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy

Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc.

Opublikowano
  Musiolik napisał(a):
  tomek0306 napisał(a):

Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc.

no dziewczyna jak kocha to poczeka ;) a tak na powaznie to piatek moze byc chociaz z 2-3 godziny duzo tych badgies niema w summie do ugrania reszta wpadnie juz z samej gry tylko zeby je zaliczalo musi byc minimum 16 osob po 8 w team-ie wiec kto chetny a deklarowalo sie wielu

Opublikowano

ja raczej bede w kinie w piątek, więc odpada, chyba, że do 17.

Opublikowano

a mnie pasuje zawsze :D ale od przyszlego tygodnia to tylko piatek sosobta niedziela jestem wolny.

Opublikowano

Nie podoba mi się mój brak czasu, nawet pograć nie mogę porządnie, ale czas się znajdzie na Warhawka zawsze. Zdobędę sobie w końcu medal, który jest dla mnie za ciężki z moim skillem obecnym, czyli 25 killsow w Warhawku w rundzie hehe.

Opublikowano

umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig...

Opublikowano

Ja bym zagrał z chęcią normalnie, ale ostatnio był problem z uzbieraniem 8 graczy ;/

Opublikowano
  killdante napisał(a):
umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig...

To prawda, przyznaję ci rację. Ostatnio jestem coraz większym lamusem, bo jak mam być coraz lepszy skoro nie gram regularnie, a od czasu do czasu. Muszę się wziąć do roboty i jestem chętny na jakiś porządny sparing bez żadnych kompromisów i taryfy ulgowej.

Opublikowano

ja też, sobota? Jestem n00bem, ale z chęcią popykam.

Opublikowano

Jestem chętny na grę. Tylko proszę o wcześniejsze info.