Opublikowano 8 września 200816 l Snake_PL napisał(a): Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego. Warhawk lubi szaleć, ostatnio jak miałem serwa to różne dziwne rzeczy się zdarzały, co nie chłopaki?
Opublikowano 8 września 200816 l A mnie zaczyna wku***ac ten WH Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana! Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery. Edytowane 8 września 200816 l przez XM16E1
Opublikowano 8 września 200816 l XM16E1 napisał(a): A mnie zaczyna wku***ac ten WH Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana! Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery. Zawsze można grać tylko w naszym kręgu, nazbieramy 8 czy 12 osób i można grać.
Opublikowano 8 września 200816 l Po Burnout'cie nauczylem sie ,ze tego typu ustawki wychodza 1 na 25 razy ... Dla tego gram z randomami ,ale w porownaniu do BP taka gra nie ma sensu Jak tak dalej pojdzie Generala dostane pod koniec nastepnego stulecia
Opublikowano 9 września 200816 l w sumie tez ostatnio gralem z randomami... koles mi wbiegl na linie ognia jak ostrzeliwalem jeepa, zginal i juz zaczeli wszyscy morde drzec, ze zabijam teammate'ow i mnie wykopali. no lol
Opublikowano 14 września 200816 l a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? bo chyba dziś zakupię Warhawka
Opublikowano 14 września 200816 l Ficuś napisał(a): a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? bo chyba dziś zakupię Warhawka Znajdzie się
Opublikowano 23 września 200816 l dodajcie mnie też, mam hs, dodatki będe miał niedługo. Dopiero zaczynam grę.
Opublikowano 23 września 200816 l Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest
Opublikowano 23 września 200816 l Shadow864 napisał(a): Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest Nie trzeba, wystarczy, że ja przekażę przewodnictwo nad klanem osobie i ona dostaje to trofeum.
Opublikowano 23 września 200816 l Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Edytowane 23 września 200816 l przez tomek0306
Opublikowano 23 września 200816 l tomek0306 napisał(a): Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc.
Opublikowano 23 września 200816 l Musiolik napisał(a): tomek0306 napisał(a): Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc. no dziewczyna jak kocha to poczeka a tak na powaznie to piatek moze byc chociaz z 2-3 godziny duzo tych badgies niema w summie do ugrania reszta wpadnie juz z samej gry tylko zeby je zaliczalo musi byc minimum 16 osob po 8 w team-ie wiec kto chetny a deklarowalo sie wielu
Opublikowano 23 września 200816 l a mnie pasuje zawsze ale od przyszlego tygodnia to tylko piatek sosobta niedziela jestem wolny.
Opublikowano 24 września 200816 l Nie podoba mi się mój brak czasu, nawet pograć nie mogę porządnie, ale czas się znajdzie na Warhawka zawsze. Zdobędę sobie w końcu medal, który jest dla mnie za ciężki z moim skillem obecnym, czyli 25 killsow w Warhawku w rundzie hehe.
Opublikowano 24 września 200816 l umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig...
Opublikowano 24 września 200816 l Ja bym zagrał z chęcią normalnie, ale ostatnio był problem z uzbieraniem 8 graczy ;/
Opublikowano 24 września 200816 l killdante napisał(a): umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig... To prawda, przyznaję ci rację. Ostatnio jestem coraz większym lamusem, bo jak mam być coraz lepszy skoro nie gram regularnie, a od czasu do czasu. Muszę się wziąć do roboty i jestem chętny na jakiś porządny sparing bez żadnych kompromisów i taryfy ulgowej.