Rainder 0 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zależy od internetu i czy masz włączone jakieś ściąganie na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego. Warhawk lubi szaleć, ostatnio jak miałem serwa to różne dziwne rzeczy się zdarzały, co nie chłopaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) A mnie zaczyna wku***ac ten WH Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana! Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery. Edytowane 8 Września 2008 przez XM16E1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 A mnie zaczyna wku***ac ten WH Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana! Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery. Zawsze można grać tylko w naszym kręgu, nazbieramy 8 czy 12 osób i można grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Po Burnout'cie nauczylem sie ,ze tego typu ustawki wychodza 1 na 25 razy ... Dla tego gram z randomami ,ale w porownaniu do BP taka gra nie ma sensu Jak tak dalej pojdzie Generala dostane pod koniec nastepnego stulecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 w sumie tez ostatnio gralem z randomami... koles mi wbiegl na linie ognia jak ostrzeliwalem jeepa, zginal i juz zaczeli wszyscy morde drzec, ze zabijam teammate'ow i mnie wykopali. no lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? bo chyba dziś zakupię Warhawka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Jesli bedziesz mial WH to dodaj mnie do znajomych to pogramy razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? bo chyba dziś zakupię Warhawka Znajdzie się Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 dodajcie mnie też, mam hs, dodatki będe miał niedługo. Dopiero zaczynam grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest Nie trzeba, wystarczy, że ja przekażę przewodnictwo nad klanem osobie i ona dostaje to trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 te no to Musiol mi przekaz dzisiaj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Edytowane 23 Września 2008 przez tomek0306 Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc. no dziewczyna jak kocha to poczeka a tak na powaznie to piatek moze byc chociaz z 2-3 godziny duzo tych badgies niema w summie do ugrania reszta wpadnie juz z samej gry tylko zeby je zaliczalo musi byc minimum 16 osob po 8 w team-ie wiec kto chetny a deklarowalo sie wielu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ja raczej bede w kinie w piątek, więc odpada, chyba, że do 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a mnie pasuje zawsze ale od przyszlego tygodnia to tylko piatek sosobta niedziela jestem wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Nie podoba mi się mój brak czasu, nawet pograć nie mogę porządnie, ale czas się znajdzie na Warhawka zawsze. Zdobędę sobie w końcu medal, który jest dla mnie za ciężki z moim skillem obecnym, czyli 25 killsow w Warhawku w rundzie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig... Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Ja bym zagrał z chęcią normalnie, ale ostatnio był problem z uzbieraniem 8 graczy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig... To prawda, przyznaję ci rację. Ostatnio jestem coraz większym lamusem, bo jak mam być coraz lepszy skoro nie gram regularnie, a od czasu do czasu. Muszę się wziąć do roboty i jestem chętny na jakiś porządny sparing bez żadnych kompromisów i taryfy ulgowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 ja też, sobota? Jestem n00bem, ale z chęcią popykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
matt_s21 0 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Jestem chętny na grę. Tylko proszę o wcześniejsze info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi