Shadow864 4 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Dla mnie moze byc piatek i sobota Tylko niech ktos poda czas zebym wiedział jak te dni planowac. Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig... W pełni się z tobą zgadzam, ja wszystkie puchary jakie dostałem w Warhawku, a mam ich na razie 28 zdobyłem grając samemu na niebieskich serwerach bez niczyjej pomocy. Jest to trudne i czasochłonne ale jaka ogromna satysfakcja. Najdłużej zajęło mi polowanie z lornetką na dropshipa, ale w końcu się udało i złotko wpadło. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 graczy do grania jest sporo mozna smialo zorganizowac jakis maly sparing jak za dawnych czasow, trzeba miec tylko kogos kto postawi serwa na wiecej jak 8 osob... Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 graczy do grania jest sporo mozna smialo zorganizowac jakis maly sparing jak za dawnych czasow, trzeba miec tylko kogos kto postawi serwa na wiecej jak 8 osob... ja moge postawic niema problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 graczy do grania jest sporo mozna smialo zorganizowac jakis maly sparing jak za dawnych czasow, trzeba miec tylko kogos kto postawi serwa na wiecej jak 8 osob... ja moge postawic niema problemu Ja w sumie chyba też mogę, ale ostatnio mi net wariuje -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 W pełni się z tobą zgadzam, ja wszystkie puchary jakie dostałem w Warhawku, a mam ich na razie 28 zdobyłem grając samemu na niebieskich serwerach bez niczyjej pomocy. Jest to trudne i czasochłonne ale jaka ogromna satysfakcja. Najdłużej zajęło mi polowanie z lornetką na dropshipa, ale w końcu się udało i złotko wpadło. Przestalem cokolwiek kolekcjonowac z ranga wlacznie. Szlag mnie trafial jak mialem zrobic "Warhawk Aerial Gunnery". Wole zejsc na ziemie i po prostu cieszyc sie gra tak jak lubie Radosc sprawia mi chocby to, ze kogos z VLADow przeskocze w tabeli po zakonczonej rundzie. Moze czas powrocic do wtorkowych sparingow? Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living Podejzewam, ze studjujesz nauki scisle Cytuj Odnośnik do komentarza
Shadow864 4 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 [ Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living Podejzewam, ze studjujesz nauki scisle Informatyke (dzienna , państwowa co by nie było To jak, gramy jakoś dzisiaj? Co do sparingów to ja bym jednak wolał zeby to był którys z tych dni czw pt sb niedziela. Z czego najchetniej godziny wieczorne tak po 20. Jak wam tylko wtorek pasuje to ja sie jakoś dostosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 też chciałbym jakiś precyzyjny dzień. Mi pasuje jutro, o każdej porze. Wszyscy grający w Warhawka niech dodadzą mnie do listy znajomych: Kwapi_PL mam Headset i dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dziś jak będzie 8 chętnych to można koło 21, jutro koło 20. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kwapi 1 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 dzisiaj jednak mogę. Dopiszcie mnie. Musiolik, jaki jest twój PSID? Dodajcie mnie do klanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jak mam czas to gram prawie codziennie (mniej w weekend) i tak samo stawiam serwer na 8 ludkow o nazwie "killdante" jak cos to zapraszam na lanie , a wracajac do sparingu to proponuje nastepna niedziele (bo malo czasu zeby sie zorganizowac na najblizsza) zreszta niech kazdy rzuci propozycje kiedy mu pasuje i na przyszly tydzien cos wymyslimy tylko musi byc pewniak z serwerem i na ile osob... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ja jutro bede - dzisiaj chyba nie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek0306 0 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ja tez jestem chetny zawsze ale sa przypadki losowe kiedy tak jak dzisiaj na pol dnia wylaczyli internet bo awaria byla szlak by trafil Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_PL 1 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Macie jakis klan na 10 osób? Bo bym chętnie dołączył i zrobił sobie jeden z ostatnich pucharków w Warhawku i jasli będziecie grali dajcie znać bo musze jeszcze trofeum gdzie trzeba zebrać 6 pasażerów do statku, PSN ID: Devilek jak możecie wyslijcie tylko samą zape do klanu bez invitów do PSN normalnego bo mam juz 49 a chce aby mi wipeout chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 To jest ktoś chętny grać w Warhwaka dziś? Jak tak to o której? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ja tak o 22 bede, mzoe troche wczesniej wszyscy offline Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 wszyscy offline Nikt sięnie odezwał to oglądam mecz mogę za 45 minut włączyć, ale pewno teraz wszyscy w Wipeouta grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Oblesny 1 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 prawda ;p w burnouta i w wipeouta ludzie giercuja jak sprawdzalem hehe ;] jak mozesz Musiol to zalacz i daj mi lidera Trophy Hunters ;p bo musze ten trophy zrobic ciagle ;p ale grac to juz chyba nie bedziemy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Apeluje do wszystkich maniakow Warhawka Najlepszy Klan Warhawka w Polsce czyli "Natural Born Killers" poszukuje graczy do rozgrywania klanowek na Gamebattles, potrzebujemy dwuch lub trzech ochotnikow, i chodzi nam o konkretnych graczy (niedzielni gracze odpadaja). Wszystkich chetnych prosze o pisanie na PW Nadmienie tylko ze w zeszlym sezonie zajelismy drugie miejsce w tabeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ja jestem dobrym graczem o czym chyba wiesz bo już nie raz graliśmy sparingi i mamy się w liście friends. Niestety nie moge przystać na propozycje ponieważ mój wolny czas na granie wynosi 2,5 godziny dziennie i jest uzależniony od wielu rzeczy(żona, dziecko, własna firma). Dodatkowo obecnie nie moge się oderwać od Wipeouta HD i Soul calibur 4. Uwielbiam Warhawka ale nie dam rady wstąpić do waszego klanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nikt juz nie gra z tego forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 graja graja ale nikt chyba nie jest calkowicie dostepny. rozgrywki klanowe rozgrywkami ale moze warto znowu wrocic do srodowych sparingow ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Środowe sparingi były fajne, jak coś to ja się piszę. Co do grania w Warhawka to ja nadal gram, ale tylko 7-8 godzin w miesiącu. Reszta czasu idzie na inne gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja też się pisze na jakiś mały sparing. A fakt faktem grywam ostatnio mało w warhawka, ale z przyjemnością trochę pobiegam z wami... Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 trzeba znalesc osobe ktora postawi serwa na minimum 12 ludzi i gramy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi