Daffy 10 568 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 kupiony,no to teraz sam się przekonam czy gra jest wciąż żywa na ps3 jakby co to pogram z Polakami Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Sypnij invitem Ficuś to moze kiedys pogramy Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Tez sie skusilem na ta promocje Jak cos, to jestem chetny na wszelkie ustawki. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Witam uprzejmie Jako nowy uzytkownik PS3 chetnie bym jej kiedys sprobowal.Zwlaszcza ze teraz w promochi to moze zakupie. Pewnie mnie większość zlinczuje, ale Warhawk vs Killzone 2, jeżeli chodzi o grywalność, to KZ2 może stopy myć Warhawkowi Warhawk jest miodny niesamowicie ...grafika oczywiście, to Warhawk może myć stopy KZ2 ...ale to jedna z nielicznych gier, gdzie grafika jest nadrabiana grywalnością i funem. Polecam z czystą świadomością... Razem ze wszystkimi dodatkami, bo naprawdę warto... Pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem Nie będę Cie linczował Święta idą pozdro Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Tu nie ma nic do linczowania - kierka kipi funem i wciaga niemilosiernie. Jak do niej usiadlem, to odrazu przesiedzialem kilka godzin. Wg. mnie ta gra to must have dla kazdego milosnika multi - wg. mnie to miejsce nr. 1 pod tym wzgledem (egzekwo z paroma innymi tytulami). Dlaczego? A no dlatego, bo zupelnie sie rozni od innych gier (pewnie dlatego jest z tego taki fun - bo jest to cos odmiennego). Tak wogole, to jest ktos chetny na jakies ustawki (czy to po trofea, czy jakies inne)? Cytuj
maztika 36 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 na ps store jest demo, w ktore gram od roku. ostatnio zostalo tylko zaniedbane na rzecz bc2. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Ja również dziś przysiadłem na 2 godzinki. W coś tak aracdowego a jednocześnie dającego tyle radochy to jeszcze nie grałem. Fun z trzepania kolejnych fragów jest niesamowity, a powietrzne potyczki Warhawków są po prostu zaje.biste. Uwielbiam ten odgłos trafionej rakietą maszyny. I jakby ktoś miał wątpliwości co do ludzi na serwerach - jest ich pełno! Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) rozumiem, że gry nie da rady dzielić na 5 osób?? Ficuś, wiesz co miałem na myśli Edytowane 27 grudnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 27 grudnia 2009 Opublikowano 27 grudnia 2009 rozumiem, że gry nie da rady dzielić na 5 osób?? każdą grę z ps store się da......przy czym tu jest blokada 24h miedzy ściągnięciami i odpalaniem gry więc jakby co to możecie się podzielić kto gra w jakie dni w tygodniu Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Wczoraj zassalem , jak na stary tytuł Gierka zajefajna i mega grywalna. Cena dobra ( trochę drożej kupisz uzywke na all) . Mam pytanie : widziałem na pss jakieś darmowe dodatki do tej gry , co dają ? I czy warto w te płatne inwestować ? Cytuj
VAMET 5 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Witam uprzejmie Wczoraj zassalem , jak na stary tytuł Gierka zajefajna i mega grywalna. Cena dobra ( trochę drożej kupisz uzywke na all) . Mam pytanie : widziałem na pss jakieś darmowe dodatki do tej gry , co dają ? I czy warto w te płatne inwestować ? Nowe mapy, nowe bronie, nowe pojazdy, elementy... Warto bardziej niż te główne Pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem Cytuj
killdante 5 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 gram ponad dwa lata i mnie jeszcze nie znudzilo to znaczy ze gra jest warta swieczki temat jakby sie odrodzil moze uda sie jakis wiekszy sparing stworzyc... Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Na pss jest do zassania TRIAL ( rozumiem, ze to wersja demo?) , który waży wiecej , niż ta wersja za 36 zeta jak to możliwe ? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Zastanawiam się nad kupnem Warhawka ale mam pytanie czy grają jeszcze w to ludzie w internecie? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Tak graja - pelno ludzi (zawsze jest z 200 serwerow, czasami dochodzi do 400). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi