Skocz do zawartości

WarHawk

Gresh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chcesz sobei pocwiczec latanie , to zamaist wchodzci c na online wejdz na local czy tam lokal i zaloz gre sobei po sieci i sobei sam polatasz... i poznasz gdzie co jest ... a latnie przyjdzie z czasem potrzbeowalem 2 dni zeby w pelni opanowac maszyne... ale ostatnio lubie bardzo czolgi i jeepy...

• Odpowiedzi 489
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy mi sie zdaje czy europejskie servery nei dzialaja a reszta tak ??? moze przez to ze nowy update zaintalowalem ale watpie.. nie mam europejskich serverow, sprawdzcie jelsi mozecie ...

Opublikowano
Najgorsze jest to, że podział na lepszych i gorszych graczy praktycznie nie istnieje. Niby można coś tam ustawić ale każdy serwer dopuszcza wszystkich do gry. Gra jest niezła ale na dłuższą metę przynudza. Najbardziej żałuję, że nie można spokojnie polatać w trybie "motion sensor". Nawet na gałkach ledwo daję sobie rade.

Jak nie ma podziału? Im wyższa ranga, tym na mniej serwerów ma się dostęp, lvl1 i lvl2 są dla początkujących (szczególnie 1) i doświadczeni gracze którzy przekroczą daną rangę nie mają już na nie wstępu.

Przynudza? Warhawk? Wut? Nie wyszedłeś poza menusy czy co? :P

Opublikowano

witam nie jestem na bieżąco z warhawkiem poniewaz przez jakis czas go nie mialem wiec moze mi ktos powiedziec czy daje jakies nowe mapy czy cos ten patch 1.20 co sciagam ? i kiedy sie pojawia jakies nowe mapy/pojazdy cokolwiek

Opublikowano

Drażni mnie faworyzowanie patałachów, którzy non-stop siedzą w Warhawkach. Nauczyli się unikać wszystkich rakiet i nie ma na nich sposobu. Polecam pojazdy 4x4. Przy dobrym manewrowaniu i szybkim przejchodzeniu na pakę z karabinem można w pojedynkę robić niezły zamęt.

Opublikowano (edytowane)

te pytanie nie do mnie bo ja nie organizuje sparingów podalem tylko info.Killdante zaklada serwer a jak sie nie uda to sm1pl.

Edytowane przez rozz
Opublikowano (edytowane)

Serwer: Polsko-Japonska Liga (zakłada killdante w Japonii)

Haslo: jak zwykle

Godzina (polska) 21:00

LISTA:

1) killdante

2) michal919

3) sm1pl

4) arthurek

5) damian__PL

6) rozzpl

7)didu

8 Ra2e7or

9)Marioo33

10)Pawelski

11)

12)

13)

14)

15)

16)

....

Edytowane przez SM1
Opublikowano (edytowane)

no widze ze sm1pl jak zawsze dopisal <_< na ilu osob bedzie serwer i jak u killdante bedzie klopot z pingiem to Ty(sm1pl) zakładasz serwer???

Edytowane przez rozz
Opublikowano (edytowane)
no widze ze sm1pl jak zawsze dopisal <_< ilu osub szukamy??

...ponoć 24:) tym razem zakłada killdante...jak będzie z ping-iem??? tego nie wie nikt heheheh

Edytowane przez SM1
Opublikowano

No właśnie nie wiadomo jak będzie z pingiem. Nie wiem jak wam ale mnie nie za bardzo podoba się łączenie z japońskim serwerem. Mam 512 kb i wszystkie gry chodzą mi idealnie płynnie ale zawsze gram na europejskich serwerach.

Opublikowano (edytowane)

Lista graczy

1) killdante

2) michal919

3) sm1pl

4) arthurek

5) damian__PL

6) rozzpl

7) mario33

<_< didu

9) kunta-kinte_PL

10) crusherPL

11) ...

12) ra2e7or

13) godi123

14) ghostPL

15) afroman

16) maly 341

17) furio2000

18) Devicio

19) szefu303

20) SpacierShark123

...

24...

Zaczynamy 21:01

Edytowane przez killdante
Opublikowano

Warhawk po prostu jest świetny. To dobra wiadomość że tyle osób gra w ten tytuł, dzięki temu co jakiś czas będą się pojawiać dodatki które uatrakcyjnią rozgrywke i przedłużą żywotność..

Opublikowano

Te nasze sparingi co tydzień są bardzo fajne ale jeżeli już potrafimy zebrać się w tak dużym gronie(ponad 20 osób) to może czas najwyższy pomyśleć nad zorganizowaniem sparingu w jakiś inny tytuł. Trzeba tylko zorientować się jaką grę posiada najwięcej osób. Ja oprócz Warhawka mam jeszcze Motorstorm, Call of duty 4 i Unreal 3. Moje najbliższe plany to Wipeout HD i GTA 4.

Opublikowano (edytowane)

Wszystkich chetnych zapraszam na sparing ktory odbedzie sie w najblizsza sobote (29.03.08) o godzinie 20:30.

Lista jest otwarta poszukujemy 24 graczy.

zapraszam.

Edytowane przez killdante
Opublikowano (edytowane)

Lista otwarta czyli kazdy może wejśc czy tak jak zwykle robisz liste? Jeżeli robisz liste to prosze mnie na nią pierdulutnąć (czyt. wpisac)

EDIT: Mam dziś problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Edytowane przez Afroman