wiedzminka 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Ja zawsze chętnie gram ale sobotni wieczór to troche mało ciekawy termin. Na razie nie jestem w stanie potwierdzić obecności. Coś mi się wydaje że może być problem zebrać 24 osoby. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) Lista graczy: 1. Killdante 2. Damian_Pl 3. Maly341 4. Furio2000 5. Marioo33 6. Pawelski 7. Webster8 8. CRusheR 9. PITER-POL 10. GhostPL 11. Szokiz_pl 12. killerskiPL 13. Vril 14. Pablo_pl 15. Harp63 16. Iszin 17. Mjr.drake Duzo swiezej krwi... Sake- rozcieczona ciepla woda (15%)... Edytowane 27 marca 2008 przez killdante Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Nowe fotki z Operation Broken Mirror http://www.ps3site.pl/nowe-fotki-z-operation-broken-mirror Cytuj
pafcio 0 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 prosze mnie dopisac do sparingu pablo_PL Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Jak zwykle też biore udział w sparingu. Vril Cytuj
rozz 0 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 (edytowane) też bym zagral ale sobota wieczór...trudno milej gry może nastepnym razem Edytowane 26 marca 2008 przez rozz Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Następny sparing będzie już z nowymi dodatkami bo jeżeli się nie myle to 2 kwietnia mają być dostępne. Będzie ciekawie. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Wszystkich chetnych zapraszam na sparing ktory odbedzie sie w najblizsza sobote (29.03.08) o godzinie 20:30. Lista jest otwarta poszukujemy 24 graczy. zapraszam. A tak przy okazji to nazwa serwera i hasło bez zmian? Cytuj
killdante 5 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Wszystko w swoim czasie, haslo napewno bedzie inne niz dotychczas kazdemu wysle na pw lub psn, i taka mala prosba jezeli okaze sie ze ktos nie bedzie mogl pokazac sie na sparingu to zeby w miare mozliwosci dal wczesniej znac. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Mnie na sparingu nie będzie. Bardzo bym chciał ale sobotni wieczór to... sami wiecie. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 (edytowane) Dzisiaj godz. 20:30 Serwer: Killdante Haslo: LIGA Zastanawiam sie nad serwerem rankingowym, wtedy nie bedzie hasla ale jak by co to jak wyzej... Edytowane 29 marca 2008 przez killdante Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) Może już gdzieś takie pytanie było, ale trochę tych stron jest a opcja szukaj mi nie pomogła... Do rzeczy... Czy jak kupię gre z USstore, to będe mógł grać z wami, czy jest jakaś blokada? Pewnie nie ma, ale wolę się upewnić... Edytowane 26 maja 2012 przez boski_karol Cytuj
rozz 0 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Może już gdzieś takie pytanie było, ale trochę tych stron jest a opcja szukaj mi nie pomogła... Do rzeczy... Czy jak kupię gre z USstore, to będe mógł grać z wami, czy jest jakaś blokada? Pewnie nie ma, ale wolę się upewnić... spoko mozesz kupic nie zadnej blokady Cytuj
Meser 12 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Panowie liczę na waszą pomoc, otóż wczoraj kupiłem warhawk w wersji "pudełkowej" i problem jest taki, że nie mogłem połączyć się z serwerem:/ Wyskakiwał komunikat abym sprawdził swoje połączenie sieciowe lu b drugim wypadku gdy pojawiało się okno z umową licencyjną komunikat mowił, że serwer jest przeciążony i mam spróbować póżniej... 2- godzinne próby spełzły na niczym. Pytanie moje brzmi w czym problem ?? Net mam niezły (aster 2Mb) konsola jest dodana jako nowa karta sieciowe ( więc internet jest dostepny na 100%). Dodam, że na tym samym necie xboxlive śmiga jak zły:). Czy serwey wczoraj były przeciążone czy poprostu problem leży po mojej stronie? Ps. Mam nadzieje, że weźmiecie takiego nooba jak ja pod swoje skrzydła i na jakiś sparing się załapie:) Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Zobacz czy masz NAT2 bo chyba jest potrzebny żeby grać w WH. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 A jak to sprawdzić. W przypadku live NAT powinien być otwarty i tak u mnie jest. Dostawcą internetu tak jak napisałem jest ASTER może których z graczy też korzysta z ich usług i by mi mógł pomóc. Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 W ustawieniach sieci w konsoli ostatni na liście jest NAT i tam masz napisane jaki jest. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Zobacz czy masz NAT2 bo chyba jest potrzebny żeby grać w WH. nie, mozna miec nawet Nat3 Cytuj
rozz 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 no wlasnie ja mam nat3 i nie ma problemu.Ja u siebie ustawilem recznie adres sieciowy sprobuj moze u ciebie tez to pomoze Cytuj
Meser 12 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 (edytowane) Mam NAT3, ale nadal mam te same problemy co wczoraj. Gdy podłącze się nie bezpośrednio do konsoli ( przez router Wi-Fi) NAt w testach nie jest pokazany ale moge wejść do menu online ale do meczu sie nie dołączę (firewall) z góry mówię że ni cholery nie wiem jak go wyłączyć i prosze nie pisać porat w stylu wyłącz firewalla bo i tak nie chce grać przez router Adres sieciowy jest chyba dobry skoro konsola z siecia sie laczy store dziala Edytowane 1 kwietnia 2008 przez Meser Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Napisz czy inne gry przez sieć ci działają i koniecznie napisz gdzie kupiłeś tego Warhawka. Kiedyś nielegalnie były w obiegu wersje testowe które po wprowadzeniu pierwszego patcha przestawały działać. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 W empiku, więc chyba wersja jest ok. Co do gier online to z tego co mam to demo timeshift działa. PS. Czy dostawca internetu może na moje żądanie zmienić mi NAT? Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Żeby zmienić NAT 3 na 2 musisz przekierować porty w swoim modemie lub routerze. Ja mam liveboxa, ps3 łączy się z nim bezprzewodowo więc nie wiem czy coś ci to pomoże ale spróbuje. Musiałem wejść w opcje konfiguracji liveboxa i utworzyć cztery serwery LAN. W każdym serwerze numer IP musiałem wpisać taki jaki mam w konsoli. W pierwszym serwerze protokuł ustawiłem TCP natomiast w drugim, trzecim i czwartym UDP. Porty ustawiłem tak: pierwszy 5223 do 5223, drugi 3478 do 3478, trzeci 3479 do 3479, czwarty 3658 do 3658. Wszystko zatwierdziłem, zapisałem zmiany, poszedłem do konsoli zrobiłem network test i...yeah NAT type3 zmienił się na NAT type2. Jeżeli ci to nie pomoże to zadzwoń do operatora sieci i nich ci powie jak przekierowć pory. Jeżeli to też nic nie da to zrób tak jak zrobił mój kumpel który miał ten sam problem. Zadzwonił po informatyka, kosztowało go to 50 zł ale przynajmniej ustawił mu wszystko jak należy. Cytuj
SM1 25 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 W empiku, więc chyba wersja jest ok. Co do gier online to z tego co mam to demo timeshift działa.PS. Czy dostawca internetu może na moje żądanie zmienić mi NAT? Jeżeli IP konsoli wpisałeś w DMZ w routerze to jest praktycznie wszystko co Ty możesz zrobić…jeżeli dalej będzie problem to jest to wina dostawcy netu i powinieneś z nim poruszyć ten temat. Z resztą tu rozmawiamy o "warhawku" a temat dotyczący problemów połączenia PS3 z netem masz http://www.psxextreme.info/PS-Network-FAQ-...OST-t53679.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi