NerkoWiktor 52 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Ma ktoś odcinki RT ? albo chociaż wie skąd ściągnąć ? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 http://youtube.com/watch?v=hnB_6GCt_jg&feature=related mozna sie usmiac Cytuj
RoL 561 Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 2 przykladowe recenzje z Review Territory: Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 (edytowane) Ma ktoś odcinki RT ? albo chociaż wie skąd ściągnąć ? wpis Może ktoś ma to na dysku ? O pełne odcinki chodzi mi oczywiście. Bo juz niestety nie mam tego kanału, a kiedyś miło się to oglądało. Edytowane 25 kwietnia 2008 przez ChOomik Cytuj
Styku 11 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Opublikowano 26 kwietnia 2008 Dla chetnych polecam jutro TV GRAM o 1055 chyba druga zapoweidz gry.. walneli niezla kape.. moili o jednej grze a calkiem inna pokazywali... widocznie nie zabardzo montazysci znaja sie na grach hehehe smieszn asprawa:P Cytuj
Gość tk Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 a ta laseczka z gamebox'a to nie prowadzi przypadkiem na hyperze programu gdzie wbijają typy z ulicy ("cześć nazywam się tomek i jestem studentem informatyki, bardzo lubie gry komputerowe, dzisiaj opowiem wam o grze xxx")? w każdym razie rt oglądałem pare razy i chociaż głównie jest sucho a czasem stronniczo to jednak teksty o przyjmowaniu tego typu rozwiązań z otwartym odbytem czy malownicze przyrównanie jazdy w burnoucie do udanej masturbacji nie trafiają się w telewizorni za często iksde. ogólnie pier.dole ten gametime, ale chociaż grubas nie ma tyle swobody w rzucaniu swoimi żałosnymi wierszykami. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 21 maja 2008 Opublikowano 21 maja 2008 (edytowane) EVIL TV 8 - The Survivors Dziś wylądował kolejny odcinek programu Evil Tv. W tym odcinku postaraliśmy się wam przybliżyć historie Survivorów, odnoge serii która miała swoje wzloty i upadki. Przygotowałem dla was dwa pierwsze Gun Survivory, Nemesis zaś przygotował Dead Aim'a. Resident Evil 5 zbliża się wielkimi krokami, także Newsów na jego temat będzie multum, praktycznie w każdym kolejnym odcinku aż do premiery. W Kraju Kwitnącej wiśni niedługo wyląduje wersja Resident Evil 0, także zapraszamy na zwiastun z tej wersji na Wii. W drugiej części programu postanowiłem poświęcić trochę czasu nowemu tematowi który będzie miał swoją kontynuację w 9 odcinku. Są to projekty, które oficjalnie nie powstały ale zrobiły nie małe zamieszanie a mowa o Resident Evil 1.5 oraz 3.5, w tym odcinku przedstawiłem tego pierwszego a już w kolejnym pojawi się Beta wersja RE4. Niedługo zbliża się kolejny jubileusz, prace nad dziesiątym odcinkiem już się zaczeły, gdyż będzie dużo materiału, 80% odcinka będzie poświęcona jednemu tematowi, który zdradzę podczas premiery kolejnego Evil Tv, ale to nie wszystko, pojawi się równiez konkurs i coś ''specjalnego''. Kolejny odcinek pojawi się niebawem, zapraszam do oglądania. Enjoy! EVIL TV 8 [Part 1] - 05.2008 W ósmym odcinku: - Newsy: Resident Evil 5, Resident Evil 0 na Wii - Recenzja Resident Evil Gun Survivor 1/2 EVIL TV 8 [Part 2] - 02.2008 - Recenzja Resident Evil Dead Aim - Niedokończone Projekty: RE 1.5 Edytowane 22 maja 2008 przez WESKER-DARK LIFE Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 maja 2008 Opublikowano 25 maja 2008 robicie to jeszcze ? Bo wlasnie widzialem koncowke na jakims owsiak tv, recka okami i przyjemnie sie ogladalo Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 maja 2008 Opublikowano 26 maja 2008 pewno mają nakręcony zapas i to leci do Owsiaka Cytuj
wydra1988 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) Program o grach komputerowych gamesat: 15 października o godz. 22:00 wystartowała Telewizja Gamesat - blok poświęcony grom komputerowym i branży IT na kanale Edusat. Jest to program o grach z prawdziwego zdarzenia, na który polscy gracze czekali od wielu lat. Już wkrótce w Gamesacie pojawią się magazyny tematyczne, w tym program o grach sportowych âFair Playâ autorstwa Marcina Kosmana z PSX Extreme. Ramówka środa 15 października: 22:00 Start pasma GAMESAT 22:05 Video Games Live - koncert część 1 22:20 First Look - Flatout Apokalipsa 22:40 Game Party - Xbox Fun Day 2008 23:00 First Look - Devil May Cry 4 23:20 Niusy - nowości ze świata gier 23:40 Games Convention - relacja Gamesat nadaje codziennie od godziny 22:00 na kanale Edusat: Cyfra+ k. 113 Telewizja nowej generacji "n" k. 155 Videostrada TP Posiadacze Cyfrowego Polsatu oraz odbiorników FTA muszą ręcznie ustawić Parametry techniczne: Hot Bird 6 (13°E) 12,558 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4 NID: 319 TID: 9200 SID: 9353 PID V: 2631 PID A: 2632 Gamesat można też oglądać w ponad 160 kablówkach na terenie całego kraju. Zasięg szacowany jest na około 4,5 miliona gospodarstw domowych. Zwiastun ogólny Telewizji Gamesat: http://www.youtube.com/watch?v=o1RI3glkiKg Zwiastun programu First Look: http://www.youtube.com/watch?v=fxvKVyuP6zA Zwiastun koncertu Video Games Live: http://www.youtube.com/watch?v=i7umQtFndIM Zwiastun programu Game Party: http://www.youtube.com/watch?v=PbXYJDw2ukU Napiszcie coś o nim w psxextreme a pozatym do oglądania wystarczy tylko dekoder i satelita. Napiszcie jak oceniacie ten kanał Ja oceniam na 9/10 szkoda że jest po 22 i chyba tylko to. Edytowane 30 października 2008 przez wydra1988 Cytuj
BartX 9 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Jak chcę się czegoś dowiedzieć to oglądam trailery, czytam recenzje i newsy. Mój kolega ogląda takie kanały i później przekręca nazwy gier. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 (edytowane) Ramówka wyglada jak tania kopia Hypera. Watpie czy Kosman bedzie mail jakikolwiek start do typow z Review Territory. W ich programach jest beka, w jego recenzjach jest żal. Ale powodzenia, chetnie obejrze chociaz raz. Edytowane 31 października 2008 przez el becetol Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Oglądne z ciekawości, byleby nie wyszedł z tego drugi Hyper, bo tam strawne jest właściwie tylko Review Territory, głównie z powodu Grabarza, który potrafi być świetny. A kanał edusat polecam wogóle przez cały dzień- pooglądanie starych profesorskich pryków, nawijających na naukowe tematy daje radę nawet bardziej od obrad sejmu Cytuj
wydra1988 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Kanał działa od poniedziałku do piątku i jest skierowany dla graczy konsolowych a pozatym jest darmowy. Był w nim pare razy pokazany koso a pozatym hyper to (pipi) nie warte obejrzenia. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 hyper to (pipi) nie warte obejrzenia. Mówisz to jako piarowiec tego nowego programu, ktory zerznal ramowke z hypera? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Wie ktoś czy ten kanał jest dostępny w Vectrze? Przeszukałem kanały i nic nie mam. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Posiadacze Cyfrowego Polsatu oraz odbiorników FTA muszą ręcznie ustawić Parametry techniczne: Hot Bird 6 (13°E) 12,558 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4 NID: 319 TID: 9200 SID: 9353 PID V: 2631 PID A: 2632 wsytarczy przeczytac 1 posta. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie znam się na tych sprawach i nie wiedziałem o co kaman. Szukając ten kanał TV nie zajeżdża dalej niż 900GHz a reszty to w ogóle nie da rady ustawić. Cytuj
koso 114 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Z Cyfrą, Polsatem Cyfrowym i nką nie ma problemu, z większością kablówek również. Zajaweczka mojego programu: http://www.youtube.com/watch?v=f-yL8yjXCcE Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Zg(red.)'y przejmują polskie media ! Olaboga, co to będzie, co to będzie. Jak ktoś złapie ten kanał na warszawskim Asterze, to niech da znać Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Gram.TV to wdziecznie oddawajacy klimat recenzowanych tam gier program nadawany co tydzien w piatki o 13:30 w TV4. Sledze poczynania Marcina Sonty i Pawla Truszczynskiego od dosyc dawna i przyznac musze, ze sa oni tym dla Gram.TV czym Wojciech Mann i Krzysztof Materna dla dawnego "MdM'u" (pamieta to ktos jeszcze?). Potrafia oni bowiem wniesc do lekkiej, acz spojnej koncepcji programu spora dawke rzetelnych i profesjonalnych informacji, oraz gross subiektywnych opinii, ktore dodatkowa zawsze sa okraszone spora dawka humoru, ironii i dystansu zarowno do gier jak i samych siebie. Powodujac tym samym mimowolne "wietrzenie jedynek", a zarazem nie cierpi na tym domena programu czyli informowanie graczy co w trawie piszczy. Gram.TV jest wszystkim tym, czym "FAZA" mogla byc (wtajemniczeni wiedza o jakim niezyjacym projekcie Psx Extreme pisze). Sam lektor czytajacy recenzje danej gry uzywa tego samego charakteru wypowiedzi co prowadzacy (dosc powiedziec, ze sa prawdopodobnie autorstwa Marcina) i doskonale wlepiaja sie w klimat kazdego odcinka. Pokazywane tytuly sa przeplatane trafnymi komentarzami, ocenami i nieraz surowymi dygresjami pod adresem developerow za ich PiaRowe mydlenie oczu "szarym graczom". Caly program to pokazany w telegraficzny sposob obraz PE, tylko bez takich indywidualistow jak Myszaq, Sciera czy Hiv, ale jest w koncu na rynku program poswiecony, badz co badz, niszowej tematyce jaka sa gry w telewizji. Jestem przekonany, ze dzieki luznej koncepcji Gram.TV znalazl juz wielu amatorow tego programu, zarowno wsrod hardkorowcow, okazyjnych graczy, czy ludzi niezwiazanych z "branza", ktorzy gry kojaza glownie z tetrisem, pac-manem i "marnowaniem sobie zycia przed telewizorem";P W beczce miodu nie zabraklo jednak lyzki dziegciu (popularne ostatnio stwierdzenie w kuluarach sejmowych). IMHO na minus zaliczam dlugosc programu, przez co widac ze pokazywane materialy sa powiedziane zbyt lakonicznie z braku wystarczajacego czasu antenowego (zdaje sobie sprawe, ze prowadzacy nie maja na to wplywu, ale jednak szkoda ze nie trwa to 30 min dluzej). Zauwazylem tez tendecje panow do faworyzowania jednej konsoli (nie powiem ktorej) i czasami zbyt ogolnikowe podejscie do hitow na rzecz crapow pokroju np. Football Managera '09, ktory o zgrozo otrzymal ocene 9. Ale, ze hity i shity to pojecie wzgledne to przymkne na to ostatnio oko. Poza tymi niuansami jest tip top, fpytke jeza i ogolem "szacunek ludzi ulicy". Pozdrawiam z tego miejsca cala ekipe Gram.TV oraz od razu zaprzeczam spekulacjom, jakoby tekst ten byl sponsorowany . A ty, drogi graczu, co ogladasz w piatkowe popoludnie? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 W piątkowe popołudnie to sie idzie na piwo Cytuj
Qp@ 16 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Dla kogo 13:30 to popoludnie? Cytuj
lmz 48 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Zawsze mi się wydawało że premiera jest w sobotę a w piątek (tydzień później) powtórka, ale pewnie mi się po(pipi)ało Co do samego programu, to całkem wporzo, dla ludzi nie mających internetu a chcących zobaczyć jakieś materiały video. Prowadzący mogą być. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Jeśli to było do mnie, to wg mnie po zdaniu "A ty, drogi graczu, co ogladasz w piatkowe popoludnie?" tak nie wiem skąd ale pomyslałem że to chyba leci popołudniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi