POL_SouL 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) Swietnie, na caly moj post ludziska uczepili sie emisji programu. Czy to popoludnie, czy przedpoludnie? Czy wieczor, czy rano. KIj z tym. Temat traktuje o czyms wiecej. ale wiekszosc nie czyta tak dlugich postow, wiec na drugi raz skroce swoje wywody to moze wiecej ludu odpowie rzeczowo, a mniej uczepi sie jednego zdania. Hawk, wierni gracze. Milego przedpopoludniowego wieczoru zycze to all ;P Edytowane 21 listopada 2008 przez POL_SouL Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Ten program jest najgorszy. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Program jest ok, nic specjalnego, nie ma porownania chociazby do takiego Gameboxa, Cytuj
Gość coopa Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Zauwazylem tez tendecje panow do faworyzowania jednej konsoli (nie powiem ktorej) Napisz jakiej, bo myślę, że po prostu w tej chwili ta konsola się lepiej trzymała i tyle, ale może coś przegapiłem. Ogólnie te ich kawały niezbyt mnie śmieszyły, jednak doceniłem je po obejrzeniu Game Time (żenua). Recenzje są w miarę sprawiedliwe, a lektor ma świetny, telewizyjny/radiowy głos. Nie pasują mi recenzje gier na PC - raz, że mój PC się do grania raczej nie nadaje, a dwa, że jakieś strategie mnie wcale nie ruszają (pół biedy jak jakiegoś FPS'a pokażą). No ale wiadomo, że nie zrezygnują z PC-tów, zbyt wiele ludzi je ma. A, to na 99% przypadek, ale trochę zaskoczył mnie tekst przy recenzji Saints Row 2, cytat z jakiejś hip-hopowej piosenki, po czym prowadzący dodał "tak mawiał poeta", dokładnie jak w recenzji SR2 w PE (tyle że tam był cytat z innego utworu). Mogli by dodać handheldy, ale wtedy to już by musieli mieć więcej czasu. Podsumowując, chyba najlepszy program o grach jaki widziałem. O. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Moze sie myle, ale odnioslem wrazenie, ze nagminnie pokazywane sa tytuly z X'a mimo, ze ta sama gra byla rowniez wydana na ps3, oraz te zachwyty nad xpudlem na rzecz chlebaka. Co chwila dykteryjki wrzucane o sztandarowych tytulach na X'a, a gdy w koncu przyszlo mowic o exclusivie na ps3 to otumanione to zostalo zdawkowym "pojawi sie cos nowego na ps3" i kurtyna opada. LBP na szczescie zostalo rzetelnie ocenione, mimo to nadal mam wrazenie, ze panowie bardziej dlubiom w achivementach zapominajac o trofeach. IMO Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Denerwuje mnie ten puzon. Cytuj
Re 6 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Uważam, że największym kozakiem jaki do tej pory widziałem w telewizji o grach to Review Territory I mądrze mówią i śmiesznie, a nawet momentami absuraldnie, a teksty momentami rozwalają A program gram.tv to jakieś denne coś Edytowane 22 listopada 2008 przez Re Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 jak nie zapominam to ogladam w soboty o 12. jest ok Cytuj
Gość coopa Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Uważam, że największym kozakiem jaki do tej pory widziałem w telewizji o grach to Review Territory I mądrze mówią i śmiesznie, a nawet momentami absuraldnie, a teksty momentami rozwalają Może i tak, ale nie każdy ma Hypera... Więc w porównaniu do innych (na "normalnych" kanałach), to gram.tv jest kozakiem:). Ale patrząc obiektywnie, to nie jest to program jakichś niesamowitych lotów, jest po prostu dobry. A jako że jest tylko dobry, to nie mam wyrzutów sumienia jak zapomnę go obejrzeć, ba!, nieraz zamiast go oglądać, wolę sobie zwyczajnie poskakać po kanałach. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Trochę padaka, ale spojrzę nieraz jak mam czas i ochotę. Gruby ziom mnie trochę irytuje, a najbardziej to ilość recenzji gier strategicznych, tak jakby na Pieca nie wychodziło nic ciekawszego. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Program taki se od biedy można obejrzeć. Review Territory lepsze, kolesie rzucają zabójcze teksty a ten chudy nerd( Tadeusz chyba się zowie) rozwala mnie po całości Cytuj
Re 6 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 kolesie rzucają zabójcze teksty Zgadzam się. Chociaż nawet czasem gry konkretne mogą mnie nie interesować, to czasem oglądam bo to jak oni ze sobą rozmawiają, albo walą tekstami to przechodzi wszystko i się turla ze śmiechu po glebie:D Takie powinny być programy. Zdystansowane i z ikrą Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Programik całkiem spoko i teksty czasem rzucą śmieszne. Chociaż rzadko, to rozwalają np. gruby skwitował najnowszy dancing stage: Ja na tą matę nie wchodzę, nie chcę zepsuć... Humor mimo wszystko z(pipi)wszy w RiwiuTeritory np. recka lemingów. Cytuj
Spooky Monkey 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Czy ten program jest jeszcze nadawany? Sprawdzałem Edusat i nic tam nie ma... Cytuj
zolwik777 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Dopiero obczaiłem teaser i jeez. Kogo to głos, weźcie go zmieńcie bo brzmi jak jakiś syntezator mowy. Cytuj
wqreq 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 czy na upc cyfrowym ten kanał będzie dostępny? Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Jest ten program czy nie? ile razy z ciekawosci wlaczalem edusat po 22 nie bylo Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 czy na upc cyfrowym ten kanał będzie dostępny? u mnie w Gdyni nie ma ... tzn, wlasnie przelecialem wszystko co mam i nie znalazlem. pozdrawiam Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 (edytowane) No nie da się uryć - najlepszy w polsce program o grach. Teraz leci o 12.00. Ale ostatnio pokazują coś odcinki ze stycznia. ALE OGLĄDAĆ i nabijać oglądalność. Niech polski rynek gier się rozwija i rozwija. edit: W SOBOTĘ o 12.00 Edytowane 26 kwietnia 2009 przez Kisa v16 Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 a ja nie mam TV4 ale godzina lipna nieraz trafie na owsiak TV albo Patio TV High Score chyba sie nazywa, nawet dobre. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Ten program ssie, a ich starania bycia smiesznym na sile jakos im nie wychodza... Cytuj
Dante 433 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Oglądam i jak dla mnie całkiem znośne. Plusem recki gier na pieca bo na tamtym rynku nie znam się już dobrze. Dzięki nim co jakiś czas dorwę jakąś produkcję o której nigdy nie słyszałem. Jeśli preferują X'a to pewnie dlatego, że więcej graczy go ma i chyba Cd Projekt im gierce na 360 funduje. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Ten program to straszne badziewie. Często podają jakieś newsy sprzed miesiąca i nieprawdziwe informacje. Na siłę próbują być śmieszni i wogóle im to nie wychodzi. W recenzjach walą takimi głupotami i banałami że głowa boli. Rozwalają sytuacje typu prowadzący mówi: grę można wymasterować, teraz wyjaśnię co to znaczy wymasterować Oglądanie tego to strata czasu, nie ma tam nic czego nie znajdziesz w necie wciągu pięciu minut. Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Narzekać każdy potrafi... Program jest OK jest to jedyne takie show zwiazane z grami w polskiej telewizji więc zamiast mamrać jak to macie w zwyczaju lepiej cieszyć się z tego co mamy i jakie mamy gdyż moim zdaniem gram.tv jest na przyzwoitym poziomie. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Jeśli dobrze mi wiadomo to program Gram.tv wyświetlany na TV4 najzwyczajniej upadł. Na Poznań Games Arena ogłoszono, że wymieniony wyżej program zostanie zastąpiony nowym- Allegrą. Program ma traktować o grach konsolowych, o platformie PC-towej ma być jak najmniej. Allegra będzie emitowana w każdą sobotę, dokładnie od 24 października około południa w TV4. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi