Jared 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Hello, chciałem się Was spytać czy są jakieś różne wersje Silent Hill'a ? bo chciałbym sobie kupić SH na PlayStation Store, ale coś tam czytałem, że na PSS jest wersja cut. Jak kiedyś dawno temu grałem w PALowską wersje, to coś było, że na początku zaraz w tej takiej uliczce dzieci atakowały nożami głównego bohatera gry, a jak powinno być, albo jak jest w tych cut/uncut wersjach ? dzięki za odpowiedź. Cytuj
Xargon 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 W samej fabule i rozgrywce różnic nie ma, . W wersji Pal i NTSC jest po jednym unikalnym wrogu i notatce, a i menu jest nieco inne. Dokładniejsze info jest tu: http://www.psxzone.opalnet.pl/silenthill/s...ta/odkrycia.htm Sam tytuł polecam bardzo - imho najlepszy w soim rodzaju na szaraka (RE jakoś nigdy mi nie podchodził). 1 i 2 część sagi to gry wybitne. Cytuj
Jared 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Autor Opublikowano 23 lipca 2009 Wielkie dzięki, teraz już wiem. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 10 lat stuknęło grze. klasyk, klimatem zabija do dziś Cytuj
Xargon 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 10 lat stuknęło grze. klasyk, klimatem zabija do dziś Prrrrrawda. Ostatnio grałem w Homecoming i przy pierwszym silencie ta gra wysiada. Stary PSX i piksele SH1 rządzą. Cytuj
Lukastec 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Sam tytuł polecam bardzo - imho najlepszy w soim rodzaju na szaraka (RE jakoś nigdy mi nie podchodził). 1 i 2 część sagi to gry wybitne. Masz calkowita racje. Szczegolnie dwojka utkwila mi w pamieci, naprawde nie moglem przestac grac. Ale i tak musze przyznac, ze jedynka jest duzo lepsza od niektorych nowych tytulow. Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 (edytowane) Tyle ze wersja NTSC widac jest bardziej powalona niz PAL. Jednak dzieci z nozami w szkole bardziej mnie schizuja niz jakies stworki z pazurami Edytowane 13 sierpnia 2009 przez Yuki Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Tyle ze wersja NTSC widac jest bardziej powalona niz PAL. Jednak dzieci z nozami w szkole bardziej mnie schizuja niz jakies stworki z pazurami mi sie zdawalo, ze byly to pluszowe misie-zombie. One tez mialy klimat;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi