Skocz do zawartości

Seria Phoenix Wright

ashka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Słońce, stresuj, widzę dziwny się zrobiłeś. 

PS : Dobrze , że nie łazi już tutaj za mną ta oszołomka

Pokaż ukrytą zawartość

Fanatykiem jak tutaj wielu Wrighta również nie jestem, naprawdę idealnie grało mi się tylko

Pokaż ukrytą zawartość

Nowa postać dla mnie więc to nic szczególnego , również wali tępe miny i mądralińskie teksty w myślach jak Wrighto. Fajne, naturalne powroty wielu osób, w TaT były zbyt wymuszone a co za tym idzie sztuczne. Dobra, nie gadam już o tym póki nie ukończę. Mam tą niepotrzebną manię pisania nim przejdę. 

PS : Chyba większej cienizny niż

Pokaż ukrytą zawartość

nie może być.

Edytowane przez Sebastian Ś.
Opublikowano
  W dniu 21.03.2013 o 00:04, Sebastian Ś. napisał(a):

Chooj , przeszedłem. Muszę odszczekać kilka kwestii i przyznać wam rację. Z drugiej strony nie jestem jakoś wgnieciony w fotel. Niezła część, porównywalna z jedynką.  

Widzisz Seba, jeszcze bądą z Ciebie ludzie.  :yes:

Przyjdzie czas że odpalisz Infinite na hardkorowym 1999 mode, przesłuchasz wszystkie znalezione audiologi i za pkt. honoru postawisz sobie rozkminie wszystkich interpretacji końcówki do końca. I wtedy zrozumiesz geniusz i tej produkcji.  8) 

Opublikowano (edytowane)

Już w 3 temacie prześladują mnie za tego Bioshocka ; d Strach już gdziekolwiek napisać ; d ; )

By nie odbiegać od tematu za bardzo, moja lista ulubionych oskarżycieli, bez AJ jeszcze ale możecie podawać z niego,  jakie są wasze typy ? :

Pokaż ukrytą zawartość

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ok, w końcu pękł Apollo. Coś długo zeszło, ciągle coś innego mnie odrywało od gry.
Najbardziej "równa" część ale jednocześnie bez takich wybitnych spraw jak Karma, Gant czy Shelly ( ostatnia w TaT mnie nie rusza za bardzo ).

Najbardziej mi się spodobało , że sprawy są w miarę "realistyczne" jak na taką "japońszczyznę" oczywiście a jakieś "duszki" i denerwujące dla mnie postaci jak Maya , Buzzy i inne wyparowały.
Dochodzenia poza salą sądową również jakby najmniej nudne i przeciągnięte jak zdarzało się w poprzednich częściach.

Ponownie moje oceny :

Phoenix Wright: Ace Attorney : 8,5/10 ( podwyższam ! )

Phoenix Wright: Justice for All : 7/10 ( aż 2 słabe sprawy )

Phoenix Wright: Trials and Tribulations : 7,5/10 ( ponownie, 2 słabe sprawy a cała intryga nie do końca do mnie trafia, duszki i postaci których nie trawię do końca na pierwszym planie )

Apollo Justice: Ace Attorney : 8/10 ( wszystkie sprawy na dobrym, porównywalnym poziomie, nowy główny bohater mnie nie razi, Gavin może i słaby ale i tak lepszy niż młoda Karma, muza lepsza niż w TaT a i pewien powrót do motywów z "jedynki", grafa podpasiona a nowe rozwiązania ok )

Opublikowano (edytowane)

A tak btw nie mogę pojąc dlaczego nie wyszła pełnoprawna gra z bycia oskarżycielem + oczywiście sprawy sądowe. A teraz "znowu" tłuką PW. Taki pomysł, druga strona barykady i nic. 

Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth "kiedyś" pograłem trochę i z rozbawieniem to porzuciłem. Tak zmarnować taki potencjał. Może niedługo do tego wrócę. 

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Uwielbiam ten motyw podczas "ujawnienia" się pewnego jegomościa :

Szkoda , że w TaT wykorzystywali go już, moim zdaniem, zbyt "na pałę".

Edytowane przez Sibian
Opublikowano (edytowane)

A100045441110.jpg

HNGHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Edytowane przez ragus
Opublikowano

No, i se graj z zacinającą się animacją XD

Dziękuje, dobranoc.

Gość GregZPL
Opublikowano

Gdzie i kiedy? Nie zauważyłem ani razu, przeszedłem wszystkie 3 części

Opublikowano (edytowane)

Animacje postaci. Nie wiem, może iPad 3 jest za słaby na phoenixa. Na nowego niestety mnie nie stać.

Zresztą o czym tu gadać o boże, no fajnie, 4 dolary. Ale na półeczce sobie nie postawię. A z chęcią to zrobię. I jeszcze ten brelok z Godotem <3.

Edytowane przez ragus
Opublikowano
  W dniu 23.01.2014 o 22:09, GregZPL napisał(a):

Tak jak Ace Attorney 5 postawiłeś?

Tak jak postawię japońca.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

ciekawy remix , oczami wyobrazni widze cos takiego jako intro/outro do serialu/anime pierwszej jakosci jesli takowy kiedys powstanie <3

btw

R20LuDw.png

Edytowane przez erix
Gość ragus
Opublikowano

Zaje.bista okładka.

Btw. gram sobie właśnie w Dual Destinies (3 sprawa, swoją drogą baaaaardzo dobra) i jak zwykle tłumaczenie angielskie jest z jajem. Oto perełka z przed chwili xD:

Pokaż ukrytą zawartość

w spolierze screenshot z rozmowy z pewną osobą, raczej żaden z tego spoiler, ale jeżeli ktoś jest bardzo ostrożny, to niech nie klika