tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 ta z której pochodzi ten numer Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli. Chodzi Ci o 'Korn III: Remember Who You Are' i jest to płyta przed przedostatnia. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Ostatni album był przekozacki. Może nie poziom tych z lat 90', ale lepszy od Untouchables i TALITM. Te siedem krążków wyszło im znakomicie. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Dla mnie właśnie Untouchables i TALITM to dwa najlepsze albumy Korna. 1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 Korn na Power Festivalu w Łodzi 7 czerwca. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 listopada 2015 Opublikowano 30 listopada 2015 no w końcu oby był Head Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 1 grudnia 2015 Opublikowano 1 grudnia 2015 O kierwa. Jadę. 2 lata temu na impact festival w wwa się nie wybrałem... Ale w końcu muszę ich zobaczyć na żywo. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Koncert Korna na impakcie to jeden z najlepszych koncertow na jakim bylem, wszyscy sie naprawde super bawili, jak czas pozwoli to pojade drugi raz. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 To ktoś się wybiera z forumowiczów? ja będę. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 To ktoś się wybiera z forumowiczów? ja będę. ja też Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 jak podjeżdżają prawie pod dom to szkoda przepuścić będzie ogień bo już się przekonałem że polskie metalheadsy robią nieprawdopodobny młyn Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Zabrakło Here it comes again ale za to był Butcher do spotkania. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 Jeżeli podprogowo pytasz o moją orientację seksualną rucham dziewczyny/kobiety i nie mam w zwyczaju obwąchiwać facetów. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 czerwca 2016 Opublikowano 8 czerwca 2016 (edytowane) czytam właśnie relacje i z 6 pierwszych płyt z Headem zagrali prawie to samo co w 2007 i 2008 w Spodku i Torwarze. tak jakoś mniej mi szkoda że nie byłem. Trochę choynia że z Issues nigdy nie było u nas Beg For Me, czy Trash, albo Dead Bodies Everywhere i BBK z FTL. Edytowane 9 czerwca 2016 przez nobody Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 (edytowane) przeklejka co pisałem na gorąco do znajomka bo dzisiaj mało co pamiętam #obożemojeżebra#przeżyłemkornakyrwa ledwo oddycham po tej wsciekliznieco tam sie od(pipi)ywalo to ja nawet niebylem pod samiutka scena tak metr od tego towarzystwa, no ale jeden numer i mnie przesunelo gdzies w prawo potem srodek itp standard juz w sumieale bylo tak mocno ze odcielo mi prad po 2-3 numerachludzie sie ewakuowali po kilku mocniejszych akcjach lolobyly fajne spontany jakies siadanie i jumpdafuckup z 2x circle czasem porobili nawet sciana jedna byla ofc w to szedlem bo tylko na to czekalemnie bylo narcisstica z(pipi)ali :< ale dali jeden bonusik raresowy 4u jedyna balladka tak to same bangiery i to bylo nieprzemyslanebo mnie wykonczylo cni nie da sie skakac 1,5hbylo bahdzo super nie spodziewalem sie takiej mocy bo niby nie maja numerow skakanych duzo breakdownow z darciem mordy raczej. a mimo to ludzie headbangowali i skakali na zmiane ;Cytatgardla nie czuje, zeber tez, nrg depleted wycisneli mnie jak cytrynke ale dali dobre show bylo sprzezenie zwrotne troche sie jarali tez widac bo na rock im park w weekend jak byli to tam byla masowka biedna niemiecka ; mysle ze polski roz(pipi) kosi to dojcze gunwo gdzie kazdy podpiera drugiego i sobie slucha amerykanskiej muzyki...syf, ale tam tez scisk maja to nic dziwnego w sumie to bylo troche msca a jak nie bylo to sie przy bangierach robilo samo teeheeofkors wykorkowalem na hater bo wielbie ten numer ostatnioale wariowalem tam bez odpoczynku niech wiedza jak rzeznicko jest w polszynagralem kawalek to co sie dalo chcialem telefon miec caly jednak było naprawdę konkretnie aż byłem miło zaskoczony - korn zagrali perfekcyjnie jak szwajcarski zegarek, publika wybitna, nagłośnienie super a na tych przedkornowych było licho bardzo...wszystkie numery były odśpiewywane co mnie zaskakuje za każdym razem ale widać że nie było randomów...no i jakie tam akcje szły..Blind wyszło bosko...ludzie dawali z siebie wszystko i to się odbiło w drugą stronę bo zamiatali jak rzadko kiedy juz dostaliśmy pochwały na insta, a jakoś nie widzę żeby często to robili...fajny klip zgrali może będzie koncertowe dvd? https://www.instagram.com/p/BGaOy9MK-1f/ kto nie był niech żałuje Edytowane 9 czerwca 2016 przez nero2082 1 Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Nowy singiel w wersji live. Premiera wersji studyjnej w piątek. Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Średniej jakości mp3 http://www73.zippyshare.com/v/nPwAQPqX/file.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi