Opublikowano 20 sierpnia 201410 l ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l ostatnia albo przedostatnia płyta korna była chyba dobra. ta na której tak bardzo surowo brzmieli. Chodzi Ci o 'Korn III: Remember Who You Are' i jest to płyta przed przedostatnia.
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Ostatni album był przekozacki. Może nie poziom tych z lat 90', ale lepszy od Untouchables i TALITM. Te siedem krążków wyszło im znakomicie.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Dla mnie właśnie Untouchables i TALITM to dwa najlepsze albumy Korna.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l O kierwa. Jadę. 2 lata temu na impact festival w wwa się nie wybrałem... Ale w końcu muszę ich zobaczyć na żywo.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Koncert Korna na impakcie to jeden z najlepszych koncertow na jakim bylem, wszyscy sie naprawde super bawili, jak czas pozwoli to pojade drugi raz.
Opublikowano 28 maja 20168 l jak podjeżdżają prawie pod dom to szkoda przepuścić będzie ogień bo już się przekonałem że polskie metalheadsy robią nieprawdopodobny młyn
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Jeżeli podprogowo pytasz o moją orientację seksualną rucham dziewczyny/kobiety i nie mam w zwyczaju obwąchiwać facetów.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l czytam właśnie relacje i z 6 pierwszych płyt z Headem zagrali prawie to samo co w 2007 i 2008 w Spodku i Torwarze. tak jakoś mniej mi szkoda że nie byłem. Trochę choynia że z Issues nigdy nie było u nas Beg For Me, czy Trash, albo Dead Bodies Everywhere i BBK z FTL. Edytowane 9 czerwca 20168 l przez nobody
Opublikowano 9 czerwca 20168 l przeklejka co pisałem na gorąco do znajomka bo dzisiaj mało co pamiętam #obożemojeżebra#przeżyłemkornakyrwa ledwo oddycham po tej wsciekliznieco tam sie od(pipi)ywalo to ja nawet niebylem pod samiutka scena tak metr od tego towarzystwa, no ale jeden numer i mnie przesunelo gdzies w prawo potem srodek itp standard juz w sumieale bylo tak mocno ze odcielo mi prad po 2-3 numerachludzie sie ewakuowali po kilku mocniejszych akcjach lolobyly fajne spontany jakies siadanie i jumpdafuckup z 2x circle czasem porobili nawet sciana jedna byla ofc w to szedlem bo tylko na to czekalemnie bylo narcisstica z(pipi)ali :< ale dali jeden bonusik raresowy 4u jedyna balladka tak to same bangiery i to bylo nieprzemyslanebo mnie wykonczylo cni nie da sie skakac 1,5hbylo bahdzo super nie spodziewalem sie takiej mocy bo niby nie maja numerow skakanych duzo breakdownow z darciem mordy raczej. a mimo to ludzie headbangowali i skakali na zmiane ;Cytatgardla nie czuje, zeber tez, nrg depleted wycisneli mnie jak cytrynke ale dali dobre show bylo sprzezenie zwrotne troche sie jarali tez widac bo na rock im park w weekend jak byli to tam byla masowka biedna niemiecka ; mysle ze polski roz(pipi) kosi to dojcze gunwo gdzie kazdy podpiera drugiego i sobie slucha amerykanskiej muzyki...syf, ale tam tez scisk maja to nic dziwnego w sumie to bylo troche msca a jak nie bylo to sie przy bangierach robilo samo teeheeofkors wykorkowalem na hater bo wielbie ten numer ostatnioale wariowalem tam bez odpoczynku niech wiedza jak rzeznicko jest w polszynagralem kawalek to co sie dalo chcialem telefon miec caly jednak było naprawdę konkretnie aż byłem miło zaskoczony - korn zagrali perfekcyjnie jak szwajcarski zegarek, publika wybitna, nagłośnienie super a na tych przedkornowych było licho bardzo...wszystkie numery były odśpiewywane co mnie zaskakuje za każdym razem ale widać że nie było randomów...no i jakie tam akcje szły..Blind wyszło bosko...ludzie dawali z siebie wszystko i to się odbiło w drugą stronę bo zamiatali jak rzadko kiedy juz dostaliśmy pochwały na insta, a jakoś nie widzę żeby często to robili...fajny klip zgrali może będzie koncertowe dvd? https://www.instagram.com/p/BGaOy9MK-1f/ kto nie był niech żałuje Edytowane 9 czerwca 20168 l przez nero2082