Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
jakis support bedzie?

Na całym All Hope Is Gone World Tour był Machine Head i Children of Bodom jesli bedzie taki sam to ja to pier'dole zdejmuje komniarke.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 125,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Krimh genialny pałkarz, przez 3 lata był nawet w Decapitated, bo zobaczyli jego filmiki z yt i go zatrudnili:     Dobry jest też jego solowy projekt:

• Slipknot - Crowz (Unreleased) (1997)       01. Coleslaw 02. Interloper (Anders Crowz Live) 03. May 17th (Anders Crowz live) 04. Windows (Anders Crowz Live) 05. Carve 06. Prosthetics (Corey

Opublikowano
Na całym All Hope Is Gone World Tour był Machine Head i Children of Bodom jesli bedzie taki sam to ja to pier'dole zdejmuje komniarke.

Ktoś tu chyba Waszke G słyszał. :D

A po ile bilety?

Edytowane przez teddy

Opublikowano

125 chyba

Opublikowano

Support to Trivium i DevilDriver, jakby to kogoś interesowało.

Opublikowano

Ja się chyba wybiorę, głównie z uwagi na Diabelskiego Drajwera.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Ale siara.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lepiej wyszło niż przy pedalskim dead memories, ale i tak poszli w złą stronę.

Edytowane przez papi

Opublikowano

Nienawidzę muzyki, którą reprezentuje sobą Slipknot.

Opublikowano

Opublikowano

Pierd.olicie, s/t i iowa to dobry materiał.

Opublikowano

WIADOMO TYLKO LIMP BIZKIT JEST TRV POZDRO

Opublikowano

S/T i IOWA są świetne, na Vol.3 z pół kawałków jest dobrych a na All Hope Is Gone ze 3.

Opublikowano

Bilet już zakupiony na Slipknota, chociaż dla mnie i tak ważniejsze będę koncerty DevilDriver i Trivium:)

Opublikowano

no i (pipi)?

masorz, ja nie wiem, co niby jest dobrego na 3 i 4 płycie slipa?

Opublikowano
no i (pipi)?

masorz, ja nie wiem, co niby jest dobrego na 3 i 4 płycie slipa?

na Vol.3-

"The Blister Exists", "Three Nil", "Duality", "Opium of the People", "Pulse of the Maggots", "Welcome"

na All Hope Is Gone-

"Gematria (The Killing Name)", "Butcher's Hook", "This Cold Black", "All Hope Is Gone"

Jakby było więcej kawałków w tym stylu to ta płyta by rządziła a tak jest średnia i za dużo gównianych ballad naje'bali.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Zmarła matka Shawna.

Z tego powodu przez jakiś czas nie będzie go na trasie koncertowej, ale obiecuje, że wróci tak szybko jak to będzie możliwe.

Opublikowano

Przecież on tylko biega w kółko i od czasu do czasu napier.dala w bębny.

Opublikowano

Pierd.olicie, s/t i iowa to dobry materiał.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Naje'bany był jak zwykle, to nie wie nawet biedny co pisze.

Poza tym ja nie muszę być taki fajny jak on i wydawać 15000 rocznie na koncerty, których część to była zwykła żenada a nie wyprawa na koncert- dobrym przykładem są tu Red Hoci, gdzie nie widział prawie w ogóle zespołu na scenie to kręcił kamerą telebim na którym ich wyświetlali. No dzięki, wydawać 500 złotych, żeby pokręcić telebim a potem się chwalić jakich to nie mam zaje'bistych klipów z koncertu, to ja dziękuję. Wolę w domu posiedzieć i kasę wydać na normalne rzeczy.

Edytowane przez Masorz