Opublikowano 10 lutego 200916 l jakis support bedzie? Na całym All Hope Is Gone World Tour był Machine Head i Children of Bodom jesli bedzie taki sam to ja to pier'dole zdejmuje komniarke.
Opublikowano 21 marca 200916 l Na całym All Hope Is Gone World Tour był Machine Head i Children of Bodom jesli bedzie taki sam to ja to pier'dole zdejmuje komniarke. Ktoś tu chyba Waszke G słyszał. A po ile bilety? Edytowane 21 marca 200916 l przez teddy
Opublikowano 22 marca 200916 l Ja się chyba wybiorę, głównie z uwagi na Diabelskiego Drajwera. Edytowane 22 marca 200916 l przez Masorz
Opublikowano 2 maja 200915 l Lepiej wyszło niż przy pedalskim dead memories, ale i tak poszli w złą stronę. Edytowane 2 maja 200915 l przez papi
Opublikowano 3 maja 200915 l Nienawidzę muzyki, którą reprezentuje sobą Slipknot. Pierd.olicie, s/t i iowa to dobry materiał.
Opublikowano 3 maja 200915 l S/T i IOWA są świetne, na Vol.3 z pół kawałków jest dobrych a na All Hope Is Gone ze 3.
Opublikowano 7 maja 200915 l Bilet już zakupiony na Slipknota, chociaż dla mnie i tak ważniejsze będę koncerty DevilDriver i Trivium:)
Opublikowano 7 maja 200915 l no i (pipi)? masorz, ja nie wiem, co niby jest dobrego na 3 i 4 płycie slipa?
Opublikowano 7 maja 200915 l no i (pipi)? masorz, ja nie wiem, co niby jest dobrego na 3 i 4 płycie slipa? na Vol.3- "The Blister Exists", "Three Nil", "Duality", "Opium of the People", "Pulse of the Maggots", "Welcome" na All Hope Is Gone- "Gematria (The Killing Name)", "Butcher's Hook", "This Cold Black", "All Hope Is Gone" Jakby było więcej kawałków w tym stylu to ta płyta by rządziła a tak jest średnia i za dużo gównianych ballad naje'bali. Edytowane 7 maja 200915 l przez Masorz
Opublikowano 10 maja 200915 l Zmarła matka Shawna. Z tego powodu przez jakiś czas nie będzie go na trasie koncertowej, ale obiecuje, że wróci tak szybko jak to będzie możliwe.
Opublikowano 10 maja 200915 l Przecież on tylko biega w kółko i od czasu do czasu napier.dala w bębny.
Opublikowano 10 maja 200915 l Nienawidzę muzyki, którą reprezentuje sobą Slipknot. Pierd.olicie, s/t i iowa to dobry materiał.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Naje'bany był jak zwykle, to nie wie nawet biedny co pisze. Poza tym ja nie muszę być taki fajny jak on i wydawać 15000 rocznie na koncerty, których część to była zwykła żenada a nie wyprawa na koncert- dobrym przykładem są tu Red Hoci, gdzie nie widział prawie w ogóle zespołu na scenie to kręcił kamerą telebim na którym ich wyświetlali. No dzięki, wydawać 500 złotych, żeby pokręcić telebim a potem się chwalić jakich to nie mam zaje'bistych klipów z koncertu, to ja dziękuję. Wolę w domu posiedzieć i kasę wydać na normalne rzeczy. Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Masorz