Skocz do zawartości

SLIPKNOT

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś słuchałem tego jak poje.bany, teraz mnie to smieszy, czasem sobie jakiś kawałek zapuszcze i posłucham.

ale sentyment mam duży, szczegolnie do s/t

mam oryginał

Opublikowano (edytowane)

disasterpieces to w ogóle zaje.biste dvd jest, kiedyś sobie kupie pewnie niezależnie od tego, że zespołu już w zasadzie nie słucham. ostatnio na koncercie na jakim byłem taką akcję jak corey z tym kucaniem odje.bał uwaaga, uwaaaaaaaga ................... pezet o_O

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

polecam, ja gdzies kupiłem rok temu kupiłem na allegro Disasterpieces, odpaliłem na dobrym sprzęcie to rozpier.doliło mi sufit. Dźwiękowo i montażowo jest to majstersztyk. Niektóre kawałki można oglądać z 9 kamer - każdy z członków miał swoją, nawet Craig (ten z gwoździami na łbie) którego rola generalnie ogranicza się do machania łbem ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no kiedys u diabua na chacie ogladalem, niby fajne, ale bym nie kupil

W ogole z tydzien temu sobie z nudow zalaczylem oryginalna plyte Slipa i coz, sie troche muza zestarzala. Nie idzie wytrzymac do 4 kawalka. A od Kerranga to oni dostawali nagrody juz przy 1 plycie (tej oficjalnej).

Opublikowano

Nie wiem, wtedy wydawali sie fajni, bo mialem ok. 15 lat a to byly czasy, gdy plyty sie kupowalo w sklepie po tym, jak jakims cudem cos fajnego puscili w telewizji (wtedy MTV2, bo viva zwei juz zdechla).

Opublikowano

Rzeczywiście, kawałek marny. Początki mieli całkiem niezgorsze (znaczy się te komercyjne, już po tym jak Slipknot stał się popularny). A co do image'u, to zawsze można się tłumaczyć, że to tak do teledysku (taa, jasne...)... :whistling:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pod względem lukru i pedalstwa, fakt, napewno jest najlepsza.

Ty słuchasz czegoś co nie jest grane wyłącznie na strunie E i nie słychać świńskich pochrumkiwań w tle? Pytam z ciekawości