Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

to jest właśnie symbol tego jak się sku.rwili i zaczęli dostawać wtedy jakieś nagrody od kerranga itp itd

• Odpowiedzi 667
  • Wyświetleń 125,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Krimh genialny pałkarz, przez 3 lata był nawet w Decapitated, bo zobaczyli jego filmiki z yt i go zatrudnili:     Dobry jest też jego solowy projekt:

• Slipknot - Crowz (Unreleased) (1997)       01. Coleslaw 02. Interloper (Anders Crowz Live) 03. May 17th (Anders Crowz live) 04. Windows (Anders Crowz Live) 05. Carve 06. Prosthetics (Corey

Opublikowano

Dla mnie to zawsze byli pozerzy, w tym jednym jedynym kawałku przynajmniej nie udają nie wiadomo kogo.

Edytowane przez zwolak6

Opublikowano

Before i Forget. W 2006 roku grupa otrzymała za niego nagrodę Grammy w kategorii "Best Metal Performance". I wszystko jasne. :potter:

Opublikowano

Właśnie w tym kawałku jest wszystko co powoduję że nie przepadam za tym zespołem

Opublikowano

Kiedyś słuchałem tego jak poje.bany, teraz mnie to smieszy, czasem sobie jakiś kawałek zapuszcze i posłucham.

ale sentyment mam duży, szczegolnie do s/t

mam oryginał

Opublikowano

disasterpieces to w ogóle zaje.biste dvd jest, kiedyś sobie kupie pewnie niezależnie od tego, że zespołu już w zasadzie nie słucham. ostatnio na koncercie na jakim byłem taką akcję jak corey z tym kucaniem odje.bał uwaaga, uwaaaaaaaga ................... pezet o_O

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

polecam, ja gdzies kupiłem rok temu kupiłem na allegro Disasterpieces, odpaliłem na dobrym sprzęcie to rozpier.doliło mi sufit. Dźwiękowo i montażowo jest to majstersztyk. Niektóre kawałki można oglądać z 9 kamer - każdy z członków miał swoją, nawet Craig (ten z gwoździami na łbie) którego rola generalnie ogranicza się do machania łbem ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no kiedys u diabua na chacie ogladalem, niby fajne, ale bym nie kupil

W ogole z tydzien temu sobie z nudow zalaczylem oryginalna plyte Slipa i coz, sie troche muza zestarzala. Nie idzie wytrzymac do 4 kawalka. A od Kerranga to oni dostawali nagrody juz przy 1 plycie (tej oficjalnej).

Opublikowano

ale corey nie popier.dalał wtedy w kolorowych garniturach chyba tylko rozpier.dalali wigilijne kolacje w wywiadach

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem, wtedy wydawali sie fajni, bo mialem ok. 15 lat a to byly czasy, gdy plyty sie kupowalo w sklepie po tym, jak jakims cudem cos fajnego puscili w telewizji (wtedy MTV2, bo viva zwei juz zdechla).

Opublikowano

tzn ja w zasadzie nie mam nic do tego w czym oni chodzą i w ogóle, coreya lubię bo wydaje się spoko gościem i uważam, że powinien kiedyś zabrać się za czytanie audio-booków (numery zamykające albumy stone sour!). no właśnie, o czym ja to? nowy klip stone sour:

http://www.youtube.com/watch?v=PDXPedRXUnk

chu.jowy

Opublikowano

za bardzo sie naogladałem go w swoich białych maskach, żeby zdzierzyc jego wygląd na tym video (modne ciuchy i modny zarost).

Sam kawałek chu.jowy, mam nadzieję że najsłabszy na tej ich nowej płycie ;/

Opublikowano

Rzeczywiście, kawałek marny. Początki mieli całkiem niezgorsze (znaczy się te komercyjne, już po tym jak Slipknot stał się popularny). A co do image'u, to zawsze można się tłumaczyć, że to tak do teledysku (taa, jasne...)... :whistling:

Opublikowano

SlipKnoT!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pedalska okładka, nie ściągam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

corey nie kłamał, to ich najlepsza płyta

Opublikowano

Pod względem lukru i pedalstwa, fakt, napewno jest najlepsza.

Ty słuchasz czegoś co nie jest grane wyłącznie na strunie E i nie słychać świńskich pochrumkiwań w tle? Pytam z ciekawości