knotek 211 Opublikowano 30 kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia Slipknot dobre grajki, ale już dawno piwnni wyjebać te obciachowe maski i stroje i grać jak normalna, zdrowa kapela metalowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaktusr 32 Opublikowano 3 maja Udostępnij Opublikowano 3 maja W dniu 30.04.2024 o 22:41, knotek napisał: Slipknot dobre grajki, ale już dawno piwnni wyjebać te obciachowe maski i stroje i grać jak normalna, zdrowa kapela metalowa Tak tak samo jakbyś napisał że Axl powinien się zafarbować na czarno a Slash ogolić na łyso i grać w okularach ale korekcyjnych... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 27 maja Udostępnij Opublikowano 27 maja I jak tam? Ktoś wbija za tydzień na Taylora? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 maja Udostępnij Opublikowano 27 maja Ja wbijam z dziewczyną, chociaż jakimś wielkim fanem jego solowych rzeczy nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 4 czerwca Udostępnij Opublikowano 4 czerwca Ja byłem i szczerze nie porwało i jestem autentycznie zły, że zapłaciłem za to. Po tym koncercie podzielam pojawiające się opinie, że serce boli jak czterech parodystów i Pan Corey Taylor grają utwory Slipknota - to jest dramat. Jeszcze utwory z repertuaru Stone Sour jakoś przebolałem. Autorskie kawałki tego parodystycznego zespołu - meh! Jego wypowiedź podczas koncertu o zmianie życia, to wielokrotne wspominanie i dedykowanie piosenek żonie dało mi do myślenia, że Slipknot jest już chyba martwym projektem. Ja to wczoraj odebrałem, jakby ewidentnie nie chciał już tego ciągnąć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 5 czerwca Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 10 godzin temu, Sobies napisał(a): Ja byłem i szczerze nie porwało i jestem autentycznie zły, że zapłaciłem za to. Po tym koncercie podzielam pojawiające się opinie, że serce boli jak czterech parodystów i Pan Corey Taylor grają utwory Slipknota - to jest dramat. Jeszcze utwory z repertuaru Stone Sour jakoś przebolałem. Autorskie kawałki tego parodystycznego zespołu - meh! Jego wypowiedź podczas koncertu o zmianie życia, to wielokrotne wspominanie i dedykowanie piosenek żonie dało mi do myślenia, że Slipknot jest już chyba martwym projektem. Ja to wczoraj odebrałem, jakby ewidentnie nie chciał już tego ciągnąć dalej. Slipknot jest martwym projektem od śmierci Gray'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca W dniu 4.06.2024 o 22:18, Sobies napisał(a): Ja byłem i szczerze nie porwało i jestem autentycznie zły, że zapłaciłem za to. Po tym koncercie podzielam pojawiające się opinie, że serce boli jak czterech parodystów i Pan Corey Taylor grają utwory Slipknota - to jest dramat. Jeszcze utwory z repertuaru Stone Sour jakoś przebolałem. Autorskie kawałki tego parodystycznego zespołu - meh! Jego wypowiedź podczas koncertu o zmianie życia, to wielokrotne wspominanie i dedykowanie piosenek żonie dało mi do myślenia, że Slipknot jest już chyba martwym projektem. Ja to wczoraj odebrałem, jakby ewidentnie nie chciał już tego ciągnąć dalej. Ja tam bym nie wnikał w to jego pierdolenie na koncertach bo wszędzie mówi to samo. Ma ten swój projekt poboczny gdzie się ponoć spełnia i ok, a jak na koncercie solowym dorzuca coś ze Slipknot to nawet lepiej, bo niektóre jego solowe kawałki zamulają. Faktem jest że po zmianie perkusisty na Casagrande i zmianie stylówy na tą rodem z 1999 Slipknot fajnie nakurwia, widać to na YT i po komentarzach po koncertach. Sam Corey też brzmi zaskakująco dobrze, a jego solowy tour w Europie to raptem miesiąc, potem wraca do Slipknota więc wydaje mi się że chęci mu nie brakuje, jedyne co to narzekał że coraz ciężej fizycznie to znosi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 sierpnia Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia Slipknot właśnie zaczął trasę gdzie grają pierwszy album w pełni (poza kawałkiem Diluted, którego Corey nie chce grać). Niektóre kawałki pierwszy raz od 25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 8 sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia mega i stare maski Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Jakaś szansa że w 2025 taki koncert u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 258 Opublikowano 10 sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 18 godzin temu, Sobies napisał(a): Jakaś szansa że w 2025 taki koncert u nas? Trzeba czekać na ogłoszenie headlinera Mystic Festival w Gdańsku. Jakaś szansa jest… Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Pierwszy w historii zespołu występ Coreya jako wokalisty. Audio ponoć zremasterowane: KOZAK. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września Nie wierzę, że to jedyny temat co jeszcze trzyma to pod-forum The Pit xd Slipknot jebany xd Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września ja za to nie wierzę, że po ponad 20 latach dalej regularnie katuję IOWA. Dla mnie to album wszechczasów jeśli chodzi o metal. Brzmienie nic się nie zestarzało, partie JJ dalej wywołują ciarki. Chyba do niczego nie wracam tak często jak do tego materiału. W zeszłym roku nawet winyla kupiłem, bo stwierdziłem, że takiego klasyka, to po prostu muszę mieć w tej formie (ogólnie kupuje głównie soundtracki) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi