MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 Panowie na płycie będziecie czy wymiękacie i trybuny Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 ja mam bilet na GC Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 5 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2015 No to ładnie, osobiście pożałowałem kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 Ja też GC, wątroba trochę poskacze Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 http://www.metalinjection.net/lists/ranked/corey-taylor-ranks-slipknots-albums-from-worst-to-best ostatnio corey zrobił ranking albumów wg niego od najlepszego do najsłabszego 5. All Hope Is Gone (2008)4. Vol. 3: The Subliminal Verses (2004)3. Iowa (2001)2. .5: The Gray Chapter (2014)1. Slipknot (1999) u mnie byłoby 5. Vol. 3 4. All Hope is Gone 3. The Gray Chapter 2. Slipknot 1. Iowa Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) :Obama: Edytowane 9 czerwca 2015 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 9 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2015 Koncert miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 W chuju Was mam Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Musze przyznać, że płyta bawiła się świetnie, tylko czemu nie zagrali people Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Troche za bardzo sie ludzie cisneli na przod, pod barierkami sie nie dalo nawet poskakac, ale koncert za(pipi)isty, tylko wokal troche slabo naglosniony. Mam wrazenie, ze Gojira miala lepiej naglosniony koncert calosciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) Sarcastrophe, Eyeless, Custer i Surfacing największy rozkurw był \m/ Edytowane 10 czerwca 2015 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 heh musialem na tym byc, slipy przyjechaly 10min drogi ode mnie :> bylem tam w srodku tego młyna na golden circle było wybitnie, zdecydowanie najlepsza rzecz jaka mi sie przytrafila w tym roku, czysta furia przekleje wam co napisalem znajomemu zaraz po bo dzisiaj pamietam to jak przez mgle bylem w innym swiecie wtedy raczej JA PIER.DOLĘĘĘ#isurvivedslipknotdzikusy yebane co tam sie dzialo :D bylem w oku cyklonu pod scena cnieale mnie przenioslo w lewo potem srodek potem tylwszystko w ciagu 3min moze rozbilem komus glowe jakas laske przewrocilem sam prawie stracilem zeba xD to nie byla lame crowd na supportach bylo spokojnie to mysle sobie kk ide blizej tam gdzie jest funciesze sie ze zyjekyrrrwa jakies circlesy naku.rwiiali z bieganina co chwile rozbijanie sie lokciami w kazdym numerze wlasciwie po 3 mialem zadyszkespokojnie to tam bylo na jednhym numerze moze jezusie to bylo tak orgasmic ze dlugo tego nie zapomne #wasnotpreparedmyslalem ze porobie headbangi jakies horny i sie rozejdziemy do domow cni ale pod scena bylo tak dziko ze mi glowe zerwalopaczylem rock am ring z weekendu tez tam bylito to kuca przy naszych metalheadsach stoprodooobry sobie gig wybralem zakochalem sie w tej live energii rozpier.dol totalny byl polecam ci isc na jakis fav band ale taki z przyje.baniem jak ja wyszedlem z areny to wygladalem jak po wojnieludki sie paczyly z textem "ohcuj jaki zaorany"#iknorightale byl jeden motyw ktory mnie zmrozil 1wszy kawalek po intro ktorego nie lubilem a zaoral najbardziejtam byl mlyn nie do opisania bylem na przybicie piatki z typami a za moment gdzies whcuj z tylu fluctuating bydlo bylona pelnej kur.wie tam ludziom na plecy skakalem beka stopro laski byly wynoszone bo wchodzily do circlesow ja bylem skerd po 1wszym numerze tbhnormalnie #fright i #scare w oczach ale potem jeszcze mi sie rage odpalil i byla czysta wsciekliznatakze to bylo memorable jak jprdl glos stracilem prawie biore cos na gardlo bo morde pruli tam wszyscy no to ja tez cniwogle podobala mi sie publikaspiewali wszysciutkie numery no i rozpier.dol bez ustanku byl nie bylo randomow wszyscy na slipknot aha paczylem jeszcze wczesniej inne bandy hollywood undead bardzo fajowi kolesiemieli mala grupke groupies pod scena co ich znali a tak to nikt nie a robio hiphap z rock-met nowi ulubiency tbh duzo super numerow do poszaleniana poczatku jeszcze nie connectneli z publika ale tak po 3 numerach juz wszyscy tam skakali jak poje.bani ci byli kk mocno ale gojira byla potem to juz czyste lojeniegitarki tak mocne ze mnie zmeczyla sciana dzwieku tbh bylo bardzo spokojnie na tym to byl tarp taki ze aha luzny koncercik bedzie dalejno kyrwa dalej nie byl undeady byly na 2giej scenie na zewn i dzwiek byl duzo lepszy tak tbhgojira i knot w arenie tam juz twardo bylo no i jeszcze godsmack byl ale olalem ich bo zaczelo padac a oni na zewni tak juz sily nie mialem na nic tbh slychac ich nadal na osiedlu lolo troche sie to rozchodzinewaysCOS KYRWA PIEKNEGO to bylotroche dzwieczy w uszach teraz :< ale fuck itttttt teeheeto byl kyrwa taki hajlajt roku 4me ze omginaczej to wyglada na jutub loloteraz wsiadam w takie energie na pelnej troche uzalezniajacy buzz knoty tez byli zadowoleni widac bo odpierdalane byly tak grube akcje ze musial to corey skomentowac najlepszy numer? nie pamietam ;P ogolnie te w ktorych tworzyły sie kolka czyli co drugi, tam było zło i mrok of darkness knoty daly z siebie wszystko scena płoneła i publika tez z choroba wscieklych krów, bylo genialnie polecam kazdemu takie doswiadczenie zaden jutub tego nie odda, trzeba tam byc w srodku tego chaosu zeby zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) przeciez hollywood undead to było takie dno że chooj nie dość że tam 5 dzieciaków łapie się za mikrofon to na dodatek z playbacku mieli gitarę po intrze jak się zaczął sarcastrophe mało co nie zgubiłem telefonu, młyn był przez sarcastrophe - heretic anthem - psychosocial mnie zmiażdżył, dopiero potem się wyluzowało i mogłem złapać oddech. a Custer wyszedł genialnie z tą publiką. W ogóle Corey wczoraj brzmiał fantastycznie. Edytowane 10 czerwca 2015 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) To był mój czwarty koncert Knotów, zawsze pod sceną, niestety, tym razem kontuzja spowodowała, że musiałem wybrać trybuny. Ludzie bawili się pięknie. Edytowane 10 czerwca 2015 przez YETI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) no ta undeady radiowe troche ale na rozgrzewke to mnie je.balo co leci chcialem sie wyskakac, troche ske skrzywilem na jakims country kawalku ale rapsy maja okejowe co do poczatku knota no to byl overkill troszke, widac bylo po ludkach ze troche sie zdyszeli na szczescie slipy robia pauzy co 3numery dziekowac :* ale publika byla taka nie do opanowania ze corey tez nie mogl duzo zrobic ludzie siadali spontanicznie do jumpdafuckupow nie tylko na spit it out, Custer byl genialny ale tez inny niz zwykle bo przerwalismy im numer skandowaniem slipknot i tak bylo co chwile, (sic) w dogrywce tez zanim wyszli to zaczal sie od gigantycznego pita...miazga 24/7 https://www.youtube.com/watch?v=43Qb-zJ_9S0 https://www.youtube.com/watch?v=yLROimhCDco Edytowane 10 czerwca 2015 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) wrzucam co udało mi sie nagrać nie było szans więcej. Początek spędziłem parę metrów od sceny między coreyem a shawnem. Edytowane 10 czerwca 2015 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) ja mialem Jima na wyciagniecie reki ale to nie trwalo dlugo xd potem mnie wessalo do srodka i bylo slodko wch bo duzo msca ale trzeba uwazac na czubow ale bylem hepi w srodku tej jatki roznosilo mnie bardzo mam teraz przeblyski co tam sie dzialo, to przy psychosocial juz odje.balo mi konkretnie, czekalem tylko na THE LIMITS OF THE DEAD i wybijalem sie do gory z plecow typa 3x masywniejszego ode mnie robiony byl massive damage xd no nie zapomne tego nigdy https://www.youtube.com/watch?v=hvh4uHyVKe0 Edytowane 10 czerwca 2015 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 Jedno jest pewne obiecali że wrócą i ja tam będę i tak za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2015 (edytowane) Sid zmienił hełm i teraz wygląda jak jakiś gościu prosto z Mad Maxa, zayebisty Edytowane 10 czerwca 2015 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 11 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2015 heh Sid troche tam latal jak poparzony, Chris tez psychopata wspinal sie raz po tej platformie z bebnami w ogole teraz po filmikach dopiero ogarniam co sie dzialo, z tylu tez circle pity widze byly, nawet nie wiedzialem ze shawn poszedl na trybune https://www.youtube.com/watch?v=OV5WO8fMjsA ktos wrzucil calosc https://www.youtube.com/watch?v=85eyNcF6msw te wszystkie filmiki to super pamiątki, ja swoje czuje nadal na żebrach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2015 a ja kur.wa przeszekuje cały youtube w poszukiwaniu całości, dzięki. koncert byłby idealny jakby dorzucili jeszcze people=shit i disasterpiece, z drugiej strony zaskoczyli mnie heretic anthem i eyeless bo to nie zawsze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 11 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2015 ja chcialem dokladnie ta setliste bo to taki agresywny zestawik bez zamulania i sporo z graya na tym, wykopalbym tylko Vermilion chociaz wait wroooc wtedy by nie bylo odpoczynku w ogole a dorzucilbym people=shit na encore i liberate ale tego nie graja od jakiegos czasu na download fest w piatek pewnie cos dodadza, obstawiam jakies niespodzianki bo duzo numerow maja nie ruszonych (niezle byloby if rain is what you want albo nomadic) Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2015 Trochę też dziwi brak negative one no i mój typ gently. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi