milan 7 022 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 Szkoda że w eurowizji nie mogą brać udziału. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Jak zwykle zapowiadali yebnięcie na miarę IOWA, a skończyło się na pop metalu. Nie żebym gardził takimi klimatami, ale to już po prostu brzmi zbyt jałowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 21 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2019 https://terazmuzyka.pl/aktualnosci/czytaj/m-shawn-crahan-slipknot-poinformowal-o-smierci-swojej-22letniej-corki.html Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 23 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2019 Dzień bez Unsainted dniem stracony, wkrecil mi się ten kawałek, idealny na singla. Znaaaaacznie lepszy od tego poprzedniego, który cały szczęście nie znajdzie się na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 Yep, po którymś osłuchu też mi siadł. Singiel na miarę Left Behind albo Duality. I nawet maska Coreya mi się zaczyna podobać, byleby mu nie przeszkadzała w trakcie wokalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 (edytowane) ale kaszana na zywo. i jeszcze ten policjant w 1:55 Edytowane 27 maja 2019 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 Ale wiesz, ze to nie Slipknot? xd W sumie jak na cover to brzmi podobnie Gorzej z otoczką wizualną. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 a bo to cover band kurła, nie włączałem tego od czasów technikum Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 747 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 (edytowane) jutrzejsze Rock am Ring będzie w całości streamowane <3 pod tym linkiem wieczorem http://stream.slipknot1.com/ https://loudwire.com/slipknot-live-stream-rock-am-ring-2019-performance/ natomiast setlista z wczorajszego otwarcia touru była całkiem zayebista, dłuższa niż zwykle i odmieniona (wyleciał wait and bleed czy eyeless, ale są fajne rzeczy z iowy tj disasterpieces, no i ciekawe rzeczy typu sulfur, get this, negative one...mam hypa jak to wybrzmi live :p https://www.setlist.fm/setlist/slipknot/2019/hyvinkaan-lentokentta-hyvinkaa-finland-6b919ec6.html już sobie szykuję te koncertowe playlisty do auta Edytowane 8 czerwca 2019 przez nero2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 15 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2019 No ja też się mocno wkręcam ... Dawno nie widziałem Slipknot, ostatnio chyba przed Metallica na Śląskim, czyli całkiem dawno ... Jeszcze tylko 10 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Jest już jakaś rozpiska, o której zaczyna się festiwal i kto po kim będzie grał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Jak zwykle była petarda setlista goty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Warto było czekać i się przemęczyć przez te inne naleśniki co darły morde tylko i machały kucami Na Possesed szkoda, że nie dali wokalisty na wózku pod maszyne do dymu co by wyglądało jakby palił gumę Zero artyzmu. Dźwięk też chyba ogarnęli na knota, bo wcześniej byłem na mainie na testamencie i amon amarenie i tam to tylko dudnienie było słychać a stałem zawsze praktycznie w tym samym miejscu przed dźwiękowcami. W parku za to za(pipi)iste nagłośnienie. Tak z zaległych rzeczy to Kiss też roz(pipi)ali w zeszłym tygodniu, Muse zresztą tak samo. GOTY czerwiec w Tauronie był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 1 godzinę temu, Soban napisał: Na Possesed szkoda, że nie dali wokalisty na wózku pod maszyne do dymu co by wyglądało jakby palił gumę Zero artyzmu. Ty się puknij w łeb lepiej, Ciebie mogli dać pod maszynę z parą tylko nikt by na ciebie nie zwrócił uwagi. Twojego poczucia "artyzmu" to nawet nie ma sensu komentować bo pewnie jest tak samo żenujące jak twoja wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 18 minut temu, Absolem napisał: Ty się puknij w łeb lepiej, Ciebie mogli dać pod maszynę z parą tylko nikt by na ciebie nie zwrócił uwagi. Twojego poczucia "artyzmu" to nawet nie ma sensu komentować bo pewnie jest tak samo żenujące jak twoja wypowiedź. ochłoń dziadzia Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 12 minut temu, _Be_ napisał: ochłoń dziadzia a ty zachowaj się jak facet i skasuj konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 3 minuty temu, Absolem napisał: a ty zachowaj się jak facet i skasuj konto a czemu mam kasowac konto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 3 minuty temu, _Be_ napisał: a czemu mam kasowac konto? Bo przegrałeś zakład i umowa była że kasujesz a jeżeli już tu siedzisz to bądź tak miły i się nie wpier, dalaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 2 minuty temu, Absolem napisał: Bo przegrałeś zakład i umowa była że kasujesz a jeżeli już tu siedzisz to bądź tak miły i się nie wpier, dalaj. Gra jeszcze nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 @Absolem jaka napinka xD Już nawet beki nie można na forumku potoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Najlepsze, że Jeffa zagłuszali za każdym razem kiedy chciał złapać kontakt z publicznością Ale takie są prawa spędów. Grasz swoje i (pipi)j! Ogólnie szacun dla typa, świetnie się bawiłem na Possessed. Oby nie ostatni raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 (edytowane) Dobra, festiwalowa atmosfera, ciepło, piwko za 12zl, jedzenie bez rewelacji, ogólnie fajnie spędzony dzień. Power Trip widziałem tylko 15min, bo Souflay zaczynał na innej scenie, widziałem jeszcze Testament, Power Wolf i tych wikingów z młotem Thora. Przy inFlames to już było stanie w kolejce po picie i żarcie i zespół dla którego tu większość przyjechała. Świetna setlista nawet było Get This czy Prosthetic, których wcześniej nie słyszałem na żywo. Corey w formie, cały zespół również tłukł dobrze, nie podobał mi się tylko wystrój sceny, bardziej pasuje to do Daft Punk. Za rok poproszę Mastodonta i Gojire, a będę na pewno. PS. Nie słyszałem wcześniej Power Wolf, po ich fanach (Matrix połączony z wampirami) spodziewałem się ostrego hardcoru, a chyba grali najbardziej melodyjne. Kojarzyło mi się to z jakimiś szantami. PS. Próbował ktoś tego piwa po 15 zł, nazwy heavy, black, trash, kolejki były zbyt długie aby tam stać. Edytowane 26 czerwca 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Ja próbowałem Death, dobre piwko ale 4,5% ma dzisiaj to już popłuczyny po slipknocie ale Hatebreed i Trivium rozwalił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 26 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2019 Ludzi tyle samo, czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi