tukan 1 917 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 po drugim kawalku chcialem napisac, ze bardzo fajna plyte chlopaki nagrali ale im dalej tym przecietniej. No mozna posluchac ale bez rewelacji no cudów na kiju nie ma ale płyta jest dobra, kilka kawałków z mocnym pierd.olnięciem, kilka "takich se" a bonusy to już całkiem emo-ckliwe :F Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 (edytowane) Na razie to jest tak: Mate. Feed. Kill. Repeat. > IOWA > All Hope Is Gone > Slipknot > Vol.3 Subliminal Verses Moim zdaniem dobra płyta jak na Slipknot ale rewelacji nie ma. Edytowane 19 sierpnia 2008 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Płyta średnia. Generalnie "All hope is gone" daje radę. Reszta kawałków jednym uchem weszła, drugim wyszła. Pewnie jeszcze parę razy przesłucham i rzucę w kąt dysku. Ale gdy zapominam, że to Slipknot i słucham tych balladek, to nawet nieźle wchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 no slipknot jest dobry dla zaczynajacych przygode z szatanem gimnazjalistow. chociaz iowa byla ok. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 23 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2008 (edytowane) Corey wygląda teraz jak ta mała szmata ze "sierocińca" XD LOL Wkurza mnie to, że tak bardzo chcą być cool i zaczynają śmierdzieć komerchą edit: Przesłuchałem płytę razem z bonus tracks i mimo tego, że lubię slipknota ogłaszam, że ta płyta to crap i nic więcej ani mniej Edytowane 23 sierpnia 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2008 Jest kilka fajnych kawałków, kilka jakby od Stone Sour, ogólnie nieźle, ale do płyt Iowy czy Slipknot, to sporo brakuje. PS. Puścić tą płytę chłopakom za czasów Iowy, ciekawe co by o niej powiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 września 2008 miałem "okazję" obejrzeć koncert na niemieckiej mtv, dżizas fakin krajst co za szajs niech corey sobie w łeb (pipi)nie bo bardziej się s(pipi)ić to typ nie mógł, frontman z niego (pipi)owy i ciągnie całą załogę za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 17 września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 września 2008 co on tam nawyrabial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 nic konkretnego poza byciem uber miłym misiakiem, agresora chłopaki straciły - bez tego ta kapela nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 19 września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 września 2008 Też nie chodzi o puszczanie pawia na widownię i lanie na kable na koncertach. IMO jedyna słuszna płyta to self-titled. Bo tam po prostu słychać, że w nagrywaniu bierze udział dziewięciu muzyków - raz bardziej, raz mniej, ale słychać. No i wolałbym już żeby tych masek nie mieli - nówki wyglądają trochę dziwnie, szczególnie nie mogę się przyzwyczaić do facjaty Taylora, reszta ujdzie w tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 27 września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 września 2008 bodajże Mick nie zmienił maski, (pipi) z tym a co do puszczania pawia czy co tam wymyśliłeś to źle dedukujesz - widziałem ich na zywca 4 razy i najgorszy koncert to był po wydaniu vol.3 - coś jakby wyszli, od(pipi)ali swoje, poszli za czasów s/t i iowa to nie dość że wszędzie ich było pełno to do tego był mocarny kontakt z publiką a muza co teraz grają to 4 osobowa kapela by zagrała z wiosłem w (pipi)e - przecież to jest kopia stone sour do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 7 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=kP5PqJpk5lQ Nowy klip - Dead Memories. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 7 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2008 mają lepsze kawałki na tej płycie, żeby do nich kręcić klipy, niż do tego siajtu. a sam klip cienki jak skóra z padalca. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 7 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2008 Mogliby do Gehenny zrobić Mimo wszystko klip mi się podoba, piosenka też wpada w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 co za (pipi), to jest slipknot? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2008 co za (pipi), to jest slipknot? tak, aczkolwiek mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 20 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2009 "- Wiem, że muszę zrobić tę płytę - wyjaśnia muzyk. - Niektóre piosenki, które napisałem nie pasują do żadnego z moich zespołów. Są to utwory stanowiące skrzyżowanie Foo Fighters i Social D z domieszką Johnny'ego Casha. Country zdecydowanie będzie jednym ze składników dzieła. Pochodzę z Iowa, gdzie muzyka country jest częścią tamtejszej kultury. Nie zabraknie jednak mocnych, rockowych elementów." Haha corey taylor o swojej solowej płycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 20 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2009 No tak. Jak się ktoś ze wsi wywodzi, to wsiurem zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2009 "just my rifle, pony and meeeeee" Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 20 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2009 Teraz już rozumiem, skąd tytuł ich ostatniego albumu - jak wokalista nagrywa płytę country, to bez kitu nie ma już dla nich nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 Jedzie ktoś na koncert do Warszawy 9 czerwca? Bo ja się skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 jakis support bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) Ja się zastanawiam. Raczej będzie krucho z kasą bo w maju WWA, a w lipcu Praga. Nie małe znaczenie ma też chu.jowość ostatniej płyty. O właśnie, support może przeważyć. Edytowane 6 lutego 2009 przez tk Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 6 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2009 A ja sie chyba wybiorę Moze i ostatnia płyta jest chu.jowa, ale ich poprzednie dokonania uwielbiam (tak, Vol.3 też o_O), może być zaje.biscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 973 Opublikowano 9 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2009 http://www.youtube.com/watch?v=X7F7bW7Lu2o Byłem na dwóch koncertach Slipknota, ale akurat na tym mnie zabrakło... szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi