Dworek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Około 40 odc będzie trzeba czekac aby zobaczyc co dalej w Hueco Mundo sie dzieje.ŻAL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie narzekaj - za jakis czas bedzie troche dluzsza przerwa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 LOL to co oni za fillera planują? o_O Drugie Bounto? lol Cytuj Odnośnik do komentarza
ion 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 LOL z kad to info na temat rocznego fillera ? i niby o czym to ma byc ? co nagle po walce z grimjolem wszycyc wroca do domu i zapomna ? i czy ktos wie jak dlugo bedzie trwala przerwa w madze? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nie nazwałbym tego "przerwą" w mandze. Tak po prostu wymyślił sobie Kubo i już, teraz wyjaśnia się sporo przemilczanych wcześniej rzeczy. Łącznie pewnie będzie 108 chapterów bo odlicznie w tył od tego się zaczeło. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 W zeszlym tygodniu byl chapter z numerkiem -105, czyli wyglada na to, ze na dalszy rozwoj wydarzen w Karakura Town i Hueco Mundo przyjdzie nam poczekac ponad 2 lata. Mam jednak nadzieje, ze za jakis czas chaptery zaczna sie przeplatac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Powiem to czego się domyślam/zasłyszałem, no więc te fillery w serialu potrwają pewnie cały jeden sezon (koło 26 epów, czyli mniej więcej 7 miesięcy). Historia w Hueco Mundo została urwana i następny sezon zapewne znowu ją reaktywuje (albo następny sezon fillerów ), te zaszczane zapychacze są umiejscowione trochę w przeszłości (zanim jeszcze zawitali do HM). Manga zaś wychodzi cały czas i na razie jest ukazywana odległa przeszłości i tak ją numerują -105, ale sto rozdziałów raczej nie będzie w tej przeszłości osadzonych, pewnie nastąpi skok do -90, potem może -50 i tak dalej, aż nastąpi bitwa z Espadą Cytuj Odnośnik do komentarza
mario87 2 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Wątpie żeby skakali tak po rozdziałach, jak już to pewnie przerwą w pewnym momencie i akcja znowu powróci do teraźniejszości. Ale możliwe, że będą ciągneli do końca Turn Back the Pendulum, tak aby wszystko wyjaśnić i później bitwa w Karakura będzie ostatnią serią w Bleach. Tak by zamykło się wszystko w całośc. Niby wróżę już śmierć Bleach? Jak było wspominane 105 chapterów to ok 2 lata i później mogą jeszcze ciągnąć przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Wątpie żeby skakali tak po rozdziałach, jak już to pewnie przerwą w pewnym momencie i akcja znowu powróci do teraźniejszości. Już powróciła Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Na dattebayo nareszcie pojawił się Bleach Movie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ktoś już oglądał ten drugi film? fajny jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja nie,ale słyszałem że jest b.dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
=PiT= 13 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 sredni - strasznie standardowy, niczym nie zaskakuje, stara wioska i tyle. Nowy prze(pipi) potem ofkoz wsio wchodza w bankaie i go napierdalaja (oczywiscie kazdy musi pokazac swojego bankaia zeby fani mieli mokro), potem ofkoz happy end i tyle. Fajne kino do poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;] Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 nie wiem jak w anime ale teraz takie cos jest w mandze. OOO moja super technika zaraz cie zniszcze, haha ale nie przewidziałeś mojej techniki giń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 W anime dalej fillery <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ktoś już oglądał ten drugi film? fajny jakiś? Świetny, właśnie obejrzałem. Fabułka nie najlepsza, oprawa A-V bez rewelacji, ale same walki zdecydowanie nadrabiają. Od drugiej połowy film robi się naprawdę ciekawy, a końcówka to już w ogóle rządzi. DiamondDust Rebellion pewno jest dużo lepszy niż Memories of Nobody czy chociażby ostatni Shippuuden Movie. Ja w każdym razie poczułem się mile zaskoczony. Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;] A jak myślisz? Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej? W zasadzie to jeżeli chodzi o te dobre postacie to chyba żadna za specjalnie nie ewoluowała (może prócz Ishidy i Chada w ostatnich odcinkach), za to nowi bad guy'ie ostro wymiatają (mam na myśli pupilki Aizen'a, nie te Baunto leszcze z fillerów), no i ofkors Ichigo w swojej demonicznej formie. W anime dalej fillery <_< Już niedługo, ponoć od połowy października akcja ma wrócić do wydarzeń z mangi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 20 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 7 pażdziernika ostatni odc Filerów,potem akcja powraca do wydarzeń z mangi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje <_< Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Teraz już chyba poleci normalnie. Niezłe wydarzenia teraz zobaczymy:o Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje <_< Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze. No co ty nie ma nawet opcji żeby puszczali retrospekcje bo po co ? każdy kto ogląda od początku wie co się stało więc teraz wszystko będzie normalnie(po staremu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ale przeciez tak od dluzszego czasu bylo, ze pierwsze ~5min to powtorka I z 20min robilo sie 15, z czego 13 przegadane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 No tak,ale 5 min to nie 13 min .Jeśli chodzi o te przegadane minuty(sceny) to ja już się przyzwyczaiłem no bo co na to poradzic,w wielu anime tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach <_< Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dworek 0 Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach <_< Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo. Jednak się myliłem. Jednak trzeba ich też zrozumiec jezeli odcinki trwały by po te 20 min to później doszli by do chapter'ów z mangi i odcinki byłyby po 5 min,ponieważ 1 odc TV to ok . 2 odc mangi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi