Ampoz0rd 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ichi w Hollow Form nie był wstanie pokonać zwykłego Ulka, to nie chce mi sie wierzyć że true form Ulquiorra miałby teraz przegrać z Ichigiem Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) No, ale przegra - to w końcu Bleach. Zresztą fuck Ichigo i jego badziewne powerupy - walka kapitanów z pierwszą trójką Espady to jest to na co się czeka w mandze teraz;]. edit: O spoko, obczajcie nowy chapter;]. Edytowane 6 marca 2009 przez Aramis Cytuj
ion 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 pozatym wyszlo teraz na to ze ulke jest najsileniejszy ze wszystkich.... Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Opublikowano 12 marca 2009 W sumie to nic dziwnego zawsze wyglądał na kozaka . Co do walki Ichi vs Ulu no to macie racja Ichi wygra ,dlatego troszke nudno się zapowiada. Walka TOP Espady z kapitanami to będzie coś,chyba każdy na to czeka Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Ciekawie by było jeśli Ishida rzeczywiście pozostałby bez ręki Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) I naruto I bleach zassały w tym tygodniu, ale Bleach wziął ssanie na wyższy poziom. jakby to wszystko opisać...hmm, jednym słowem...po angielsku najlepiej... PREDICTIBLE!!! senk ju. Edytowane 19 marca 2009 przez Pikol Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 "Bleach" ma najbardziej randomowe power-upy, ze wszystkich serii jakie czytałem. W DBZ przynajmniej trenowali... A propos najnowszego rozdziału. Kubo jak zwykle dał ciała ze skalą mocy. Masakrowany od kilku chapterów Ichigo wyrywa bez problemu rękę Ulqu... bez jaj. Poza tym, tradycyjnie: połowa paneli zmarnowana, dialogów brak i kolejny power-up z dupy. Od walki z Grimmjowem "Bleach" stacza się coraz niżej. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 O lolz... power up bo 'usłyszał jej głos'. Ekstra. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 RIP Ulquiorra. Rozdział przewidywalny, nudny i nieciekawy. Nigdy bym nie pomyślał, że badass Ichigo i wybuchy większe niż Las Noches mogą być taki nudne. Czekam tylko, kiedy nowa forma głównego bohatera zostanie znowu zmiażdżona. Schemat goni schemat. Chyba jestem za stary na shouneny. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Wiadomo, że schemat za schematem w shounenach, ale Tite robi to w taki oczywisty i badziewny sposób, że naprawdę całość wieje nudą. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Hela, musisz zmienić avatara;p. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Powinienem, ale nie chodzi o postać, tylko o minę. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Zarówno manga jak i anime staczają się na samo dno. W tym drugim znowu fillery. Chociaż może nie być tak źle, sam Kubo ponoć napisał scenariusz. Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2009 Taaaaaaaaaa ?? To widac że się postarał: Karakura-Riser !!!! Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Zamiast zaśmiecać tymi durnymi fillerami mogliby po prostu zrobić przerwę w anime (tak jak np. w D.Gray-man). (pipi)a, aż żal patrzeć. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 O jak fajnie ze odstawilem anime i od jakiegoś poltorej miecha co najmniej nie widziałem zadnego epka:P. Ej ale ta transformacja ma swoje dobre strony. Walka nie trwała dzięki niej pól roku rofl. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Już jest od grudnia;]. Bleach: Fade to Black Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Już jest od grudnia;]. Bleach: Fade to Black No znajac zycie do na dotrze w wakacje albo tuz po... no coz ostatnio Kubo jedzie na starych schematach wieje to nudaaaaaa dlatefo przerzucilam sie na naruto - ostatnie fillery przypominaja te wstawki o 3 zmodyfikowanych duszyczkach a wlasnie gdzie one sa?? To juz nie bronia Karakury? jakos to wszystko dziwne i smieszne zarazem i az zal... Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Już jest od grudnia;]. Bleach: Fade to Black no to znowu w plecy jestem, dzieki ;] Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2009 Czy ten film można gdzieś dorwac w wersji ENG ?? Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 W ogóle można go dorwać? Raczej tak jak w przypadku Naruto Shippuuden Movie 2, trzeba będzie poczekać na wersje dvd. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Uleq nie ma pół ciała. Co z tego? Ma regenrację. Ishida zostaje przebity Zangetsu. Co z tego? Orihime go uleczy. Wielki wybuch Cero Ichigo? Widzieliśmy już większe. Nowy nudny i przewidywalny chapter. Ichigo powinien zeżreć Ulqa niczym Eva 01. Na mnie by to zrobiło wrażenie. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Skoro wszystko jest tak przewidywalne to napisz w spoilerze jak sie skoczy cala manga? Co chapter bedziesz pisal ciagle to samo? Wiem, wiem chapter nie by za ciekawy ale z tym przewidywaniem to nie wiem o co chodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi