Skocz do zawartości

Bleach

Dworek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No, ale przegra - to w końcu Bleach.

Zresztą fuck Ichigo i jego badziewne powerupy - walka kapitanów z pierwszą trójką Espady to jest to na co się czeka w mandze teraz;].

edit: O spoko, obczajcie nowy chapter;].

Edytowane przez Aramis
Opublikowano

W sumie to nic dziwnego zawsze wyglądał na kozaka :).

Co do walki Ichi vs Ulu no to macie racja Ichi wygra :/,dlatego troszke nudno się zapowiada.

Walka TOP Espady z kapitanami to będzie coś,chyba każdy na to czeka :D

Opublikowano (edytowane)

I naruto I bleach zassały w tym tygodniu, ale Bleach wziął ssanie na wyższy poziom.

jakby to wszystko opisać...hmm, jednym słowem...po angielsku najlepiej...

PREDICTIBLE!!!

senk ju.

Edytowane przez Pikol
Opublikowano

"Bleach" ma najbardziej randomowe power-upy, ze wszystkich serii jakie czytałem. W DBZ przynajmniej trenowali...

A propos najnowszego rozdziału.

Kubo jak zwykle dał ciała ze skalą mocy. Masakrowany od kilku chapterów Ichigo wyrywa bez problemu rękę Ulqu... bez jaj. Poza tym, tradycyjnie: połowa paneli zmarnowana, dialogów brak i kolejny power-up z dupy. Od walki z Grimmjowem "Bleach" stacza się coraz niżej.

Opublikowano

RIP Ulquiorra.

Rozdział przewidywalny, nudny i nieciekawy. Nigdy bym nie pomyślał, że badass Ichigo i wybuchy większe niż Las Noches mogą być taki nudne. Czekam tylko, kiedy nowa forma głównego bohatera zostanie znowu zmiażdżona. Schemat goni schemat. Chyba jestem za stary na shouneny.

Opublikowano

O jak fajnie ze odstawilem anime i od jakiegoś poltorej miecha co najmniej nie widziałem zadnego epka:P.

Ej ale ta transformacja ma swoje dobre strony. Walka nie trwała dzięki niej pól roku rofl.

Opublikowano
Już jest od grudnia;].

Bleach: Fade to Black

No znajac zycie do na dotrze w wakacje albo tuz po... no coz ostatnio Kubo jedzie na starych schematach wieje to nudaaaaaa dlatefo przerzucilam sie na naruto - ostatnie fillery przypominaja te wstawki o 3 zmodyfikowanych duszyczkach a wlasnie gdzie one sa?? To juz nie bronia Karakury? jakos to wszystko dziwne i smieszne zarazem i az zal...

Gość MasterShake
Opublikowano
Już jest od grudnia;].

Bleach: Fade to Black

no to znowu w plecy jestem, dzieki ;]

Opublikowano

Uleq nie ma pół ciała. Co z tego? Ma regenrację. Ishida zostaje przebity Zangetsu. Co z tego? Orihime go uleczy. Wielki wybuch Cero Ichigo? Widzieliśmy już większe.

Nowy nudny i przewidywalny chapter.

Ichigo powinien zeżreć Ulqa niczym Eva 01. Na mnie by to zrobiło wrażenie.

Opublikowano

Skoro wszystko jest tak przewidywalne to napisz w spoilerze jak sie skoczy cala manga? Co chapter bedziesz pisal ciagle to samo? Wiem, wiem chapter nie by za ciekawy ale z tym przewidywaniem to nie wiem o co chodzi.