Skocz do zawartości

Bleach

Dworek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dworek

To żadne wyjaśnienie.

Dlaczego Ichigo dostał power-upa dopiero po "śmierci"? Skąd ta kompletnie nowa forma?

Nie przekonuje mnie to. Mniejsza, "Bleach" i logika nie idą w parze.

Chcę tylko zobaczyć, jak Ichigo wpada w szał i rozwala wszystko dokoła.

To inaczej nie potrafie bo nie uwierzę chocby nie wiem co

że Ichi był na skraju śmierci usłyszał głos Inoue i wrócił o taki o ŻAL

Opublikowano

Kubo nie przestaje zaskakiwać nonsensem i średnią improwizacją . Okazuje się, ze

Yammy jest najpotężniejszą Espadą bo jako jedyny potrafi zmieniać numer

lol :D . Ciekawe ile czasu Kubo wykminiał ten niewiarygodny twist xD .

Opublikowano

Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a...

Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary.

Opublikowano

Release Yammiego wygląda świetnie(nie zauważyłem na początku kilku par nóg). Dość tych bishowatych mięczaków, Cero Espada pokaże na co go stać. Liczą się mięśnie, a nie rozum.

Od przemiany Ichigo czytam "Bleach" dla LOL-a. Najlepsze jest to, że ten zwrot akcji był często powtarzany na forach jako żart. Czytając spoilery śmiałem się w głos. Jest dobrze ;)

Opublikowano
Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a...

Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary.

Zacznij ogladać od 190 do 203 pożniej olej 204 i 205 (powrót Lurichiyo), dalej od 206 do 212 masz przeszłość Urahary

Opublikowano

oulnie do tego jeszcze CALA strona przesnaczona na napis ''THe heart'' byla taka wypas dawno nie czulem takiej glebi !!!

aha to tego okazalo sie ze ulek jako jedyny ma 2 formy a teraz ze jamy jest naj naj naj ile jescze tych jednak silniejszych sie pokaze ?

Opublikowano

Nowy chapter

Dawno tak dobrze nie czytało mi się "Bleacha". Banan na twarzy przez cały czas. Soi-fon nie jest w stanie nawet ruszyć Barragana od tronu, dziadek wyciąga wielki topór, reakcja Omeady. No i oczywiście epicka walka lodowego chłopczyka. Jestem w stanie powiedzieć tylko jedno - LOL Hitsugaya :D

Opublikowano

Mnie ostatnio Aizen zaczął wpieniać strasznie. Te jego teksty "Przewidziałem to", "Zaplanowałem to", "Wiedziałem, że tak się stanie" itd. Wielki Master Mind się znalazł <_< , mam nadzieję, że go Kurotsuchi za mordę złapie, wsadzi w słoik i wstawi do swojego laboratorium.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hitsu żyje (cóż za zaskoczenie). Mam wrażenie, że on pokona Hali. Powinien już dawno leżeć w kałuży własnej krwi. Barragan wygląda świetnie i ma seksowne buty.

Czy tylko ja mam wrażenie, że Hali jest słabsza od Ulquitorry?

Opublikowano

Halibel default'owo jest przegranym tej walki, przecież captain shota ma "power" lodu, a ona włada wodą...

Mniejsza o wkurzającą mangę, obejrzałem ostatni odcinek i byłem zdziwiony jakością jaką prezentował.

Nawet krew była czerwona (istny cud w Bleach), może za 60 odcinków znowu zrobią taki bajerancki epizod. ;)

Opublikowano
a mnie ciekawi .... jesli staruszek jest 2 i ma taka moc :D to co Numer 1 musi potrafic :D i co z tym 10/0 ?

Taaa Yammy wytłumaczył tym w Hueco Mundo że Espada nie jest liczona od 10 do 1,tylko od 9 do 0.Wychodzi na to że Yammy jest najsilniejszy :P