Shen 9 634 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 (edytowane) Wreszcie koniec fillerow, nie moge sie doczekac walki Ichigo z Ulquiorra Edytowane 15 kwietnia 2009 przez Shen87 Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 (edytowane) SPOILER 354 Yammy okazuje się #0 Espada (uch). Wracamy do walk w mieście. Halibel uwalnia miecz. Zaniemówiłem. Nawet nie będę narzekał. Edytowane 16 kwietnia 2009 przez Tiglatpilesar Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2009 Dworek To żadne wyjaśnienie. Dlaczego Ichigo dostał power-upa dopiero po "śmierci"? Skąd ta kompletnie nowa forma? Nie przekonuje mnie to. Mniejsza, "Bleach" i logika nie idą w parze. Chcę tylko zobaczyć, jak Ichigo wpada w szał i rozwala wszystko dokoła. To inaczej nie potrafie bo nie uwierzę chocby nie wiem co że Ichi był na skraju śmierci usłyszał głos Inoue i wrócił o taki o ŻAL Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Kubo nie przestaje zaskakiwać nonsensem i średnią improwizacją . Okazuje się, ze Yammy jest najpotężniejszą Espadą bo jako jedyny potrafi zmieniać numer lol . Ciekawe ile czasu Kubo wykminiał ten niewiarygodny twist xD . Cytuj
Shinji-kun 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a... Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Release Yammiego wygląda świetnie(nie zauważyłem na początku kilku par nóg). Dość tych bishowatych mięczaków, Cero Espada pokaże na co go stać. Liczą się mięśnie, a nie rozum. Od przemiany Ichigo czytam "Bleach" dla LOL-a. Najlepsze jest to, że ten zwrot akcji był często powtarzany na forach jako żart. Czytając spoilery śmiałem się w głos. Jest dobrze Cytuj
marycha 1 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Po 5 epach z Lurichiyo odpuściłem sobie Bleach'a... Chciałbym jednak kontynuować, skoro akcja wróciła do wydarzeń z Hueco Mundo. Mógłby ktoś podać #epów od których wraca walka z Espada ? Ciekawi mnie tez odc mówiący o przeszłości Urahary. Zacznij ogladać od 190 do 203 pożniej olej 204 i 205 (powrót Lurichiyo), dalej od 206 do 212 masz przeszłość Urahary Cytuj
ion 0 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 oulnie do tego jeszcze CALA strona przesnaczona na napis ''THe heart'' byla taka wypas dawno nie czulem takiej glebi !!! aha to tego okazalo sie ze ulek jako jedyny ma 2 formy a teraz ze jamy jest naj naj naj ile jescze tych jednak silniejszych sie pokaze ? Cytuj
szaden 228 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Dla mnie po prostu nie ma nic lepszego niż przeczytanie w piątek nowego chapa Blech'a Po tej mandze nawet Naruto wydaje się genialne ;P Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Nowy chapter Dawno tak dobrze nie czytało mi się "Bleacha". Banan na twarzy przez cały czas. Soi-fon nie jest w stanie nawet ruszyć Barragana od tronu, dziadek wyciąga wielki topór, reakcja Omeady. No i oczywiście epicka walka lodowego chłopczyka. Jestem w stanie powiedzieć tylko jedno - LOL Hitsugaya Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2009 Oni wogóle nie mają jakichkolwiek szans Jedynie licze na Kyoraku on jest kozak Widzieliśmy co Halibel zrobiła z Hitsugayą hyhyhy,ciekawe co topór zrobi Soi-fon Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 A matsumoto przeżyła... nigdy bym nie zgadł Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Mnie ostatnio Aizen zaczął wpieniać strasznie. Te jego teksty "Przewidziałem to", "Zaplanowałem to", "Wiedziałem, że tak się stanie" itd. Wielki Master Mind się znalazł <_< , mam nadzieję, że go Kurotsuchi za mordę złapie, wsadzi w słoik i wstawi do swojego laboratorium. Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 6 maja 2009 Autor Opublikowano 6 maja 2009 Teraz anime naprawde mi się podoba wciąż jakaś akcja i walka za walka To jest cały Bleach którego uwielbiam Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Hitsu żyje (cóż za zaskoczenie). Mam wrażenie, że on pokona Hali. Powinien już dawno leżeć w kałuży własnej krwi. Barragan wygląda świetnie i ma seksowne buty. Czy tylko ja mam wrażenie, że Hali jest słabsza od Ulquitorry? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Halibel default'owo jest przegranym tej walki, przecież captain shota ma "power" lodu, a ona włada wodą... Mniejsza o wkurzającą mangę, obejrzałem ostatni odcinek i byłem zdziwiony jakością jaką prezentował. Nawet krew była czerwona (istny cud w Bleach), może za 60 odcinków znowu zrobią taki bajerancki epizod. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Barragan ze swoim releasem rządzi;]. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Nie lubię jak mi tak po białowłosym kapitanku jadą, pora na riwendż :evil: . Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Nie lubię jak mi tak po białowłosym kapitanku jadą, pora na riwendż :evil: . A ja jestem ciekawa jak Soi Fon zalatwi dziada... Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Soi fon jest przegrana, pewnie zginie nie, czekaj.... Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Pewnie okaże się, że jej bankai ożywia. Rzuci phoenix down na Barragana i po ptakach Espada są skończeni. Kubo wyznaje prostą zasadę. Jesteś Hollowem? Jesteś martwy Cytuj
ion 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 a mnie ciekawi .... jesli staruszek jest 2 i ma taka moc to co Numer 1 musi potrafic i co z tym 10/0 ? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Noo że, teoretycznie Yammi powinnien być najsilniejszy....pff xD Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 19 maja 2009 Autor Opublikowano 19 maja 2009 a mnie ciekawi .... jesli staruszek jest 2 i ma taka moc to co Numer 1 musi potrafic i co z tym 10/0 ? Taaa Yammy wytłumaczył tym w Hueco Mundo że Espada nie jest liczona od 10 do 1,tylko od 9 do 0.Wychodzi na to że Yammy jest najsilniejszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi