Tiglatpilesar 7 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 W najnowszym rozdziale będzie okładka poświęcona Harribel (tak brzmi jej imię). Za każdym razem kiedy jakiś Espada dostawał się na okładkę padał martwy po 2-3 chapterach. Coś czuję, że przyszła kolej na Harribel. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 (edytowane) trudno byloby sie domyslic:P poza tym jak czytasz mange i ogladasz anime to chyba potrafisz tyle wywnioskowac, ze w japonskim jezyku nie ma jako takiej litery R i czesto zastepuje ja L ( slynny przyklad z DN-> Light i Right tak samo jest z Hallibel ( jak wszyscy tu pisza ...) hmm czy zginie - raczej cala Espada zostanie zniszczona w koncu Aizen jakos nie liczy na to ze ktos przezyje , bo doskonale zna sile 13 oddzialow... i sam nie mialby nic do roboty.. Edytowane 22 maja 2009 przez Ewcikson Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Kubo nazywając swoje postacie wykorzystuje nazwiska zagraniczne. Język japoński wprowadza pewne ograniczenia, dlatego z Hariberu powstała Harribel, a Noitora - Nnoitra. Nie dziwi mnie to, po prostu uznałem za ciekawe, że wreszcie poznaliśmy prawidłowy zapis jej imienia. Co do nowego rozdziału. Nudny, głupi i Kubo znowu pokazał, że nie ma pojęcia o poziomach mocy. Wychodzi na to, że Hitsu jest silniejszy od vizard bankai Ichigo. Cytuj
ion 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 ulek dostaje w dupe po tym jak sie okazuje ze jako jedyny z espada moze urzywac 2-giej formy yammy ktory dostaje strasznie w dupe od wszytstkich okazuje sie naj (numer 0) ze wszytstkich espada. teraz hitsu z mowa forma bankaja ..... no i ofc ichigo z druga forma hollow form.... jezu to anime staje sie tak glupie.... Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 jezu ta manga staje sie taka glupia.... Poprawione. Przeglądam raz na tydzień Bleach'a i łykam te pierdoły bez problemu. Mimo to nie mogę znieść, że ten shota captain pokonał tą seksowną czekoladkę. Gnojek ma jakiś potężny plot armor oraz super hijack skill, nawet Aizena by załatwił swoim "niebiańskim pierdnięciem". Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Piątek, nowy rozdział najlepszej mangi w kosmosie Hitsugaya - król wszechświata i słupków popularności pokazuje co potrafi. Harribel wyjawia swoje imię, co równa się praktycznie instant death.Barragan bawi się z Omeadą, prawdopodobnie rozkład dotknął też jego mózg, bo nie zaciekawiło go, że pani kapitan opuściła pole walki. Za tydzień pewnie zobaczymy jej bankai. Po co ona przywiązała się do słupa? Fanka BDSM? Hitsugaya okaże się synem Króla Shinigami i Vasto Lorda. Zobaczycie Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Piątek, nowy rozdział najlepszej mangi w kosmosie Hitsugaya - król wszechświata i słupków popularności pokazuje co potrafi. Harribel wyjawia swoje imię, co równa się praktycznie instant death.Barragan bawi się z Omeadą, prawdopodobnie rozkład dotknął też jego mózg, bo nie zaciekawiło go, że pani kapitan opuściła pole walki. Za tydzień pewnie zobaczymy jej bankai. Po co ona przywiązała się do słupa? Fanka BDSM? Hitsugaya okaże się synem Króla Shinigami i Vasto Lorda. Zobaczycie szybciej zamiast hitsu podejrzewalabym Ichi:> Truskawa ma potencjal i laczy shinigami z hollowami:) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 (edytowane) Hitsugay'i nie dadzą trochę pofiniszować, ale jak wkroczy Marchewa Iczigo "Power up z (_(_)" to tylko "przewidywalne, jak sam Kubo" , "Czekajce, w tym MUSI być jakiś ukryty sens !!..." <_<. Edytowane 31 maja 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Ej no przedzacacie. Przecież to manga dla góra 15 latków. Tutaj logika jest niepotrzebna . Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Bankai Soifon. Bazooka? LOL. W tym tygodniu Kubo zmarnował chyba więcej stron niż zwykle. Walka sadysty Ukitake z loli była kompletnie niepotrzebna. Pozostali dają z siebie wszystko, a Ukitake bawi się z dziećmi. Cały rozdział dałoby się zmieścić na pięciu stronach. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Bankai Soifon. Bazooka? LOL. W tym tygodniu Kubo zmarnował chyba więcej stron niż zwykle. Walka sadysty Ukitake z loli była kompletnie niepotrzebna. Pozostali dają z siebie wszystko, a Ukitake bawi się z dziećmi. Cały rozdział dałoby się zmieścić na pięciu stronach. fakt ale Kubo sie wysilil.. no i w koncu Soi doslownie wyciaga as z rekawa.... Cytuj
hion 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 btw nie ogldadam anime od dlugiego czasu ale wlasnie spojrzalem i zauwazylem ze anime jest tuz tuz za manga... czyzby juz niedlugo do konca mangi ? Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 btw nie ogldadam anime od dlugiego czasu ale wlasnie spojrzalem i zauwazylem ze anime jest tuz tuz za manga... czyzby juz niedlugo do konca mangi ? Raczej anime dociera do pkt gdzie pokaza nam jak zawsze pasjonujace fillery szczegolnie ze zblizaja sie wakacje... Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Zmartwię , lub ucieszę - nie , niedługo w anime pojawią się Fillery o"Rebelii Zanpakto" , o co chodzi? Może być ciekawie- materialna postać mieczy-patrz Zangetsu ichigo. Ostatnie filery w bleachu nie były złe mam nadzieje ,że te nie będą gorsze. Co do Mangi: Czapter średni- śmiechowa wstawka na początek -Ukitake jako początkujący Pedofil, SoiFon pokazuje swoje Bankai - imo kiepskie i bez polotu.Bazooka dla skrytobójcy Geniusz Kubo nie zna granic..Teraz proszę Kałacha dla Zarakiego Edytowane 8 czerwca 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 "Ostatnie filery w bleachu nie były złe mam nadzieje ,że te nie będą gorsze." były chvjowe, jak zresztą wszystkie fillery w tym anime, dlatego ja wolę czytać mangę [inna sprawa, że jej autor jest troche z(pipi)anym człowiekiem sugerując się tworząc mangę tym lipnym animcem] Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Dawno nie komentowałem mojej ulubionej mangi Stark okazał się Starrkiem. Kubo ma jakiś fetysz z tymi dwiema literkami (Harribel, Barragan, Ulquiorra itd.) Release Starka. Dziwny, delikatnie mówiąc. Może komuś się podoba, dla mnie wygląda jak alfons zmiksowany z kowbojem. Co do pomysłu, że jego bronią jest loli, to brak komentarza. Kurek to jej tyłek, ciekawe czym jest spust... Starrk to pedofil - potwierdzone. Boże broń Kubo przed posiadaniem dzieci. Najpierw Isshin, potem Ukitake znęcający się nad dziećmi, teraz Starrk Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Release Starka mega biedny. W ogóle to espady ogólnie mają słaby design drugich form. W sumie tylko Barragan i Neliel mają fajny, reszta to jakieś nieporozumienie. No, może jeszcze Nnoitra był ok. Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 No i jeszcze teraz pojawil się Wonderweiss z czymś dziwnie dużym za sobą WTF ? Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 No i jeszcze teraz pojawil się Wonderweiss z czymś dziwnie dużym za sobą WTF ? hmm no coz i jak przewidywalismy pojawila sie zapowiedz filerow jak myslicie czym nas nakarmia tym razem? oby nie kolejnym Bounto... Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Autor Opublikowano 1 lipca 2009 Gdzieś slyszalem tytul tych fillerow po polsku "Rebelia Zanpaktou"-coś o istotach ? duszach ? Nie wiem jak to nazwac które siędzą w Zanpaktou. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Gdzieś slyszalem tytul tych fillerow po polsku "Rebelia Zanpaktou"-coś o istotach ? duszach ? Nie wiem jak to nazwac które siędzą w Zanpaktou. raczej mieczach.. no zobaczymy na raziew manga robi sie ciekawa i w koncu wkraczaja dlugo wyczaekiwani goscie, by utrzec nosa Aizenkowi i spolce.. ciekawe ciekawe... Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 (edytowane) Ja jestem ciekaw jak ocenzurują w anime rękę Soi-Fon gdy Barragan dosięga ją swoim oddechem śmierci . Po tym jak ocenzurowali flaki Matsumoto , nic mnie już nie zdziwi . Edit: dla odmiany, nowy chapter jest ok . Edytowane 2 lipca 2009 przez Aramis Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Ja jestem ciekaw jak ocenzurują w anime rękę Soi-Fon gdy Barragan dosięga ją swoim oddechem śmierci . Po tym jak ocenzurowali flaki Matsumoto , nic mnie już nie zdziwi . Edit: dla odmiany, nowy chapter jest ok . jakos manewru Byakusia z tym podcinaniem reki nie ocenzurowali wiec moze i tej scenki * tez nie wytna... Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Autor Opublikowano 5 lipca 2009 Nareszcie wszyscy się pokazali wszyscy(manga),ale ten Wonderweiss WTF cytat Starrka:"Aizen znudzil się czekaniem" ,przegiete dziecko ktore pobawilo się we flakach Ukitake. Ogólnie dziwne rzeczy się dzialy w tym nowym ep. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Nareszcie wszyscy się pokazali wszyscy(manga),ale ten Wonderweiss WTF cytat Starrka:"Aizen znudzil się czekaniem" ,przegiete dziecko ktore pobawilo się we flakach Ukitake. Ogólnie dziwne rzeczy się dzialy w tym nowym ep. Słodki ten ostatni fillerek... nie powiem i bardzo hot:] jak przystało na wakacje:] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi