Kazuo 134 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 To tłumaczy czemu w One Piece prawie w ogóle nie ma fillerów Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 To tłumaczy czemu w One Piece prawie w ogóle nie ma fillerów Że niby anime OP nie ma fillerów? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) Dokładnie, te kilku odcinkowe fillery jak byli w tej twierdzy Marine były lepsze, niż nie jedna historyjka z mangi. Porcja historii Kubo, jeżeli masz mały powerlevel w temacie mangi i niuansów wokół jej autorów nie czytaj. Edytowane 19 lutego 2010 przez Zarathustra Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Piękne, poprostu piękne XDDDD Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) Że niby anime OP nie ma fillerów? Nie napisałem, że w ogóle nie ma fillerów, jednak biorąc pod uwagę ich ilość w stosunku do innych tasiemcowych serii (Bleach, Naruto) to rzeczywiście ich liczba jest bardzo znikoma. Historyjki z trollem wyborne. Edytowane 20 lutego 2010 przez Kazuo Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 propo filerów w Bleachu to skończyły sie czy jeszcze trwają? nie oglądałem żadnego odcinka odkąd zaczęły sie pierdółki o rebelii... chociaż podobno to najlepszy filler w historii Bleach-a Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Skończyły się ale teraz trwają nowe Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 chociaż podobno to najlepszy filler w historii Bleach-a Szczerze? Ciekawiej się to ogląda od tych durniastych wydarzeń w Karakura Town. Cytuj
Ewcikson 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 chociaż podobno to najlepszy filler w historii Bleach-a Szczerze? Ciekawiej się to ogląda od tych durniastych wydarzeń w Karakura Town. Powiem jasno i wyraznie fillery sie szybko nie skoncza... Kubo musi ladnie zakonczyc arc z Aizenem w mandze na razie no i przerwy hiatus... sprawiaja ze dluzej bedziemy ogladac fillerki w anime - jak do tej pory najlepsze w calej serii btw OP wydaje mi sie jednym wielkim fillerem wiec pisanie ze tam fillerow nie ma to jedno wielkie nieporozumienie... Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 btw OP wydaje mi sie jednym wielkim fillerem wiec pisanie ze tam fillerow nie ma to jedno wielkie nieporozumienie... W takim razie ten serial ma najlepsze "fillery" spośród wszystkich anime jakie oglądałem. Fakt, co ważniejsze wydarzenia (jak np. walka Zoro z Mihawkiem czy spotkanie Shanksa z Whitebeardem) pojawiają się bardzo sporadycznie, ale jakoś specjalnie nie odczuwa się ich braku. Przykładowo - cały Arc z CP9, pomimo że nie obfitujący w jakieś mocne zwroty fabularne, oglądało mi się znacznie lepiej niż Bleachowe wydarzenia w Hueco Mundo czy ostatnie 20 odcinków w FMA:Brotherhood. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) bójcie się Edytowane 22 marca 2010 przez Kazuo Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Od czerwca fillery, to chyba rekord. Nie mam pojecia kto to jeszcze oglada. Ktos wie na ktorym chapterze mangi skonczylo sie anime? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Film ? hell yea, może być fajnie ( o ile nie zabiorą sie do tego kolesie od DB ) Fabuła, no wiemy przecież że w Bleachu chodzi tylko o napieprzanie się, czyli hej, typowo amerykańskie gusta, może być fajnie (lub śmieszne) ((lub tragicznie)) (((lub tragiczno-śmiesznie))) Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 No ja raczej nie liczyłbym na nic ponad DB. Bądźmy realistami. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Film ? hell yea, może być fajnie ( o ile nie zabiorą sie do tego kolesie od DB ) Fabuła, no wiemy przecież że w Bleachu chodzi tylko o napieprzanie się, czyli hej, typowo amerykańskie gusta, może być fajnie (lub śmieszne) ((lub tragicznie)) (((lub tragiczno-śmiesznie))) W pierwszej serii, to napiepszanie miało większy sens i było wielowątkowe. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 film na podstawie Bleach-a ?? myślę że DB pokazało jak łatwo wychodzi wersja "tragiczna". bleach jest dużo cięższy do nakręcenia niż DB. projekt pewnie będzie gorszy niż DB (megatragiczny?!), bo kasę zarobią na fanach Bleacha, którzy zaryzykują i pójdą. chyba nie ma znaczenia kto to zrobi. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 manga spoiler Isshin wkracza do akcji! Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Pytanko. Czy w anime skończyły się fillery? Znaczy czy lecą już akcje w Karakura town? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Nie, teraz leca takie fillery, ze sie rzygac chcesz. Reklamy sie z wiekszym zainteresowaniem oglada niz to. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Grunt, że nie postanowili zekranizować One Piece. Bleach czy Naruto mogą iść pod nóż. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Scenerie w Bliczu łatwo by było zekranizować, ponieważ są albo głównie duże, puste scenerie, albo współczesne miasta. W Naruto byłoby średnio, o ile większość walk odbywa sie w terenach Naturalnych, tak już wioski mają troche pogmatwany Design, i latwo by nie bylo. One piece...Do tego trzeba by Stephena kinga xD Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 (edytowane) znowu trochę przegięcia w nowym epie... wujek Aizen wie wszystko o marchewie... a do gry wkracza jego ojciec.... strach się bać co będzie następne Edytowane 25 marca 2010 przez luk_ash Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Co będzie następne? Nie wiadomo, ale Aizen to zaplanował. On zaplanował wszystko, nawet swoje narodziny i to pewnie 200 lat przed tym, jak jego rodzice się spotkali. Ba, jak będzie umierał, to pewnie też powie, że to zaplanował Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi