Jakim 1 791 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Przynajmniej końcówka dobra poprzez pojawienie się w końcu ojca Ichigo Całkowicie zapomniałem o tym wątku. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Kiedy wychodzi kolejny chapter mangi? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 "Ichigo VS Ulquiorra" Original airdate April 13, 2010 chryste panie, wreszcie Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Tia, puszczą 4 normalne odcinki i dalej wio z fillerami. Z ciekawości, jak dużo manga zdążyła wyprzedzić anime w ostatniego ciągu roku? Z 10 epów się uzbiera? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 'It's finally over' jezuuuuuuuuuu w koncu! Toz to byla zenada juz teraz, lepiej by mi sie ogladalo od tych fillerow chyba wszystko. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) Ja się dziwię, że to studio jest w stanie zrobić kilka odcinków, przecież to jak ten autor prowadzi mangę jest komiczne. Kilka paneli na krzyż, w których prawie nic się nie dzieje raz na tydzień? Takie 4 rozdziały dałoby się umieścić w jednym odcinku. Mam wrażenie, że na jednej stronie One Piece dzieje się więcej, niż w całym rozdziale Bleacha. Już nawet nie wspominam jak ostro Kubo trolluje, to już po prostu sztuka w jego wykonaniu. Edytowane 7 kwietnia 2010 przez Zarathustra Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Juz kiedys pisalem ze bym wolal przeciaganie walk w nieskonczonosc jak to mialo miejsce w dragon ball niz te denne fillery. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Skąd się w ogóle wzięło to trollowanie? Pewnie z 4chan albo narutofan? Nie ma co owijać w bawełnę i trzeba to nazwać po imieniu. Kubo nie ma zdolności pisarskich. Zwroty akcji rzadko są w jakiś sposób zapowiadane, wyciąga je z tyłka; wiekszość postaci ma ledwo zarysowany charakter; fabuła gdzieś się zagubiła i od ponad 100 rozdziałów podziwiamy kolejne, dość nużące, walki. Najnowsze bankai sugerują, że i tu zaczyna się wyczerpywać pomysłowość autora. Bleach jest w takim momencie, że musiałby przejść duże zmiany żeby znowu stać się interesujący i ciekawy. Nie wiem czy na tym etapie jest to w ogóle jeszcze możliwe. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Jeszcze zobaczycie, że przestaną emitować serię telewizyjną i przejdą na OVA, jak to było w przypadku Prince of Tennis czy Hellsinga. No bo jak, będą teraz non stop walić fillerami, aż ten idiota się opamięta i zacznie znowu robić normalną mangę? Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Nooo....Naruto miał chyba ze 200 odcinów fillerowych, wiec chyba nie jest tak zle xD Tylko, że w przypadku Naruto, zaczął on się robić popularny kiedy owe fillery sie kończyły, a Bleach już miał swój szczyt popularności. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Zauważ też, że te 100 odcinkowe fillery przed Shippuudenem czemuś służyły, a jak jest w przypadku Bleacha? Mogliby zrobić teraz i z tysiąc zapychaczy, ale i tak nie ma bata, żeby manga mocniej wyprzedziła anime. Nie przy tym co odp*erdala teraz Kubo. Mogliby zrobić tak jak studio TMS ze swoim D.Gray-manem, czyli po prostu darować sobie te idiotyczne historyjki ze sword fiendsami etc. i wstrzymać się z emisją serialu na jakiś czas. Uzbierałoby się powiedzmy ze 100 odcinków i ruszyliby dalej (na oko 15 lat czekania, ale co tam). No ale wiadomo, że tego nie zrobią, bo liczy się kasa, a fani i tak są na tyle głupi, że te fillerki będą oglądać, jakie syfiaste by one nie były. Chociaż może mnie zaskoczą i oglądalność spadnie tak drastycznie, że zwyczajnie zawieszą to anime (Rurouni Kenshin anyone?). Cytuj
Firekage 1 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 czyli po prostu darować sobie te idiotyczne historyjki ze sword fiendsami etc. Kwestia gustu, mi sie podobalo. W ogole Bleach i Naruto moze dla mnie leciec z fillerami, o ile nie widze tego pajaca z Bleacha, to jest Don cos tam Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Odcinki z Muramasą nie były aż takie złe (jak na zapychacze), to mogę przyznać, ale to co ostatnio wyprawiają to jest jakaś masakra. Dobrze, że zaraz wracają do wydarzeń mangi, bo jeszcze trochę i bym się porzygał. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Tak, na 5 odcinków, potem back to fillers. Panowie z góry powinni powiedzieć Kubo, żeby nie wstawiał palca na pół strony, bo z tego kasy nie będzie. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Pewnie i tak zmasakrują walkę Ichigo i Ulquiorry cenzurą. Nie oglądam anime, ale z ciekawości postanowiłem zobaczyć walkę z Allonem. Cała brutalność tej bestii i klimat z mangi uleciał. Rana Matsumoto to jakaś kpina w porównaniu do wersji komiksowej. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Nowy opening Bleach'a : http://www.youtube.com/watch?v=fcmyFWVg-OU Zawiera od cholery spoilerów, więc lepiej niech nie oglądają go ci którzy nie są na bierząco. nO ale mamy przynjamniej na 100 % potwierdzone że od nowego odcinka będzie walka Ulquiorra vs Ichigo Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Ta pewnosc mamy juz od dwoch tygodni kiedy zostaly podane tytuly odcinkow. "Ichigo VS Ulquiorra" chyba mowi wszystko o tym o czym bedzie kolejny ep Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 http://www.watchanimeon.com/bleach-episode-266/ - RAW Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 raw to juz byl o 14, moze napisy dzis juz beda Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 zazwyczaj po północy już po angielsku na AC się pojawiają Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Slaby odcinek, przypomnienie tego co bylo w ostatnich epach. Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 9 miesięcy czekania i powtórka w sumie to było do przewidzenia tyle dobrego że opening bardzo fajny oby teraz tylko było lepiej bo tyle czekania na tą walkę że lepiej żeby było epicko hehe Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Teraz dopiero się zacznie Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MU_O2WCsyo0 SPOILER! Świetnie zrobiona animacja walki ulqa z ichigo. Z gierki na PSP ale jednak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi