RedKyubi 0 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 pomału się rozkręca walka :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Fight zapowiada się iście epicko, takiego starcia nie było od czasu pojedynku z Grimmjowem. Zwróćcie uwagę na oprawę wizualną - bardziej dopieszczony wygląd postaci i efektów, dokładniejsza animacja, ostre jak brzytwa kolory - ślinka mi cieknie na myśl o kolejnych odcinkach. W ogóle ciekawie się ostatnio złożyło, że we wszystkich popularnych shounenach mamy same najlepsze akcje. W Naruto bombardacja Peina, w One Piece wielka ucieczka z Impel Down, w FMA walki z Homunculusami, w Fairy Tail najazd na gildię, a w Bleachu pojedynki z najsilniejszymi Espadami. Aż nie wiem czym się bardziej jarać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ogladaliscie raw czy jak? na animecrazy jeszcze nie ma napisow Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tyle czekania i warto było mimo że większość to walka Renji i Sado to nawet zabawne było i jakoś nie miałem wrażenia że przesadzili z tym,pozatym świetnie narysowane i po zapowiedzi następnego odcinka jak widzę że zdzierają ubranie z Orihimie to już nie mogę się doczekać hehe pozatym liczę na więcej walki Ichigo vs Ulquiorra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Przeczytalem 3 chaptery mangi i odpadam, marne to, 15 stron, ze cztery dymki dialogowe na krzyz i koniec chaptera. Nawet naruto jest lepsze. Zostane przy anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Po tym odcinku chyba juz kompletnie stwierdzam, ze mam w du.ie to anime. Znowu poczatkowe 5min to poprzednie odcinki, w trakcie tez pare minut backtrackingu i z walki zrobilo sie znowu gadanie o niczym. Przeciez to juz jest nudne, oni nawet z fabuly zrobia nudne fillery, ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Się dziwisz. Jakby mieli puszczać normalne odcinki to za dwa tygodnie znowu dogoniliby mangę. Jestem za tym, żeby postąpili z tym anime podobnie jak niegdyś z FMA - po prostu zatrudnili jakiegoś scenarzystę i pykali sobie fabułę w swoją stronę. Zakładam, że i tak byłaby 100 razy lepsza niż to gówno, które wymyśla Kubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Calam 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Nowy opening Bleach'a zawiera od cholery spoilerów Dokładnie, też nie polecam oglądania jeżeli ktoś nie chce sobie zepsuć kolejnych odcinków. Osobiście zawsze dobrze wiedziałem że openingi w Bleach'u mają kupę spoilerów i nigdy nie oglądałem, a tym razem coś mnie pokrzywiło i stwierdziłem, że "a zobaczę sobie opening" i dup, dostałem po mordzie takimi spoilerami, że mi się odechciało Swoją drogą, to ciekawi mnie trochę walka Kyouraku z "Nr1". Nigdy jeszcze nie pokazano jakiejś poważnej walki w jego wykonaniu, więc ciekawe, czy jest taki silny jak co niektórzy uważają, czy dostanie szybkie lanie:D P.S To mój pierwszy post na forum, więc pragnę przywitać wszystkich forumowiczów, a korzystając z tematyki, to yoroshiku Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Calam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Spoilery w openingu? Toście się obudzili. Przecież to standard, nie tylko w przypadku Bleacha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Co za spoilery moga byc w Bleachu? Espada pewnie zostanie pokonana, Ichigo bedzie walczyl z Aizenem i pewnie jeszcze stary Kurosaki sie pojawi bo cos o nim cicho od dawna. Ostatni ep to ktore chaptery mangi? Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Dopiero od raptem 3 odcinków jest Isshin w mandze więc jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewcikson 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Dopiero od raptem 3 odcinków jest Isshin w mandze więc jeszcze daleko Calam witamy witamy .. przypominam o oznaczeniu spojlerow nie kazdy czyta mange... mnie wybitnie 1 raz Kubo zaskoczyl w 401 czapie i mam nadzieje, ze teraz juz tylko bedzie lepiej.. heheh nie zniechecajcie sie lepsze to, niz fillery z pieczeniem tortu przez Yumichike...@* Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Ewcikson Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie podobał mi się ten "zwrot akcji". Pewnie wymyślił to z miesiąc temu, bo wcześniejsze wydarzenia z mangi niczego takiego nie zapowiadały. Dobrze pasuje do tego angielskie określenie "retcon". Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewcikson 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Nie podobał mi się ten "zwrot akcji". Pewnie wymyślił to z miesiąc temu, bo wcześniejsze wydarzenia z mangi niczego takiego nie zapowiadały. Dobrze pasuje do tego angielskie określenie "retcon". dlatego mowie ze mnie Kubo zaskoczyl na + czy - to juz malo istotne... heheh Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Jak juz Ichigo zmieni sie w hollowa ssj2 i pokona Aizena to koncze z manga a potem anime, nie mam juz na to sily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konata 1 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Wytrwałem do 54 odcinka DNO Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Przesadzacie. Ja mam na Bleach zawsze siłę, w końcu to tylko dwie minuty tygodniowo. Anime muszę pochwalić, bo najnowsze odcinki są świetnie animowane i przyjemnie się je ogląda (gorzej z fabułą). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Fakt, wizualnie Bleach miażdży chyba wszystkie tasiemce razem wzięte. Większe batalie zawsze wyglądają cudnie (Byakuya, Grimmjow, teraz Ulquiorra), aż ciekaw jestem fajerwerków czekających przy finałowym starciu z Aizenem. Generalnie to anime ogląda się całkiem dobrze tylko wtedy kiedy kompletnie wyłączy się mózg. Na mangę zlewam, bo przy tak dynamicznych walkach wlepianie gał w statyczne obrazki kompletnie mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 to jeszcze nie walczyli z aizenem? :< skonczylem ogladac gdzies w okolicach 150-160 epka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Ponoć teraz w mandze walczą (nie czytam). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 manga daleko uciekla? jak dlugo byly fillery? 40/wiecej epkow? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Ostatnie fillery trwały blisko rok, więc będzie z 40 epków. A z tego co się orientuję manga wcale tak dużo przez ten czas nie wyprzedziła anime, po aktualnym sezonie prawdopodobnie znowu wrócą zapychacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 manga daleko uciekla? Tyle co ślimak w przeciągu kwadransa, autor rysuje palce na pół strony i rozdziały o niczym (jestem tuż za tobą). Troll za trollem, trolla pogania, jeśli chodzi o fabułę. To i tak wyczyn, że studio jest z tego coś w stanie wykrzesać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 wogule fabula teraz schodzi na psy strasznie. ale wiem ze Kubo chce w czerwcu zakonczyc ten watek z arrancarami i potem ma byc jakis mniejszy watek ktory bedzie wprowadzeniem do kolejnego duzego watku zobaczymy co z tego wyniknie chce tylko zeby juz pokonali tego aizena albo cos i juz Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ojciec i Syn vs Aizen Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi