Pikol 336 Opublikowano 16 września 2010 Opublikowano 16 września 2010 Po co w ogóle sie przemieniał, skoro miał przewagę -_- Wiec dostanie reseta mocy po tym wszystkim, i stanie sie nowy arc, gdzie znowu bedzie stawal sie silniejszy i silniejszy. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Moim zdaniem straci ogólnie moce shinigami = zostanie tylko zwykłym człowiekiem bez mieczyka, itp. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Eh, warto się za tego Wybielacza zabierać? Raz obejrzałem odcinek na Hyperze i mi się bardzo podobało (głównie za ten mroczny klimat). Jakie główne wady ten tasiemiec posiada? A zalety? Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 cóż, Bleacha można kochać lub nienawidzić, do zalet można dodać design postaci (kapitanowie, vizardzi, etc) jak i wszelkie walki, chociaż w tym drugim dzieją się często niezłe wałki przez co bleach jest tak krytykowany (np. power-upy z dupy). Ja polecam, pierwsze odcinki to nuda, akcja zaczyna się od wejścia do Soul Society, potem fillery z Bounto można sobie odpuścić, dalej już praktycznie ciągła akcja. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 Bleach fajnie sie ogladalo/czytalo do wydarzen w Soul Society wlacznie. Pozniej zaczelo sie robic coraz gorzej. Seria wlasciwie niczym nie zaskakuje, a sporadyczne twisty, jak np. zdrada Gina sa strasznie latwe do przewidzenia. Zadna z wazniejszych postaci nie ginie nawet od najciezszych obrazen, bo na sali jest doktor kłin i wszystkich sprawnie ceruje. Walki - jak na shounena przystalo - sa przegadane, z tym, ze dialogi pomiedzy okladajacymi sie postaciami nie sa zbyt ambitne i rownie dobrze mogloby ich nie byc. Jesli sie jeszcze nie wciagnales, to nie polecam, bo jest spora szansa, ze w miare ogladania bedziesz coraz bardziej rozczarowany. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 No słyszałem, że potem coraz większa kiszka. No nic, to pozostanę przy dziecięcym One Piece Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 17 września 2010 Opublikowano 17 września 2010 A ja powiem - daj szanse. Jak Kubo epicko trolluje, to zawsze mam z tego satysfakcje xD Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Da się oglądać, aby tylko czasami nie pomyśleć że to ma sens Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 http://mangastream.com/read/bleach/58631179/1 Ciekawe co się teraz stanie bo co do zasady powinien to być koniec serii Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Właśnie Urahara jakby wszystko przewidział niczym Kubo Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Przeciwnie. Ostatni rozdział tylko pokazał, że Kubo nie ma zamiaru kończyć serii, a bankai Aizena pewnie zobaczymy w przyszłości. Dla mnie rozwiązał to w najgorszy z możliwych sposobów. Nie zabił Aizena, który był piekielnie nudny i nieciekawy, tylko zapieczętował go. A to znaczy, że w przyszłości musi się uwolnić. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Tylko co teraz z Ichigo Dobrze wiem, że to nie koniec... tylko co teraz Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 pewnie kolejny power-up z dupy Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 W tym wszystkim, wszystko zawsze ma niestety drugie dno :confused: Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Power-upy z dupy to już standard w mangach. Mój ulubiony to Amaterasu poprzez puknięcie palcem w czoło Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Mnie tylko zastanawia po kiego Ichigo użył final getsuge skoro widać było, że zwykłą siłą ownuje Aizena dlaczego nie klepać go aż temu zabraknie sił tylko używać technikę, która zabiera mu moce shinigami.... ale pewnie okaże się, że musiał stracić swoje moce aby dostać kolejnego power upa na arca z królem soul society! ;p EDIT: Literówka Edytowane 30 września 2010 przez sakiu Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ba, żeby tylko Amaterasu, cały (pipi)y Mangekyou sharingan arsenał xD Z tego co wynika ze spolierów, to.. Yammi, zero espada, padnie off screen Trololololo. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 jestem ciekaw chaptera w przyszłym tygodniu, co się stało ichigo? Czyżby zmienił się w hollowa gdy jego moce shinigami znikły? A może "wypluje" nowego przeciwnika? Z jakiegoś powodu musiał upaść i trzymać się za gardło Cytuj
Ader 383 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Może to się po prostu wiąże z utratą mocy shinigami - nie pomyśleliście o tym? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 przecież to na pewno wiąże się z utratą jego mocy Cytuj
Renton 1 Opublikowano 16 października 2010 Opublikowano 16 października 2010 nowy op http://www.youtube.com/watch?v=jrsX2LMbhWE&translated=1 świetnie nakręca na nadchodzącą rozróbę Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 Obejrzałem 1 ep. Na plus: - świetna muzyka - interesujący klimat - fajny główny bohater Na minus: - cała reszta Ogólnie nie zachęcił mnie, ale obejrzę kilka kolejnych dla pewności. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Dobrze, że napisałeś, że obejrzysz jeszcze kilka, bo inaczej musiałbym stwierdzić, że brakuje Ci rozumu :wink: Na Twoim miejscu nie sugerowałbym się pierwszymi odcinkami, gdyż zwyczajnie zahaczają one o fillery. Właściwa historia rozpoczyna się w okolicach 16 odcinka, a im dalej tym szybciej anime nabiera rumieńców, w pewnym momencie stając się wręcz nie do poznania. Ogólnie nie rozumiem tego jechania po Bleachu - jest to typowo rozrywkowa seria, bez większych uniesień fabularnych (no dobra - fabularnie leży), ale w kategorii "dobra rozwałka na piątkowy wieczór" sprawdza się nad wyraz udanie. Ma świetny soundtrack, ładną oprawę wizualną (3 klasy lepszą od Naruto i przynajmniej 1 od One Piece'a), w miarę sensownego głównego bohatera i dynamiczne walki (co większe rozwalają epickością). Czytanie mangi w mojej opinii całkowicie mija się z celem, ale anime stanowi przyjemny kawałek lekkiej, efektownej sieki. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Dobra, najwyższy czas zabrać się za Bleacha, żebym nie musiał się tak męczyć z czekaniem na nowy odcinek one piece. Obejrzałem 3 epy i póki co słaaaaabo, ale oczywiście dam szanse, bo podobno potem się rozkręca. Pierwszy odcinek był całkiem niezły, drugiego nie pamiętam bo oglądałem z miesiąc temu. Trzeci obejrzałem wczoraj i był naprawdę przewidywalny i oklepany na maksa. No ale on miał chyba na celu tylko pokazać jak wszystko działa w bliczu, więc niech będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi