Pikol 336 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Przeciez to tylko mięso armatnie do pokazów sił kapitanów po time skipie. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 @up Niby tak ale dostali power-up niby dzięki mocom Ichigo także aż taka ich siła trochę przeraża. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Jest ktoś jeszcze oprócz mnie kto to ciągle czyta? Dzisiaj w końcu zaczyna się coś ruszać w głównym wątku i nie do końca wiem o co ta cała drama. Ten ziomek powiedział Ichigo że soul society kontroluje jego reiatsu przy użyciu odznaki, i co? Jakie są tego konsekwencje? Czemu to ma służyć? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Chyba tylko tyle Że Ichigo jest marionetką Soul Society i tyle. Ishida nie przebąkiwał czegoś na temat tego że Ginjo chce aby Truskawa się do niego przyłączyła ? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Hallibel i Grimmjow przeżyli? Byłoby za(pipi)iście, Espada to najlepsze, co Kubo wymyślił w epizodzie o Arancarach. Zastanawiam się, czy Yammy też nie przeżył. Leżał pocięty na pustyni, ale chyba nie martwy? Zresztą cała Espada powinna wrócić, prócz Aaroniero, bo to była typowo epizodyczna postać i mogłaby go Nel zastąpić. Inna sprawa, że Szayela lub Starka już chyba się nie da odratować. Poza tym w walce z Barraganem powinna zginąć Soi Fon, jedna z najbardziej gównianych postaci ever, gówniarz Hitsugaya też powinien oberwać (na śmierć) od Hallibel. Wracaj Espado!!! Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Postanowiłem wrócić do blicza i nadrobić anime. I teraz pojawia się pytanie - czy oglądać fillery? Słyszałem, że niektóre są lepsze od wydrzeń mangowych xD Warto któreś obejrzeć? Jakieś fajne walki w nich są? jestem na 110 odcinku(po pierwszych fillerach, ktore ominalem) Cytuj
Johnny L 5 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Tylko jedna partia fillerów jest faktycznie bardzo dobra, mianowicie Zanpaktou Rebellion. Reszty raczej nie ma sensu oglądać. Natomiast obecne wydarzenia w anime strasznie ssają kolbę, przypominają jakieś niedorobione fillery. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Wlasnie skonczylem arc z arrancarami, czyli nie warto ogladac tych fillerow z Gotei? ;D Cytuj
Johnny L 5 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Jeżeli cierpisz na nadmiar wolnego czasu, to ewentualnie możesz obejrzeć - IMO nie było tam nic ciekawego. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Skonczylem to ogladac jakos na etapie tego jak Aizen sie zdemaskowal a Ichigo uratowal Rukie pozniej chyba byly jakies fillery od ktorego epa mam ogladac dalej normalna fabule ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=488149 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Nowa seria przyznaję, że dosyć ciekawa. Sądziłem, ze po ostatnich wydarzeniach nie mógłbym już przejśc do porządku dziennego o i oglądac Ichigo siedziącego w Karakurze, ale (o dziwo) nowa historia coś w sobie ma. Jedno muszę jednak Kubo przyznać - potrafi tworzyć naprawdę fajne i charyzmatyczne postaci, które budzą sympatię widza (także tę negatywną) Inna sprawa, iż z reguły nie wykorzystuje ich potencjału do końca lub w ogóle, no ale widocznie nie można mieć wszystkiego. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 W tej mandze stworzono tylko kilka dobrych postaci a połowa już nie żyje -.- Cytuj
Johnny L 5 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Tylko się nie zdziw jeśli magicznie "ożyją" za kilkadziesiąt odcinków. Serio ktoś wierzy w śmierć Gina albo Grimmjowa? Cytuj
Richer 6 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Osobiście też mam taką nadzieję, chociaż szczerze mówiąc to by już do reszty wszystko zagmatwało. Jak dla mnie ta manga i tak powinna się skończyć po pokonaniu Aizena i tyle ;p Cytuj
Johnny L 5 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Nie zrozum mnie źle - ja takiej nadziei nie mam, zdecydowanie wolałbym, żeby ten kto miał zginąć to zginął i żeby to wszystko w miarę trzymało się kupy, ale znając Kubo i jego z dupy twisty, jestem wręcz pewien, że wcześniej czy później sięgnie po "uśmiercone" wcześniej postacie, w końcu nic nie wywołuje takiej kopary u widza jak pojawienie się jakiegoś bohatera, który to rzekomo od 100 odcinków powinien być dead. No i zgadzam się co do tego, że ta manga powinna skończyć się po pokonaniu Aizena - najnowszy arc dobitnie pokazuje, że Kubuś nie ma zielonego pojęcia w którą stronę poprowadzić ten komiks. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Następny arc będzie ostatnim. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Nie szkodzi, Kubo i tak go rozciągnie na kolejne 10 lat zapychając go pierdołami. Master of trolls musi zachować poziom. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Ja (pipi)ie. Tego chapter, prócz wstępu, równie dobrze mogło by nie być Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Przynajmniej nazwa arca brzmi zachęcająco i budzi nadzieje na dobre widowisko. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 To co sie dzieje po Aizenie to jakis niesmaczny zart Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) 24 strony gadania jakiś nołnejmów Edytowane 8 lutego 2012 przez DonSterydo Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) Fajnie, ze to juz ostatni arc ale bez Aizena nie ma blicza. ;] Moze z okazji wojny z Quincy Kubo zrobi jakiegos twista i Aizen wroci do gry. Edytowane 8 lutego 2012 przez kubicz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi