Skocz do zawartości

Bleach

Dworek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu Bleach > Naruto, i mam nadziej że taka tendencja się utrzyma. 5 dni do (najprawdopodobniej) zniszczenia Hueco Mundo, potem kolej na SS. Czekam tylko na powrót Grimmjowa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest że ten cały przywódca quincych ma ponad 1000 lat a Ishida z tego co się orientuje starzeje się jak normalny człowiek? I niech mi ktoś powie czemu to całe soul society wygląda jak mała wioska a tam chyba dusze wszystkich ludzi trafiają?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktos juz chyba tutaj wspominal o anime. Mialo ono przynosic straty, wiec uznano, ze zamiast wydawac kase na slabe fillery, lepiej jest poczekac 2-3 lata az Kubo wyprodukuje wystarczajaco duzo chapterow i wznowic anime.

Koniec przygod Ichigo bedzie za ~ 5 lat, bo tyle ma trwac obecny (ostatni) arc. Nie wiem tylko jak Kubo ma zamiar to zrobic, skoro wydarzenia w mandze ostatnio mocno przyspieszyly.

Opublikowano

Nie tak dawno twierdzil tez, ze chcialby jeszcze robic Bleacha 10 lat..... Wiec nie wiadomo w co mamy wierzyc. Wszystko rozbija sie o jego chec do pracy (i popularnosc kolejnych rozdzialow). Jak bedzie zle, to blyskawicznie skonczy przygody Ichigo.

Opublikowano (edytowane)

Ja tam się mu nie dziwie, większość twórców ciągnie z takich tasiemców tyle siana ile może, bo na powtorzenie sukcesu z nowym tytułem mają marne szanse.

Edytowane przez sajsmn
Opublikowano (edytowane)

Fakt, na szczescie dla nas Kubo nie jest jak Miura, wiec mamy szanse doczekac konca Bleacha. Przy okazji zobaczymy, czy Kubo wreszcie sie "zlamie" i zacznie eliminowac pozytywnych bohaterow, czy tez bedzie tak jak podczas walki z Aizenem.

Edytowane przez kubicz
Opublikowano (edytowane)

Nie z takich ran sie bohaterowie Bleacha wylizywali, ze wspomne tylko Matsumoto i jej "walke" z Ayonem. Jestem staromodny, wiec potrzebuje oficjalnej wiadomosci i ciala. ;)

Edytowane przez kubicz
Opublikowano (edytowane)

A

Porucznik 1 oddziału? ;)

Była wiadomość, ciało i nawet pogrzeb. Chociaż on był raczej bardzo drugoplanową postacią.

Z resztą ogólnie, strasznie zaczyna mi się podobać to, co dzieje się teraz w Bleachu i nie mogę się doczekać aż prawdziwa akcja się zacznie ;)

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Panie, toz to byl trzecioplanowy pionek, ktory pojawial sie raz na ruski rok. Nawet Kubo nim gardzil (;)) i nie dal mu bankai'a.

Gdy mowilem o bohaterach, to chodzilo mi o tych shinigami, ktorzy dosc czesto wystepuja w mandze a nie o typow, ktorzy niby maja wysokie pozycje, ale Kubo pokazuje ich raz na 50 chapterow.

• 1 miesiąc temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Ale trochę lamerski jest ten motyw z uwięzieniem Ichigo. Podejrzewam, że Truskawa potrafi teraz przejść fuzję z mieczem kiedy chce tylko jeszcze o tym nie wie.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nowy chapter bardzo dobry :) Jest drama i wielkie wejście :D

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Zaczyna to przypominać arc z Soul Society, tam też wszystko bardzo szybko się działo. Pamiętam, że w anime wtedy walki trwały ledwie po dwa odcinki i to był właśnie kozak.