Gość DonSterydo Opublikowano 17 października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 października 2012 Co się stało na samym początku? Kto jest w pierwszym kadrze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 17 października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 października 2012 Bleach się za dobry robił to Kubo musiał (pipi)nąć chapter gdzie kadr = cała strona, tyle czasu co ten gówniany chap zajmuje przeczytanie 3/4 stron OP Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 17 października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 października 2012 Mi się wydaje, że to ktoś ZeroD. Chaotyczny początek jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Richer 6 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 Co tu się dzieje w tym chapterze?? Cały chapter o 3 machnięciach mieczem i nieśmiertelnym ichigo. Poza tym jak zwykle beznadziejne kadry na całą stronę, nigdy się nie pogodzę z tym, że mu płacą za takie (pipi), pewnie to robi w 5 minut na kiblu. ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 >.< Fatalny chapter, ale można się było tego spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 października 2012 Najgłupszą rzeczą w tej mandze jaką można zrobić bohaterowi to go zabić. Ulquiora coś na ten temat wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 31 października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 października 2012 http://www.mangareader.net/bleach/514 Beka. Czekam aż to się rozwinie. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 października 2012 Iczigo... Aj em ja fadah! Nagle zrobili z Ichigo jakiegoś lebiodę, a już było całkiem dobrze, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2012 Znowu ten sam film grany: Byakuya zginął, ale jednak żyje. Na bank ocknie się w bliżej nieokreślonej przyszłości, będzie rozgniewany i roz(pipi)i kogoś jednym strzałem. Zaraki to nawet nie wiedziałem, że jest uważany za KIA. Myślałem, że stracił tylko przytomność. Jeszcze tylko czekam aż Yamaji w magiczny sposób wróci. Ogólnie lubię ostatnie wydarzenia w mandze, ale ta niechęć do uśmiercania ważniejszych osób trochę w(pipi)ia. Zwłaszcza, że to ostatni arc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2012 Jest i nowy chapter, jest i dywizja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2012 Jakie paskudy Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 14 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2012 A idź, nawet szkoda komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2012 Cóż za zwrot akcji. Myślałem, że nic mnie nie zaskoczy, a tu Zaraki będzie miotał bankaiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2012 Nie wiadomo czy to o to chodzi, chyba że tłumaczenie zmieniono. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2012 A jest jakaś inna teoria o co może chodzić, zakładając że to błąd w tłumaczeniu? Byłoby szkoda. Tłumaczenie wydawało mi się ok, bo nie odnosili się do tego tylko jako "bankai" ale też jako "rozmowy z mieczem". Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) A w tym co ja czytałem było "Killing Arts" Jeśli jest faktycznie "rozmowy z mieczem", to na 100% chodzi o Bankai. Edytowane 12 grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2013 524: http://www.mangareader.net/bleach/524/3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 26 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2013 Poziom się strasznie mang obniżył, przynajmniej tych najbardziej znanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2013 Ja tego nawet nie czytam SS arc będzie dalej niedoścignionym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 W Bleachu widzę poważne rozkminy się dzieją. xD Epizod z poprzedniego tygodnia nawet mnie pokonał. Żadne limity tu nie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Bleach > Naruto na chwilę obecną.Podsumowanie nowego arca: Edytowane 12 czerwca 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 O połowie z tych rzeczy zapomniałem przez ten długi flashback. Fakt, do przedostatniego epizodu nie było źle, ale ja się już w mocach Ichigo pogubiłem. On jest wszystkim i do tego te pierdy o Zangetsu. O co cho? Cząstka mocy Quincy blokowała mu dostęp do prawdziwej formy miecza, czy co? Gdzie konkretnie występuje ten Sun/Moon/Rain symbolizm? I link do wikipedii o samym zjawisku, jak można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Nie wiem, ja tylko obrazek wrzucam A ichigo jest wszystkim. Człowiek, shinigami, quincy, hollow. Przynajmniej tłumaczy to jego siłę i możliwość tyrania wszystkich naokoło i dlaczego będzie pewnie na końcu najsileniejsza postacią w mandze Tak, ten fake zangetsu blokował mu moc shinigami, bo nie chciał, zeby Ichigo się nim stał, ale ichigo ciągle dążył w tym kierunku. A że fake zangestu go lubi, to teraz odblokował mu tę moc. Przynajmniej ja to tak odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2013 Albo moc Quincy powróciła do Bacha ( mam nadzieję że dobrze napisałem. Chodzi o lidera Quincy). No ale nie ważne, który scenariusz, teraz wydaje się to bardziej przejrzyste. Do tego Zaraki ma chyba już bankaia (skończyło się ostatnio cliffhengerem), Komamura (?) też coś świruje. Najlepsze jeszcze przed nami. Ta wojna zdecydowanie wygląda na najbardziej chamską. Dzicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Nowy "miecz" - tego się akrat nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi