Opublikowano 17 października 201212 l Bleach się za dobry robił to Kubo musiał (pipi)nąć chapter gdzie kadr = cała strona, tyle czasu co ten gówniany chap zajmuje przeczytanie 3/4 stron OP
Opublikowano 17 października 201212 l Mi się wydaje, że to ktoś ZeroD. Chaotyczny początek jak dla mnie.
Opublikowano 24 października 201212 l Co tu się dzieje w tym chapterze?? Cały chapter o 3 machnięciach mieczem i nieśmiertelnym ichigo. Poza tym jak zwykle beznadziejne kadry na całą stronę, nigdy się nie pogodzę z tym, że mu płacą za takie (pipi), pewnie to robi w 5 minut na kiblu. ;/
Opublikowano 24 października 201212 l Najgłupszą rzeczą w tej mandze jaką można zrobić bohaterowi to go zabić. Ulquiora coś na ten temat wie.
Opublikowano 31 października 201212 l http://www.mangareader.net/bleach/514 Beka. Czekam aż to się rozwinie. xD
Opublikowano 31 października 201212 l Iczigo... Aj em ja fadah! Nagle zrobili z Ichigo jakiegoś lebiodę, a już było całkiem dobrze, ehh...
Opublikowano 7 listopada 201212 l Znowu ten sam film grany: Byakuya zginął, ale jednak żyje. Na bank ocknie się w bliżej nieokreślonej przyszłości, będzie rozgniewany i roz(pipi)i kogoś jednym strzałem. Zaraki to nawet nie wiedziałem, że jest uważany za KIA. Myślałem, że stracił tylko przytomność. Jeszcze tylko czekam aż Yamaji w magiczny sposób wróci. Ogólnie lubię ostatnie wydarzenia w mandze, ale ta niechęć do uśmiercania ważniejszych osób trochę w(pipi)ia. Zwłaszcza, że to ostatni arc.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Cóż za zwrot akcji. Myślałem, że nic mnie nie zaskoczy, a tu Zaraki będzie miotał bankaiem.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l A jest jakaś inna teoria o co może chodzić, zakładając że to błąd w tłumaczeniu? Byłoby szkoda. Tłumaczenie wydawało mi się ok, bo nie odnosili się do tego tylko jako "bankai" ale też jako "rozmowy z mieczem".
Opublikowano 12 grudnia 201212 l A w tym co ja czytałem było "Killing Arts" Jeśli jest faktycznie "rozmowy z mieczem", to na 100% chodzi o Bankai. Edytowane 12 grudnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Poziom się strasznie mang obniżył, przynajmniej tych najbardziej znanych.
Opublikowano 29 stycznia 201312 l Ja tego nawet nie czytam SS arc będzie dalej niedoścignionym wzorem.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l W Bleachu widzę poważne rozkminy się dzieją. xD Epizod z poprzedniego tygodnia nawet mnie pokonał. Żadne limity tu nie istnieją.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Bleach > Naruto na chwilę obecną.Podsumowanie nowego arca: Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Dahaka
Opublikowano 12 czerwca 201311 l O połowie z tych rzeczy zapomniałem przez ten długi flashback. Fakt, do przedostatniego epizodu nie było źle, ale ja się już w mocach Ichigo pogubiłem. On jest wszystkim i do tego te pierdy o Zangetsu. O co cho? Cząstka mocy Quincy blokowała mu dostęp do prawdziwej formy miecza, czy co? Gdzie konkretnie występuje ten Sun/Moon/Rain symbolizm? I link do wikipedii o samym zjawisku, jak można.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Nie wiem, ja tylko obrazek wrzucam A ichigo jest wszystkim. Człowiek, shinigami, quincy, hollow. Przynajmniej tłumaczy to jego siłę i możliwość tyrania wszystkich naokoło i dlaczego będzie pewnie na końcu najsileniejsza postacią w mandze Tak, ten fake zangetsu blokował mu moc shinigami, bo nie chciał, zeby Ichigo się nim stał, ale ichigo ciągle dążył w tym kierunku. A że fake zangestu go lubi, to teraz odblokował mu tę moc. Przynajmniej ja to tak odbieram.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Albo moc Quincy powróciła do Bacha ( mam nadzieję że dobrze napisałem. Chodzi o lidera Quincy). No ale nie ważne, który scenariusz, teraz wydaje się to bardziej przejrzyste. Do tego Zaraki ma chyba już bankaia (skończyło się ostatnio cliffhengerem), Komamura (?) też coś świruje. Najlepsze jeszcze przed nami. Ta wojna zdecydowanie wygląda na najbardziej chamską. Dzicz.