Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja sie spodziewalem, ale kolejny chapter o niczym przeczytany w minute.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 142,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=jBhM-b93bsY

• Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.

• Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Opublikowano

Blicza od 2 tygodni nie ma czy mi się wydaje?

Opublikowano

A to lamusy, robić się nie chce. Ciekawe ile ten "finał" będzie trwał, kolejne 10 tomów? :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz to już pewnie czysta napierdalanka do końca. Tylko coś mało czasu na trening mieli po ostatnim oklepie.

Opublikowano

A tam, jak ma być non-stop oklep, to ja to kupuję. Walki w Bleachu i tak są lepsze niż w Naruto IMO

Opublikowano

Ja na początku wolałem Naruto i nie mogłem zrozumieć jak ktoś mógł woleć np Bleacha, a teraz sam wolę bleacha. Co do chapa to liczę na epickie walki.

Opublikowano

Hitsugaya poszedł na pierwszy ogien, czekam jeszcze na Zarakiego.

Opublikowano

trochę głupota z tym shikai/bankai u Histugayi. Mam nadziej że brak bankai nie wyzwoli nagle jakichś innych pokładów ukrytych technik i mocy u innych kapitanów.

Opublikowano

Inni mnie nie interesuja, Zaraki ma wkroczyc do akcji, on w ogole swoja mange powinien dostac.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Chyba już tylko ja czytam tutaj Bleach, serio te walki ostatnie za(pipi)iste, szczególnie po tym co się ostatnio w Naruto odpierdala. W anime się to będzie dobrze oglądało.

Opublikowano

Tak na oko to daleko do końca jeszcze? Ja nie czytam, bo czekam na anime właśnie.

Opublikowano

Dopiero pare walk bylo, rudy sie jeszcze nawet nie pojawił. Jednak jest niezle, a juz mialem ten tytuł za stracony.

Opublikowano

Ja co tydzień sprawdzam Blicza, ale nie czytam bo to i tak już sensu nie ma, przeglądam obrazki i tyle. Czekam na wielkie wejście Truskawa z jego

dwiema nowymi kosami

:D

Opublikowano

Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Edytowane przez wojnar

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przewiduję one-shot k.o. szkoda nowego power-upa na takiego pionka