Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 142,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=jBhM-b93bsY

• Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.

• Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Opublikowano

Naruto się kończy więc już takie wpychanie wszystkiego na siłę, dają już wszystkie odpowiedzi to się czyta/ogląda pomimo tego, że wszyscy narzekają ale w Bleachu coraz ciekawiej już jest.

Opublikowano

Widze ze jak Naruto i One piece mialy motyw z meteorytami, to Bleach musial miec swoj rowniez.

A tak pozatym to moc tego gowniaka to sam w sobie bezsens, i praktycznie robi z niego Demi god'a. Ktory i tak dostanie w ciry.

Opublikowano

i w końcu wypowiedział imię swojego zanpakuto, ciekawe jaką moc pokaże i formę.

Edytowane przez Kreviz

Opublikowano

ale ze spoilerami to ty zbastuj, niektórzy nie czytają i modlą się o bajkę jeszcze xD

Opublikowano

a czego sie tutaj spodziewasz? rozmow o anime ktorego nie ma?

Opublikowano

lol nie. tylko mógł użyć opcji spoiler żeby to zakryć. na przyszłość tak rób drogi fanie Blicza panie Krevitz.

Opublikowano

A jak się robi spojler bo nie widzę nigdzie tej opcji to zaraz edytuje szybko

Opublikowano

sorry za zapłon, dopiero teraz obaczaiłem ;p

spoilera się robi tak:

piszesz tutaj to co chcesz zakryć np. Zaraki gada se z mieczkiem [/ spoiler] gdzie między '/' a spoilerem nie ma spacji.

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Późno ale z edytowałem w końcu i dzięki przyda się opcja na przyszłość.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie coś w stylu Fraccion Arrancarów.

Opublikowano

Ktoś może mi streścić w spoilerze, co dzieje się tej mandze? Nie śledzę jej już od dawna, ale jestem nawet ciekawy.

Opublikowano

pojawił sie król quincy razem z przydupasami, napadli soul society, zrobili roz(pipi)el, zginal Yamamoto. Ci co przezyli trenowali i walcza z quincy. Niby to ma byc ostatni arc.

w szybkim skrocie.