Opublikowano 26 marca 201411 l Fajnie się tutaj samemu piszę, że sobą nie ma co ale wrzucać nie przestaję i tak. http://www.mangareader.net/bleach/574/3
Opublikowano 26 marca 201411 l Naruto się kończy więc już takie wpychanie wszystkiego na siłę, dają już wszystkie odpowiedzi to się czyta/ogląda pomimo tego, że wszyscy narzekają ale w Bleachu coraz ciekawiej już jest.
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Walka rozwija się w najlepsze. http://www.mangareader.net/bleach/576/2
Opublikowano 9 kwietnia 201411 l Widze ze jak Naruto i One piece mialy motyw z meteorytami, to Bleach musial miec swoj rowniez. A tak pozatym to moc tego gowniaka to sam w sobie bezsens, i praktycznie robi z niego Demi god'a. Ktory i tak dostanie w ciry.
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l i w końcu wypowiedział imię swojego zanpakuto, ciekawe jaką moc pokaże i formę. Edytowane 17 kwietnia 201411 l przez Kreviz
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l ale ze spoilerami to ty zbastuj, niektórzy nie czytają i modlą się o bajkę jeszcze xD
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l lol nie. tylko mógł użyć opcji spoiler żeby to zakryć. na przyszłość tak rób drogi fanie Blicza panie Krevitz.
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l A jak się robi spojler bo nie widzę nigdzie tej opcji to zaraz edytuje szybko
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l sorry za zapłon, dopiero teraz obaczaiłem ;p spoilera się robi tak: piszesz tutaj to co chcesz zakryć np. Zaraki gada se z mieczkiem [/ spoiler] gdzie między '/' a spoilerem nie ma spacji. Edytowane 17 kwietnia 201411 l przez Mace
Opublikowano 17 kwietnia 201411 l Późno ale z edytowałem w końcu i dzięki przyda się opcja na przyszłość.
Opublikowano 9 maja 201410 l Ktoś może mi streścić w spoilerze, co dzieje się tej mandze? Nie śledzę jej już od dawna, ale jestem nawet ciekawy.
Opublikowano 9 maja 201410 l pojawił sie król quincy razem z przydupasami, napadli soul society, zrobili roz(pipi)el, zginal Yamamoto. Ci co przezyli trenowali i walcza z quincy. Niby to ma byc ostatni arc. w szybkim skrocie.