Kreviz 0 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 W końcu Ichigo wchodzi na rzeź i ciekawe teorie z tym, że Zaraki taki ważny dla nich, że chcą go za wszelką cenę uratować http://www.mangareader.net/bleach/581/4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Co w tym ciekawego? Zaraki jest najsilniejszy i nie mieli pojecia o tym ze Ichigo się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kreviz 0 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Mi się wydawało, że Shunsui i Ukitake są silniejsi od niego bo w końcu są dłużej w Soul Society i do tego szkolili się u Yamamoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 Kiedyś chyba coś było że jak opaske z oka zdejmie to jest nie do roz(pipi)ania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 21 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2014 W momencie kiedy wszystkie Bankai sa bezuzyteczne, ktos taki czysto fizycznie silny moze nabroic. troche taki moment jak Madara vs Gai. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2014 Mogli by juz anime dalej zaczac robic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kreviz 0 Opublikowano 28 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2014 http://www.mangareader.net/bleach/582/3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 28 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2014 Dzieki, sam bym nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kreviz 0 Opublikowano 28 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2014 Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza
Anabi_ 1910 0 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Wiadomo kiedy wznowia anime ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Nie.Nie wiadomo czy w ogóle wznowią, bo oglądalność była niesamowicie słaba. Jak już to zapewne dopiero jak manga się będzie kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Ja czytałem że fillerów ma nie być bo nikt tego nie oglądał, ale jak bedzie dość materiału to.maja jechać dalej. Chetnie zobacze ostatni arc w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Anabi_ 1910 0 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Filerow bylo zdecydowanie za duzo i byly nudne trzeba przyznac . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 13 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 No jak sie Kubo wlecze z manga, to nie ma co sie dziwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Czytali ostanie chaptery? Tragedia XD Ostatni, to już w ogóle dno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 i tak o niebo lepiej niz w naruto. Mayuri to jest zwyrol, moja ulubiona postać z bleach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2015 (edytowane) Właśnie się zorientowałem, że chyba od września żadnego nowego chaptera nie "przeczytałem" XD EDYTA: Już wiem dlaczego przestałem czytać... 8 miesięcy nowych chapterów i ani jednej walki XD Edytowane 6 czerwca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja "czytam", raz na tydzień poświęcam te 2 minuty. Tylko dlatego że to już ma być koniec i liczę na jakąś walke Zarakiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja jakoś pod koniec zeszłego roku przestałem czytać i nie pamiętam na którym chapie skończyłem. Poczekam do końca, skoro to ostatni arc i przeczytam. Bleach jest dosyć męczący, jak się go czyta na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2015 Ja jakoś pod koniec zeszłego roku przestałem czytać i nie pamiętam na którym chapie skończyłem. Poczekam do końca, skoro to ostatni arc i przeczytam. Bleach jest dosyć męczący, jak się go czyta na bieżąco. No to nie wiesz co Cię czeka jak będziesz chciał to zrobić naraz. Od września tam się praktycznie nic nie dzieje + ściany tekstu XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 prawie 30 chatperow mi sie zebralo do nadrobienia. To jest najgorszy tasiemiec jaki czytalem, nic tu sie kupy nie trzyma, a teraz walcza z wielkim ptakiem i męska walkirią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Ja pare miechow temu sprawdzalem. Tam nic do przodu nie idzi, a najlepsze sa te sciany tekstu jak tlumacza te idiotyczne techniki albo jak z wycofanych postaci robia nagle jakis kosmicznych fajterow z bankai nie do ogarniiecia. A arc do konca SS byl taki epicki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Odkopuje ,bo Bleach się skończył ukrócony przez zarząd Shonen Jump .Zakończenie w stylu Naruto(czytaj kto z kim z jakim wynikiem) . Szkoda ,że tyle wątków zostało pominiętych. Ale za to Karin wydoroślała . Ostatni arc mimo głupot mógł być bardzo solidny ale stało sie jak stało. Bleach zostanie dla mnie najbardziej Stylowym z shounenów . Z ujęciami kamery, strojami ,pozami i mocami zampaktou. Z dającymi sie lubić bohaterami(może zbyt dużą ilością bohaterów) świetną akcją no i jednym z najlepszych arcem jakie dane było mi czytać w shounenie ( Soul Society Arc) No i ten Azien... Szkoda ,że wszystko nie przebiegło z keikaku. Serie będę pamiętał mimo ,że dobre dni ma już dawno za sobą i nawet czuje mała pustkę w sobie.. Nie wiem co zrobie jak skończy się One piece Pora ostatni raz usłyszeć.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Jak to "ukrócony przez zarząd Shounen Jump"? Niedługo miałem zamiar nadrobić, bo czułem, że zakończenie blisko i się doczekałem, ale jestem trochę zaskoczony, że to już. Na dniach na pewno się zabiorę za czytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Ooo, to musze przeczytac, skonczylem jakos jak Zaraki walczył. Ja sie nie dziwie ze to skasowali, bo manga od dawna była go.wnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi