Opublikowano 21 marca 201213 l W tym tygodniu Bleach > Naruto, i mam nadziej że taka tendencja się utrzyma. 5 dni do (najprawdopodobniej) zniszczenia Hueco Mundo, potem kolej na SS. Czekam tylko na powrót Grimmjowa
Opublikowano 21 marca 201213 l Sczerze mówiąc Naruto chapter niedorzeczny jak dla mnie, a w Biczu przekonałem się, że Kubo stworzył najpłytszego villaina w historii ;/
Opublikowano 11 kwietnia 201213 l Nie ogarniam logiki Ichigio. Na serio musi być tak fajny, że wbija się w całą armię Quincy na solo? Gdy w tym samym czasie kapitanowie zastanawiają się gdzie są HQ wroga?? ;/
Opublikowano 19 kwietnia 201212 l Jak to jest że ten cały przywódca quincych ma ponad 1000 lat a Ishida z tego co się orientuje starzeje się jak normalny człowiek? I niech mi ktoś powie czemu to całe soul society wygląda jak mała wioska a tam chyba dusze wszystkich ludzi trafiają?
Opublikowano 7 czerwca 201212 l W końcu dokończyłem Bleach,mam pytanko czy będzie nowa seria odc.czy nie, bo po ostatnim odcinku wnioskuje że to chyba nie koniec przygód Ichigo,choć mogę mieć mylne wrażenie. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez DreicoPL
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Jak ociąga? Chapter co tydzień jest, to że mało w nich treści to inna sprawa.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Ktos juz chyba tutaj wspominal o anime. Mialo ono przynosic straty, wiec uznano, ze zamiast wydawac kase na slabe fillery, lepiej jest poczekac 2-3 lata az Kubo wyprodukuje wystarczajaco duzo chapterow i wznowic anime. Koniec przygod Ichigo bedzie za ~ 5 lat, bo tyle ma trwac obecny (ostatni) arc. Nie wiem tylko jak Kubo ma zamiar to zrobic, skoro wydarzenia w mandze ostatnio mocno przyspieszyly.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Śmiesznie, bo jeszcze jakiś czas temu twierdził że ten arc ma być krótki.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Nie tak dawno twierdzil tez, ze chcialby jeszcze robic Bleacha 10 lat..... Wiec nie wiadomo w co mamy wierzyc. Wszystko rozbija sie o jego chec do pracy (i popularnosc kolejnych rozdzialow). Jak bedzie zle, to blyskawicznie skonczy przygody Ichigo.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Ja tam się mu nie dziwie, większość twórców ciągnie z takich tasiemców tyle siana ile może, bo na powtorzenie sukcesu z nowym tytułem mają marne szanse. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez sajsmn
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Fakt, na szczescie dla nas Kubo nie jest jak Miura, wiec mamy szanse doczekac konca Bleacha. Przy okazji zobaczymy, czy Kubo wreszcie sie "zlamie" i zacznie eliminowac pozytywnych bohaterow, czy tez bedzie tak jak podczas walki z Aizenem. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez kubicz
Opublikowano 7 czerwca 201212 l No Kira juz padł, nie była to moze pierwszoplanowa postac ale pionek tez nie. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez sajsmn
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Nie z takich ran sie bohaterowie Bleacha wylizywali, ze wspomne tylko Matsumoto i jej "walke" z Ayonem. Jestem staromodny, wiec potrzebuje oficjalnej wiadomosci i ciala. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez kubicz
Opublikowano 8 czerwca 201212 l A Porucznik 1 oddziału? Była wiadomość, ciało i nawet pogrzeb. Chociaż on był raczej bardzo drugoplanową postacią. Z resztą ogólnie, strasznie zaczyna mi się podobać to, co dzieje się teraz w Bleachu i nie mogę się doczekać aż prawdziwa akcja się zacznie Edytowane 8 czerwca 201212 l przez wojnar
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Panie, toz to byl trzecioplanowy pionek, ktory pojawial sie raz na ruski rok. Nawet Kubo nim gardzil () i nie dal mu bankai'a. Gdy mowilem o bohaterach, to chodzilo mi o tych shinigami, ktorzy dosc czesto wystepuja w mandze a nie o typow, ktorzy niby maja wysokie pozycje, ale Kubo pokazuje ich raz na 50 chapterow.
Opublikowano 9 czerwca 201212 l Nieważne czy to był pionek czy nie, pozytywne chłopy nie umierały i już - to faktycznie zwiastuje mocny finał.
Opublikowano 19 lipca 201212 l Kubo chyba chce to zakończyć jak najszybciej. Na tej wojnie nie ma jeńców.
Opublikowano 19 lipca 201212 l Ale trochę lamerski jest ten motyw z uwięzieniem Ichigo. Podejrzewam, że Truskawa potrafi teraz przejść fuzję z mieczem kiedy chce tylko jeszcze o tym nie wie.
Opublikowano 20 lipca 201212 l @up Albo chociaż niech użyje maski Hollowa, To był przecież olbrzymi boost w walkach z Espadą.
Opublikowano 25 lipca 201212 l Nowy chapter bardzo dobry Jest drama i wielkie wejście Edytowane 25 lipca 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 lipca 201212 l W tych ostatnich chapterach niezłe rzeczy się dzieją. Szybko to wszystko się posuwa. Byakuya padł. :o Zaraki na końcu mistrz, haha. Jak zwykle.
Opublikowano 25 lipca 201212 l Zaczyna to przypominać arc z Soul Society, tam też wszystko bardzo szybko się działo. Pamiętam, że w anime wtedy walki trwały ledwie po dwa odcinki i to był właśnie kozak.