Shen 9 620 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Jakie to było czerstwe, na bank juz mu kazali (pipi)c z jumpa z tym (pipi). Widac po ostatniej walce, ktora byla krotsza niz z przydupasami no i bez fajerwerkow. Na paru kadrach nowa przemiana, Renji tez cos tam cwiczyl a nic nie pokazal. Do Aizena to jeszcze było znosne, ale pozniej padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Jedynie aizen spoko reszta do zaorania. Przeczytalem cale, ciekawe czy anime wznowia bo ponoc mieli po zakonczeniu dalej ciagnac ale watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Kończę powoli anime (nie wiem czemu się za to wziąłem, do obiadu coś potrzebowałem aż reszta animców narobi odcinków) i tak słabo trochę (nawet bardzo). Raz, że nic tu się nie trzyma kupy: Niby w Soul Society dusze Shinigami są nieśmiertelne ale rosną, starzeją się i... umierają. Koncept w ogóle samego SC jest z dupy. Ani to niebo ani nic takiego no i albo po śmierci odkrywasz moc i idziesz do szkoły Shinigami albo zdychasz w slumsach Ki chuj? To jak Ichigo robi progres to niezła bajka. Klasyczny motyw z Dragon Balla: im więcej wpierdolu tym silniejszy się staje. Niby książkowy shonen: bohater, jakieś powerup'y z dupy, uber przeciwnik ale tak się zastanawiam kto tu kogo kopiował? Arc z Rukią to kopia Water 7 Arc z One Piece (albo Oda kopiował Bleach'a, nie wiem która manga szybciej wydała swoje arc'i), finałowa walka z Aizenem to wiało rzucaniem księżycami z Naruto ( w sumie Aizen ciekawy tylko do wybicia Espady, później to beka z niego ale za zagrywkę z ponownym "nadzianiem" tej gówniary-zastępczyni to złoto ). Arc z Espadą jest pełen debilizmów (wyjaśnianie powstanie arcanów, pochłanianie innych Hollowów, itd) i braku konsekwencji. Co się stało z Nel i duetem? Tylko Nami przetrwał? 4 bohaterów to jakiś dramat. O ile Quincy jeszcze jakoś przydatny tak reszta stoi w miejscu. Orihime na bank oryginalnie była blondynką. Moce jej i Chada są bo... są. Kończę arc z Fullbringem, może jeszcze filmy obejrzę i ciskam tym do kosza. Z fillerów tylko ten z Bount oglądałem ale myślałem, że się zesram. Jak to skończę wracam do Fire Force i nie wiem co dalej. Może rewatch GitS, Gintanamy czy po raz enty najlepszy filler wśród animców ever czyli G-8 z One Piece. Wszystko lepsze niż to Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 26 października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 października 2020 Tam się nic kupy nie trzyma, do sagi Aizena jeszcze od biedy mozna obejrzec, ale im dalej tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 27 października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 października 2020 20 godzin temu, Farmer napisał: nie wiem co dalej Terra Formars (2 sezony po kilkanaście epów) - już kilka razy polecałem tu na forumku, ale chyba na próżno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1009802 How about that <3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Nie dzieki, nadal mam niesmak po tym ostatnim arcu Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 468 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Wow, nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 438 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 10 lat czekania, ale w sumie lepiej późno niż wcale. Mangę co prawda już dawno przeczytałem do końca, jednak animka pewnie też łyknę, według mnie jeden z najlepszych arców w Bleachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Ten ostatni arc to gówno do zaorania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 31 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2022 Drugie podejście , no i złapało solidnie .Do 60 epa narazie cymesik Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 12 września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 października 2022 Dziś premiera na disney+ ale nie dla Polaków robaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 973 Opublikowano 21 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2022 Nikt nie ogląda? Bo to co się dzieje to matko bosko kochano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2022 Wystarczy mi, że mange czytałe, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 575 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 8 godzin temu, Redmitsu napisał: Nikt nie ogląda? Bo to co się dzieje to matko bosko kochano Moja kobieta ogląda i jest zachwycona! Też myślałem o tym anime ale powiedziała abym najpierw obejrzał pierwszą serię bo inaczej nie będę wiedział o co chodzi w obecnej. Czyli ten sam motyw co w DragonBall. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 cały arc w hueco mundo to było coś pięknego, nawet na nowe rozdziały naruto wtedy tak nie wyczekiwałem potem równia pochyła, zaczynając od debilnych fullbringerów, ostatni arc to już w ogóle tragedia, jedynym highlightem było Spoiler bankai kenpachiego, ale już urwana z du.py końcówka to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 no manga była taka se, ale production value tego nowego Bleacha jest swietne i naprawde spoko to wygląda. Plus, mają pozmeinaić kilka motywów względem mangi afaik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 973 Opublikowano 22 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 No ja tez mangę czytałem ale pamietam ze tyle się działo i nie dało się tego ogarnąć xD dobrze jest sobie po 10 latach zobaczyć to w wersji zanimowanej i to jeszcze na duzym poziomie, ciareczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 438 Opublikowano 2 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2022 Bardzo lubię tego animka i cieszę się, że na nowe odcinki poszedł ładny budżet. BTW, nie wiedziałem że manga ma się dorobić nowej historii https://www.theanimedaily.com/bleach-chapter-688-release-date/ Po pierwszym chapterze stwierdzam, że zapowiada się bardzo interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Ciągle mi jakies edity wyskakują z nowego sezonu, musze przyznać, że animacja na wysokim poziomie i kusi obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Od którego odcinka zaczynają się te nowe serie? Bo patrzyłem raz na nyaa i tego tam od groma jest. W ogóle nyaa nadal najlepsze miejsce do pobierania chińskich bajek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 Ale jak to? Ta nowa seria co sie costam thousand year war nazywa to po prostu bedzie jako oddzielne anime na stronkach typu 9anime. Po prostu bleach to stare bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2023 13 minut temu, Patricko napisał: Od którego odcinka zaczynają się te nowe serie? Bo patrzyłem raz na nyaa i tego tam od groma jest. W ogóle nyaa nadal najlepsze miejsce do pobierania chińskich bajek? Tu masz pierwszy sezon, drugi jeszcze leci to musisz pojedynczo Cytat https://nyaa.si/view/1640878 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi