Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ichi w Hollow Form nie był wstanie pokonać zwykłego Ulka, to nie chce mi sie wierzyć że true form Ulquiorra miałby teraz przegrać z Ichigiem

• Odpowiedzi 661
  • Wyświetleń 142,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=jBhM-b93bsY

• Mowa o anime ? Anime przerwali dlatego że Tite Kubo sie strasznie ociąga ze swoimi Mangami, więc częste fillery są w anime. Pewnie jak porysuje z rok, to przywrócą anime.

• Mi się ostatnio bardziej podoba Bleach od Naruciaka, czytam co tydzień. I też nie mogę się doczekać aż w końcu wystartuje anime. Będzie rozpi.erdol.

Opublikowano

No, ale przegra - to w końcu Bleach.

Zresztą fuck Ichigo i jego badziewne powerupy - walka kapitanów z pierwszą trójką Espady to jest to na co się czeka w mandze teraz;].

edit: O spoko, obczajcie nowy chapter;].

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

pozatym wyszlo teraz na to ze ulke jest najsileniejszy ze wszystkich....

Opublikowano
  • Autor

W sumie to nic dziwnego zawsze wyglądał na kozaka :).

Co do walki Ichi vs Ulu no to macie racja Ichi wygra :/,dlatego troszke nudno się zapowiada.

Walka TOP Espady z kapitanami to będzie coś,chyba każdy na to czeka :D

Opublikowano

Ciekawie by było jeśli Ishida rzeczywiście

pozostałby bez ręki

Opublikowano

I naruto I bleach zassały w tym tygodniu, ale Bleach wziął ssanie na wyższy poziom.

jakby to wszystko opisać...hmm, jednym słowem...po angielsku najlepiej...

PREDICTIBLE!!!

senk ju.

Edytowane przez Pikol

Opublikowano

"Bleach" ma najbardziej randomowe power-upy, ze wszystkich serii jakie czytałem. W DBZ przynajmniej trenowali...

A propos najnowszego rozdziału.

Kubo jak zwykle dał ciała ze skalą mocy. Masakrowany od kilku chapterów Ichigo wyrywa bez problemu rękę Ulqu... bez jaj. Poza tym, tradycyjnie: połowa paneli zmarnowana, dialogów brak i kolejny power-up z dupy. Od walki z Grimmjowem "Bleach" stacza się coraz niżej.

Opublikowano

RIP Ulquiorra.

Rozdział przewidywalny, nudny i nieciekawy. Nigdy bym nie pomyślał, że badass Ichigo i wybuchy większe niż Las Noches mogą być taki nudne. Czekam tylko, kiedy nowa forma głównego bohatera zostanie znowu zmiażdżona. Schemat goni schemat. Chyba jestem za stary na shouneny.

Opublikowano

Wiadomo, że schemat za schematem w shounenach, ale Tite robi to w taki oczywisty i badziewny sposób, że naprawdę całość wieje nudą.

Opublikowano

Powinienem, ale nie chodzi o postać, tylko o minę.

Opublikowano

Zarówno manga jak i anime staczają się na samo dno. W tym drugim znowu fillery. Chociaż może nie być tak źle, sam Kubo ponoć napisał scenariusz.

Opublikowano
  • Autor

Taaaaaaaaaa ?? To widac że się postarał: Karakura-Riser !!!!

Opublikowano

Zamiast zaśmiecać tymi durnymi fillerami mogliby po prostu zrobić przerwę w anime (tak jak np. w D.Gray-man). (pipi)a, aż żal patrzeć.

Opublikowano

O jak fajnie ze odstawilem anime i od jakiegoś poltorej miecha co najmniej nie widziałem zadnego epka:P.

Ej ale ta transformacja ma swoje dobre strony. Walka nie trwała dzięki niej pól roku rofl.

Opublikowano

bedzie trzeci film?

Opublikowano
Już jest od grudnia;].

Bleach: Fade to Black

No znajac zycie do na dotrze w wakacje albo tuz po... no coz ostatnio Kubo jedzie na starych schematach wieje to nudaaaaaa dlatefo przerzucilam sie na naruto - ostatnie fillery przypominaja te wstawki o 3 zmodyfikowanych duszyczkach a wlasnie gdzie one sa?? To juz nie bronia Karakury? jakos to wszystko dziwne i smieszne zarazem i az zal...

Opublikowano
Już jest od grudnia;].

Bleach: Fade to Black

no to znowu w plecy jestem, dzieki ;]

Opublikowano

W ogóle można go dorwać? Raczej tak jak w przypadku Naruto Shippuuden Movie 2, trzeba będzie poczekać na wersje dvd.

Opublikowano

Uleq nie ma pół ciała. Co z tego? Ma regenrację. Ishida zostaje przebity Zangetsu. Co z tego? Orihime go uleczy. Wielki wybuch Cero Ichigo? Widzieliśmy już większe.

Nowy nudny i przewidywalny chapter.

Ichigo powinien zeżreć Ulqa niczym Eva 01. Na mnie by to zrobiło wrażenie.

Opublikowano

Skoro wszystko jest tak przewidywalne to napisz w spoilerze jak sie skoczy cala manga? Co chapter bedziesz pisal ciagle to samo? Wiem, wiem chapter nie by za ciekawy ale z tym przewidywaniem to nie wiem o co chodzi.