Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

800 czy 1200?

Opublikowano

sorry, nie zauwazylem , thx

Opublikowano

hm.. zauważyłem pierwszy błąd odnośnie achievementów, jest taki jestem chyba Champion, trzeba przejść Time Attack poniżej 4 min, zrobiłem to z czasem 3 min 40 sek (około, ale napewno mniej niż 4 min) no i nie zaliczyło mi tego, dalej nie próbowałem, jak przyjadę z wczasów to jeszcze sprawdzę ;), czy ktoś też tak miał?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie moge znalesc aktualny cennik gier Arcade? Niechce mi sie wchodzi na xbox.com i klikac tytul by zobaczyc cene, potem wstecz i klik,itp Preferuje wszystko na 1 stronie bez zbednego klikania na kazda gre

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś wyszło Geometry Wars 2, pozycja obowiązkowa dla fanów jedynki. Zaletą jest 7 zupełnie nowych trybów gry, poza tym dostępny jest też oczywiście ten klasyczny. Osiągnięcia są prostsze niż w poprzedniej wersji, calak nie jest łatwy, ale 160 punktów można wyszarpnąć bez większych problemów. Jest też tryb multi, którego jeszcze nie miałem okazji przetestować.

Opublikowano

Pytanie za 20GS: nie mam żadnej z GW, ale ta wersja w PGR3 nieraz mnie przeorała po pysku. Brać od razu dwójkę czy bawić się z jedynką ? Dwójka wydaje się być po prostu doskonałym rozwinięciem pierwszej części.

Opublikowano
  Wampis napisał(a):
Dwójkę bierz.

PS: Multi jest tylko na jednej konsoli.

Myślałem, że tak jest tylko w trialu, liczyłem na grę po sieci... Pokpili sobie.

Opublikowano

zla wiadomosc dla fanow Castle Crashers - cena gry to nie 400, 800, 1200, 1600 lecz az 1800mps O_O OMFG

Opublikowano
  Mani napisał(a):
Time attack robi się na ustawieniach default. Jeżeli coś zmieniłeś w opcjach to achieva nie dostaniesz.

Z tego co wiem w Soul Calibur ustawień do Time Atack nie da się zmieniać .

Opublikowano

Castle Crashers nie będzie takie drogie. Microsoft zaprzeczył, że ceny są ustalone - klik.

Opublikowano

Kupilem Europe do Ticket to Ride. Mapa jest genialna, duzo lepsza niz Stany. Troche droga, ale dla takiej planszowki warto. ;)

Opublikowano

Braid jest niesamowity, wspaniała gra. Polecam każdemu pobrać triala i samemu ocenić genialność.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Ticket to Ride jest świetne. A jeśli jest nowa mapa i nowe zasady, to w ogóle coś pięknego - na kilka lipcowych dni olałem GTA IV i szarpałem właśnie w to :)