Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

napaliłem się na tego Castle Crushers :D

w ogóle mam pewne zaległości z grami arcade

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 178,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

Castle Crashers to bez wątpienia jedna z najlepszych gier Arcade. Ukończenie gry za pierwszym razem zajmuje nawet 7 godzin, a wszystkie levele obfitują jeszcze w różne zakopane, czy sprytnie schowane bronie i zwierzątka. Świat gry jest niezwykle zróżnicowany, podobnie jak przeciwnicy i bossowie. Do tego dochodzi jeszcze niezłe multi z walką na arenie (klasycznie, łukami, kopiąc skarby lub łapiąc kurczaki by zmutować się i sklepać przeciwnika).

Bawiąc się w singli i multi, można spokojnie spędzić z tą grą ponad 30 godzin.

Opublikowano

nudzilo mi sie i czytalem dzial ps3, to prawda ze na xbla bedzie ffVII?

Opublikowano

osz kurde no nie moze byc hehe :D

Opublikowano

Przycialby ktos w Aegis Wing?

Potrzebuje jednego, max dwoch graczy do coopa na Insane.

Opublikowano
Przycialby ktos w Aegis Wing?

Potrzebuje jednego, max dwoch graczy do coopa na Insane.

Done, ale jakby ktos chcial to z mila checia moge zaliczyc jeszcze raz ;]

Opublikowano
nudzilo mi sie i czytalem dzial ps3, to prawda ze na xbla bedzie ffVII?

kto Ci takich pierdół naopowiadał??

Opublikowano

ma ktos ten utworek ktory leci w knajpie napoczatku gry w Castle C?

Opublikowano

Zebrałem wszystkie 26 stworków (tak widziałem w opisach) i dalej nie mam achieva... jakieś hinty?

btw. gra jest genialna, nastepny będzie Alien Hominid ;]

Opublikowano

ja je bez problemu zebralem i dostalem acziva odrazu, moze nie masz 1 ;), sprawdz jeszcze raz z filmikem z YT

jak ktos znajdzie muzyczke z poczatku gry oraz gdy rozwalimy skarb po Bossie to PW ;)

Opublikowano

Wow akcja na 2 ręce w Boom Boom Rocket naprawdę działa - mogę spokojnie pozaliczać hardy tak aby mieć nowego fireworka. Achieva za A na harda wyrzeźbię na 2gim wałku - mocno już go kumam, ale w jednym momencie nadal mi się kaszani i zawsze tam którąś nutke puszcze;(. Tak czy siak sposób pinga w 100% działa. Ja gram tak: na krzyżaku używam tylko strzałki w lewo, resztę jade na buttonach. Ten jeden button mniej to naprawdę spora ulga i komfort dla prawego kciuka :) .

Edytowane przez Aramis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Banjo Kazooie pojawi się na XBLA 26 listopada za 800MS Points.

w sieci jest już wideo prezentujące pierwsze kilka minut z gry!! :o

link: TUTAJ

Opublikowano

pojawil sie nowy dodatek do Ticket to Ride, z gry wartej 800MSP zrobila sie pozycja na 1600MSP... sprytne zagranie... lol

Kto chetnyna ustawke na rankingi niech sle FR

Opublikowano

Microsoft poinformował, że remake Banjo-Kazooie z Nintendo 64 pojawi się w usłudze Xbox LIVE Arcade 26 listopada. Za nową wersję z poprawioną grafiką trzeba będzie zapłacić 1200 MSP.

Polygamia

Opublikowano

Jest ktos chetny do coopa w DN3D?

Opublikowano

Microsoft poinformował, że remake Banjo-Kazooie z Nintendo 64 pojawi się w usłudze Xbox LIVE Arcade 26 listopada. Za nową wersję z poprawioną grafiką trzeba będzie zapłacić 1200 MSP.

Polygamia

fakt, 1200

Opublikowano
pojawil sie nowy dodatek do Ticket to Ride, z gry wartej 800MSP zrobila sie pozycja na 1600MSP... sprytne zagranie... lol

Juz jakis tydzien temu ;)

Ja jestem chetny na ranking, ale jakos nie 'wpadamy' na siebie ;)

Opublikowano

jak by ktoś chciał w Castle Crashers pograć walić proszę frijędsa na live.

Opublikowano
Jest ktos chetny do coopa w DN3D?

ekhm xD

Jakby co będziemy grali w sobotę wieczorem pewnie. Jakby co piszcie ; ) Natomiast jutro pod wieczór planujemy pograć w Turtlesy, jeszcze dwa miejsca wolne więc zapraszam w imieniu swoim i Lucka.

Edytowane przez ShtaS

Opublikowano

Juz jakis tydzien temu ;)

Ja jestem chetny na ranking, ale jakos nie 'wpadamy' na siebie ;)

badz jutro kolo 24.00 :)

Opublikowano

To jednak można Djuka ściągnąć na terenie Polski ?

Opublikowano

virtual private network - wiecej na forum onlinecenter