Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

C1REX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bez jaj, boję się już cokolwiek kupować na tym XBLA.

Wczoraj mój Sensible Soccer dostał %^&@ jakiejś fazy, nie chce działać offline. Zaczął się zamieniać w triala, kiedy jestem offline (wywala mnie z gry w trakcie meczu, kiedy tylko wyhaczy lost connection). Co to ma być? Gra działała miesiącami normalnie, nic nie zmieniałem z HDD, kupiłem za europejskie msp na konto, na którym zawsze gram.

I nagle sru, offline jest trial, online full. Delete i ponowny download nic nie pomógł.

WTF!? Heeeelp!

edyta:

Czaję, kilka miesięcy temu wymieniałem konsolę. Trzeba migrować licencje czy cośtam.

edyta2:

Migracja licencji.

Edytowane przez Sasori
Opublikowano
Zeratul - moja byla wczoraj go skonczyla, az sam sie zdziwilem.

ShtaS - niezgodze sie ;) za ta cene mamy lepszy tytul - Castle Crashers :}. Grales w Portala z OB? W necie jest sporo custom mapek wiec lepiej wydac ta kase na port PC i cieszyc sie nie skonczona iloscia map - jesli nie bedzie to np. tygodniowego DLC do Portala to ta gra jest skreslona - jej sila sa mapy jesli ich brak to brak zainteresowania bo ile razy mozna przechodzic fabule + te dodatkowe zadnia Still Alive

tak jak napisał Zeratul, fabułę można przechodzić w nieskończoność, ale zgadzam się z Tobą - liczą się mapy, mapy i jeszcze raz mapy. Gdybym tylko miał komputer zdolny pociągnąć Portala na pewno skorzystałbym z dobrodziejstw oferowanych przez PCtowy port. A tak muszę zadowolić się tym co jest na Marketplace. Szkoda, że wizji nowych mapek co tydzień znacznie bliżej do nierealnej niż prawdziwej :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ta nowa darmowa gra to jakaś kpina. Zwykła reklamówka firmy sprzedającej nachos, darmowe 200gs'ów do zrobienia w parę minut. Też mi prezent.

Opublikowano
Ta nowa darmowa gra to jakaś kpina. Zwykła reklamówka firmy sprzedającej nachos, darmowe 200gs'ów do zrobienia w parę minut. Też mi prezent.

Gra jest zenujaca, nawet nie mam zamiaru spinac sie o te 200 GS.

• 1 miesiąc temu...