Jared 0 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Jaka jest najlepsza gra na XBLA ? Braid ? strasznie dużo tych gier, ma ktoś może jakiś ranking, albo stronkę gdzie można sobie najlepsze top 10 zobaczyć, czy coś w tym stylu ? Szkoda, że nie ma na XBLA Rick Dangerous Edytowane 24 marca 2009 przez Jared Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Panowie jak dostać się w Braidzie do "tego innego zamku" po przejściu wszystkich Worldów =='? Zaciąłem się :<. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Jaka jest najlepsza gra na XBLA ? Braid ? strasznie dużo tych gier, ma ktoś może jakiś ranking, albo stronkę gdzie można sobie najlepsze top 10 zobaczyć, czy coś w tym stylu ? Szkoda, że nie ma na XBLA Rick Dangerous Castle Crashers Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Kupilem nowego Puzzle Questa... 1600MSP WTF zrobilem duze oczy @_@ ale przelknalem i kupilem. Swietna gierka, ale klimat fantasy mi bardziej pasowal niz galaktyczny. Ogolnie zmienili lekko system bejeweled ale zmiana jest dobra, tylko trzeba sie lekko do niej przyzwyczaic. A ogolnie to wydaje sie, ze wyszla ta sama gra ale w innych klimatach Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Sciagnal ktos z was Contre ? Jak wrazenia ? Sa opcje continue, czy 3 zycia na cala gre - czysty hardcore ? W sumie 400 msp to nie duzo, a odswiezylbym sobie czasy Pegaza i Contry Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Jest continue ale ograniczone chyba. W każdym razie nie dałem rady tego skończyć. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 (edytowane) czy Puzzle Quest: Challenge of the Warlords to jest ta sama gra która jest na kieszonkowym DSie?? jesli są róznice to jakie?? no i jest tam jakas rozgrywka przez live - o co chodzi?? Edytowane 10 kwietnia 2009 przez ash77 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 ta sama... a multi polega na tym samym co w singlu, ale bez otoczki fabularnej Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 PD bedzie na Arcade http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=46403 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 (edytowane) Ludzi, potrzebuje pilnie pomocy !! Czy gral ktos z Was w pelna wersje Wormsow ??. Mi demko sie spodobalo (aczkolwiek lina w porownaniu do World Party to tragedia...), a chcialbym sie dowiedziec: a)Czy arsenal broni znacznie rozni sie od wersji PC ??. Chodzi mi o to, czy przypadkiem nie okroili... b)Czy opcji dotyczacych rpzgrywki jest duzo ?? c)I jak sprawa wyglada przez Xbox LIVE - Duzo jest ludzi chetnych do gry ??. Dzieki wielkie za opdowiedz - Strasznie mnie korci by zakupic punkty i ta gre PS: Znalazlem taka oto notke na oficialnej stronie Team 17: "22 weapons and utilities to deploy against your enemies" Czy to prawda ???. Jak tak, to bieda z nedza :( Edytowane 23 maja 2009 przez Shagohad Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 1) arsenal broni jest ten sam co w WORMS 1 na PC. 2) co do opcji to na singlu sa challenge do zaliczenia (trzeba po prostu rozwalic zespoly komputera) i normalny versus 3) ludzi gra juz dosyc malo, zalezy od pory, czasem trzeba chwile poczekac az ktos wejdzie ogolnie nie wiem czy teraz warto to brac, zapowiedziane zostaly nowe Wormsy na XBL z arsenalem broni bodajze z armageddon Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Zdecydowanie wole poczekac . Za malo jest broni w tej edycji. Dzieki wielkie za odpowiedz Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 broni może i mało trochę ale za to rozwałka i zabawa przednia. codziennie parę partyjek robię dla odstresowania. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Dokładnie;) Mam ta gre od premiery i gram do teraz;) Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 A to jeszcze tak sie zapytam . Czy z ta lina da sie wyczyniac takie akcji jak w wersjach na pc ??. Bo kurde, cos mi nie idzie zabawa z nia . Przynajmniej nie potrafie zrobic tego, co chce... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 raz się udaje, innym razem nie. zależy jakie są okoliczności. ogólnie możliwe, sam dokonałem paru brawurowych desantów na linie Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 grywa ktoś w ogóle w Outrun Live Arcade ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 sorki za double posta, ale tym razem o czymś zupełnie innym. od wczoraj trwa promocja na Bionic Commando Rearmed i kosztuje jedyne 400MP. nie wiem czy to jest jakiś exclusive dla posiadaczy kont Gold, ale fakt warto odnotować. Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 To jest tylko dla goldowcow. Co tydzien jest inna promocja. Zwykle na towar, ktory srednio schodzi:) Cytuj
wrog 609 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Będzie po raz drugi Lat z Xbox Live Arcade, początek 22 lipca (Żółwie): Shadow Complex, Trials HD, Splosion Man, Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled oraz Marvel vs. Capcom 2 http://www.onlinecenter.pl/4698/Aktualnosc...ive-Arcade.html Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 sam & max na arcade, gral ktos? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Wyszedł wczoraj na Arcade, jako stary Magicowiec oczywiście kupiłem. Wielkie, wielkie rozczarowanie... Gra jest maksymalnie uboga, nie możemy składac decków, musimy grac gotowymi (a te decki są tak fajne, że nawet na początku mojej przygody z Magicem 12 lat temu byłyby dla mnie za słabe), nie możemy w nich wymieniac kart (możemy dokładac jak jakieś wygramy)... Nędza. Gra ma błędy w warstwie merytorycznej (np nie możemy nic robic w odpowiedzi na przydzielenie damage`u w walce). Komputer gra żałośnie, ale to raczej normalka, z kumplem nie ma sensu grac, bo decki są predefiniowane. Eh... Kampania to kilka meczyków, które można wygrac w dwie godziny, do tego kilka zagadek magicowych (jest układ i jest jedna tura żeby wygrac) banalnie prostych. 3 godzinki i gra zrobiona. Szkoda, szkoda, szkoda. Zmarnowano ogromny potencjał. 2/10 to max na co gra zasługuje. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 (edytowane) Zgadzam się. Pierwsze wrażenie rewelacyjne (wykonanie kart, możliwość zoomowania na przepiękne arty), wydałem te 800 punktów i trochę się rozczarowałem. Gra bardzo uboga, chociaż fajnie było sobie przypomnieć, jak to się kiedyś grało w MtG. Edytowane 20 czerwca 2009 przez Hejas Cytuj
Mops 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Uhhhh a ja juz sie tak napalilem na tego mtg. mogliby zrobic remake pierwszego mtg z pieca, on byl pierwsza klasa Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Worms:Armageddon juz w najblizsza srode za 800 msp, lista zmian i nowych rzeczy http://www.facebook.com/note.php?note_id=1...5265&ref=mf , juz nie moge sie doczekac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi