Masher 2 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 Po scalakowaniu Magic'a mogę z całą pewnością powiedzieć, że gra nie jest dobra, o ile nie jest zła ;/ Jak wcześniej: zmarnowany potencjał i 800 MSP. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Pod koniec lata pojawi się Serious Sam HD, do kupienia za 1200 punktów, który będzie oferować kooperację w 4 osoby: http://www.eurogamer.net/articles/croteam-...us-sam-for-xbla Screeny: http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_...d=637128#anchor Cytuj
miki77 16 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Premiera Marvel vs. Capcom 2 przesunięta Już jutro na Xbox Live! Arcade miał pojawić się remake jednej z najlepszych bijatyk wszech czasów, czyli Marvel vs. Capcom 2. Informację o przesunięciu premiery o około miesiąc otrzymaliśmy z oficjalnego Twittera Capcomu Więcej info na XboxSpot.pl Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Dwie nowe gry arcade w środę. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 A ja zakupilem Magica i nie zaluje Fakt, nie da sie customizowac kart itp. ale i tak mi sie fajnie gra. Przeszedlem kampanie, mam jeszcze przed soba challange, ktore zapowiadaja sie dosc ciekawo co-op z kumplem i oczywiscie jeszcze wiecej gry online. Na online bardzo fajnie sie gra, dzieki temu ze decki sa pre-definiowane nie ma jakis przegietych tylko wszystkie sa w miare wyrownane. No tylko najpierw trzeba odkryc dodatkowe karty, bo bez nich jednak moze byc trudno na online przeciw komus, kto juz odkryl dodatkowe karty. To wlasnie moze wkurzac, ze zeby jakos efektywnie grac online musimy odkryc wszystkie karty, co moze troche zajac, a potem jak chcemy zmienic talie to musimy od nowa dla niej odkrywac karty... Choc ja pogralem troche z 2-3 kartami odkrytymi i tez moglem wygrac, ale nie jest tak latwo Ja wiem ze mozna narzekac ze nie ma mozliwosci robienia deckow itp, ale przeciez to tylko gra arcade, nie moga dac tu wszystkich kart + kustomizacji deckow, to tak jakby demo... tylko ze z tego 'dema' mozna naprawde wyciagnac duzo funu imo Jak za 30zl to fun swietny i jeszcze dlugo bede sie bawic z tym magiciem (szkoda ze teraz tylko offline bo nie bede miec neta na konsoli xd) ps. gralem tez w magicia 'na zywo', ale dawno i nie az tak hardcore'owo, moze dlatego nie drazni mnie az tak bardzo brak innych kart, kustomizacji itp. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Kupił ktoś nowe WORMS'y ? warte tych 800msp ? Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 warte - swietne sa. masa nowych broni, trybow i smaczkow. multi rzadzi. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 http://www.xbox360achievements.org/news/ne...-Wednesday.html w00t ! Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Opłaca się inwestować w Worms 2: Armageddon?? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Ba opłaca się ,na nie żałuję ani jednego MSP , tylko cos mi konsola zaczeła fochy walić i zawiesza się w wormsach w lobby podczas gry na Xlive . ale gierka bardzo fajna Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Dzięki za szybką odpowiedź. Teraz tylko muszę sobie skminić 200MSP Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) kilka ciekawych gier pojawi się w na markecie http://majornelson.com/archive/2009/07/09/...-july-22nd.aspx a tutaj ceny owych gierek : http://news.teamxbox.com/xbox/20199/Summer...hedule-Updated/ już mi przeszła ochota na te gry , wszystkie po 1200msp z wyjątkiem Splosion Manâ˘. a miałem ochote na turtlesy i MvsC 2 Edytowane 12 lipca 2009 przez canuks Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) zdecydowanie moim faworytem jest Shadow Complex. gra zapowiada się wyjątkowo sycąco, więc wydanie 1200MP nie będzie problemem. chociaż tak samo uważam nt Castle Crashers, a do dziś nie kupiłem tej gry : P Trials HD też pewnie będzie dobry, te gry zawsze są dobre : ] Edytowane 12 lipca 2009 przez zimzvm Cytuj
ashka 219 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Teraz jest promocja na Ikarugę, kosztuje tylko 400MSP. Moim zdaniem warto. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Jak sa zrobione te Worms 2 Armageddon? Sa to prawdziwe Wormsy z normalnymi misjami, planszami i fizyka jak w Armageddonie z PSX/PC czy moze tez lipa jak te poprzednie Worms HD z PSN i XLive? W sumie ciekawi mnie przede wszystkim aresenal, fizyka i zachowanie liny. Edytowane 14 lipca 2009 przez Emet Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 masz normalną kampanie i mozliwośc gry w sieci , arsenał jest bardzo bogaty, a na linie mozesz robić cuda jak tylko potrafisz . bardzo dobra gra 9/10 w mojej ocenie . Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Aha.. czyli raczej sa jak trzeba. To mam nadzieje, ze za jakis czas trafia tez na PSN. Thx za odpowiedz Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 (edytowane) Jest trial Monkey Island Yeah, tego mi bylo trzeba Wazy okolo 550 megsow. Niech dadza jeszcze odswiezonego Indiane Jonesa and the Fate of Atlantis i Full Throttle i jestem w Niebie Edytowane 15 lipca 2009 przez [InSaNe] Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 popieram ! ja bym jeszcze dołożył Curse of Enchantia i Universe (chyba tak się zwała ta przygodówka sf). Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Za(pipi)iste jest to, ze w kazdej chwili wciaskajac select, mozna zobaczyc jak to kiedys wygladalo Przypominaja mi sie czasy Top Secret i peanow nad grami Lucasarts Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Łza się w oku zakręciła jak to odpaliłem, a zwłaszcza w rozdzielczości "retro", od razu przypomniały się czasy amigi i wachlowania 11 dyskietkami, do listy życzeń dodam Neverhood'a i Goblins, jest tyle gier które mogliby reaktywować. Pzdr @ll Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 pobożne życzenia ? mam jeszcze kilka w zanadrzu... Moonstone, Wings Of Fury, North & South, Alien Breed, Desert Strike, Cannon Fodder (miała być reedycja, ale chyba projekt upadł) i jeszcze pewnie wiele innych by się znalazło. wszystkie te gry brałbym w ciemno, jak tylko by się pojawiły. Cytuj
Crono 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Moonstone z multi 4 players na livie to byłby prawdziwy hicior z przygodówek super by było pograć ponownie w Goblins, Curse of Enchantia, Simon the Sorcerror, Indiana Jones to już klasyki gatunku. W każdym razie Special edition daje rade i składam pokłony tej genialnej przygodówce :bow: Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 dopiero co wymieniałem Alien Breed wśród gier, które chciałbym ujrzeć na XBLA a tu proszę... Trzy częściowy Alien Breed pojawi się na XBLA Na tegorocznej konferencji Develop jeden z pracowników Team 17 poinformował, że na XBLA pojawi się Alien Breed Evolution. Gra ukaże się na rynku w trzech częściach z czego każda jedna zajmie nam ok. 15 godzin. Produkcja kosztowała ok. 2,5 miliona dolarów, co jest naprawdę dużą sumą, jak na takiego rodzaju produkcje. Pierwsza część pojawi się w okolicach października. Link: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=900 : D Cytuj
logan1 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 A ja bym poszedł dalej Niech zapodają Zak McKracken i Maniac Mansion z Commodore 64 ))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi