Skocz do zawartości

Gry Arcade na XL!

Featured Replies

Opublikowano

A ja się zainteresowałem Trials HD (czyli gierka w stylu Elastomanii) myślę, że może być bardzo wciągająca. Premiera w sierpniu.

Gameplay

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 178,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dwa konkursy: jeden organizowany przez Raptr, a drugi przez PolskiLive.pl - do wygrania gry XBLA

• Uwaga, coś dla prawdziwych hardkorów i wyjątkowo biednych graczy:   Przegląd darmowych gier Xbox Live Arcade (wideo)   Yaris... TO BYŁY CZASY :potter:

• marzec miesiącem exów na XBLA...   http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7566297,Marzec_oznacza_imprezke_w_XBLA.html   mnie interesują szczególnie dwie pierwsze pozycje. Toy Soldiers prezentuje s

Opublikowano

wie ktos czy sam& max dlugi? Trial daje rade ale 1600 pkt to jednak sporo ;f

Opublikowano
zdecydowanie moim faworytem jest Shadow Complex.

wiemy może kiedy premiera tej giereczki bo po zaliczeniu kilku filmów napaliłem się jak szczerbaty na suchary :lol3:

Opublikowano

Splosion Man kupił to ktoś ? jak gierka się spisuje na dłuższą mete ?

Pograłem w triala i powiem ze zabawna gierka i bardzo miło się grało ,zastanawiam się nad kupnem bo 800msp to cena do przełknięcia :)

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Ktoś może mi powidzedzieć czy opłaca się kupić Battlefielda 1943? Napalilem sie na gierke po przeczytaniu recenzji w psx'e.

Opublikowano

Splosion faktycznie zabawne, ale na dłuższą metę wydaje się być nieco nużące.

chyba, że łamigłówki będą niebanalne i wymagające, to powinno być ok. sam się zastanawiam nad tą grą.

mnie natomiast bardziej intryguje multi, jak w ogóle w tej grze ten tryb gry wygląda ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co kupić za 800 punktów?

Opublikowano

Splosion Man na pewno jest wart swojej ceny.

ponadto remake Turtlesów również wygląda sycąco.

obie gry już kupiłem, niedługo zaczynam.

Opublikowano
Co kupić za 800 punktów?

The Secret of Monkey Island :)

Opublikowano
to może pociśniemy Splosion Man'a na multi ?

chętnie.

ale to najwcześniej w przyszłym tygodniu. weekend mam już raczej obłożony.

Opublikowano

heh, zassalęm trailową wersję Trials HD i się zawiodłem troche. dziwna ta fizyka, jednak nie kupuje fulla.

Opublikowano

2100 pkt, jakas przygodowke chce - sam& max odpada bo cena przegieta, zostaje monkey island i grommit - co dluzsze?

Opublikowano

Monkey Island to zabawa na 6-9 godzin. No i to odświeżony klasyk, jedna z najlepszych w swoim rodzaju.

Opublikowano

Mam pytanko do tych co grają w Wormsy - Mam wykupionych kilka dodatkowych broni, tylko w żadnej rozgrywce nie mogą ich użyć. O co kaman ?

Opublikowano

musisz w opcjach zrobić własny tryb gry, a wtedy możesz go wybrać jak normalnie wybiera się "standard/beginner/itp"

Opublikowano
heh, zassalęm trailową wersję Trials HD i się zawiodłem troche. dziwna ta fizyka, jednak nie kupuje fulla.

Co ty gadasz? Trials HD jest wg. mnie fantastyczne i warte wydania 1200 MP-

Kto mi da :P 50 MP bo mam 1150 a brakuje mi do Battlefielda 1943 :D

Opublikowano

Kiedyś kupowałem zdrapki warte 100 MP. Były na Allegro, ale teraz nie widzę. Poszukaj gdzieś, przydałoby Ci się ;)

Opublikowano

Jeśli masz konto na US to możesz kupić za pomocą PayPal-a te brakujące punkty.